Francija
Distributer
Francija
Uporablja se kot infuzija v vodi, mleku ali veganskem napitku za nežen okus kakava brez maščob.
Zahtevaj ponudboLitva
Kakav v prahu je hranljivo živilo, ki hkrati vsebuje visokokalorične maščobe, bogate beljakovine in ogljikove hidrate. Kakav v prahu vsebuje tudi določeno količino alkaloidov, teobromina in teina. Njuna funkcija je širjenje krvnih žil in pospeševanje krvnega obtoka. Izdelki iz kakava so zelo koristni za zdravje ljudi.
Zahtevaj ponudboLitva
Kakavovo maslo je rezultat stiskanja kakavove tekočine (ali mase) pod zelo visokim pritiskom. Ko se kakavovo maslo zbere v tekočem stanju, se zapakira v 25-kilogramske kartonske škatle in ohladi za prevoz do naših strank. Kakavovo maslo ostane trdno pri temperaturi 270 °C, vendar se začne topiti pri 27,70 °C in se popolnoma stopi pri 350 °C. Pri stiskanju kakavovega likerja se kakavovo maslo najprej izloči v naravnem stanju, pri čemer se ohrani polni okus kakava. Nadaljnji postopek se izvede za pridobitev dezodoriziranega kakavovega masla, tako da se lahko uporabi pri proizvodnji čokolade, ne da bi to vplivalo na vonj in okus čokolade. Kakavovo maslo se uporablja za izdelavo čokolade samostojno ali v mešanici s kakavovim likerjem. Poleg uporabe v prehrani se kakavovo maslo zaradi svojih antioksidativnih lastnosti in mazalnih lastnosti uporablja tudi v farmacevtskih in kozmetičnih izdelkih.
Zahtevaj ponudboLitva
Kakav v prahu je hranljivo živilo, ki hkrati vsebuje visokokalorične maščobe, bogate beljakovine in ogljikove hidrate. Kakav v prahu vsebuje tudi določeno količino alkaloidov, teobromina in teina. Njuna funkcija je širjenje krvnih žil in pospeševanje krvnega obtoka. Izdelki iz kakava so zelo koristni za zdravje ljudi.
Zahtevaj ponudboUstvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.