Španija, Guijuelo-Salamanca
... vino, napolnjen v naravno črevo. Neto teža: 0,350 g. Pogoji distribucije in prevoza: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano pri temperaturi pod 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC. Postopek priprave: Izbira, mletje, gnetenje, polnjenje, zorenje, rezanje in pakiranje. Sestavine: Pusto meso iberskega svinjskega mesa, pimentón D.O la Vera (Cáceres), sol, česen, origano in konzervansi. Neto teža: 0,350 g.
Španija, Granollers
Martin Barnils S.L. je špansko podjetje s sedežem v Granollersu (Barcelona), ki se ukvarja s proizvodnjo in distribucijo naravnih črev za izdelavo mesnin. Ustanovljeno leta 1920, podjetje ima široke izkušnje na tem področju in se je uveljavilo kot referenca na domačem in mednarodnem trgu. Martin Barnils S.L. ponuja široko paleto visokokakovostnih izdelkov, izdelanih iz izbranih surovin in ob upo...
...Opis izdelka: Črevo od krmače z širokim premerom Izvor: Španija Kakovost: A. Trdna konsistenca, brez maščobnih ostankov, brez lukenj in brez nepravilnosti. Premeri: -/34 do 40/+ • ICP mreža | 3 snope. • ICP v cevi | 2 ali 3 snope. Naravna ovitina pripravljena za polnjenje. Povečajte svojo produktivnost in prihranite čas z našimi cevnimi ovitki. Pakiranje: • Vedro: 5 L in 15 L. • Sod: 100 L in 200 L.
Ujemajoči se izdelki
Ohišje krmače
Ohišje krmače
Španija, Guijuelo (salamanca)
...Izdelek je narejen iz mešanice mletega ali koščkanega mesa, dodanega s soljo, papriko in začimbami, gnetenega in napolnjenega v naravno svinjsko črevo v popolnem stanju zorenja. Iberske svinje Brisa Iberske svinje Brisa imajo posebne značilnosti, ki jih znatno razlikujejo od drugih, kar rezultira v izdelkih iberske najvišje kakovosti. So primerki z genetsko zgodovino, katerih izvor izhaja iz...
Španija, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"klanje prašiča, ki poteka v severnem delu Aragona.","FORMA":"v obliki konjiškega podkve.","PREPARAZIONE":"narezan na tanke, rahlo zaobljene rezine.","DA CONSERVARSI":"na hladnem in suhem mestu.","PRESENTAZIONE":"kosov premera 28/30; napolnjeno v naravno črevo.","INGREDIENTI":"puste dele prašiča in slanino.","DA ACCOMPAGNARE":"s popečenim kruhom, dišečim po paradižniku ali česnu, ali alternativno brez dodatkov.","SAPORE":"okusno, rahlo začinjeno z zelišči.","CONFEZIONAMENTO":"v nadzorovani atmosferi.","SCADENZA":"6 mesecev; datum je naveden na embalaži."}...
Španija, Alcobendas
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales Iberski Bellota Cular Chorizo iz DOMPAL-a je narejen iz mletega mesa in svinjske maščobe, začinjen s papriko in česnom, vse to pa je napolnjeno v naravno črevo. Približna teža 1,3 kg...
... se izvaja, se odlikuje po fazah mletja mesa in slanine, mešanja z začimbami, počitka mase na hladnem mestu čez noč, vnašanja mase v svinjsko črevo, vezanja in zračenja v naravnem okolju, pri čemer se izberejo primerni kraji glede na njihove značilnosti temperature in vlažnosti.
Španija, Caldes De Montbui
Izbiramo in kalibriramo naravno črevo svinjine, jagnjetine in govedine ter ga tudi uvažamo iz različnih držav. Distribuiramo izključno naravno črevo, da našim strankam ponudimo izdelek najvišje kakovosti. Obstaja veliko prednosti polnjenja v naravno črevo, med katerimi izpostavljamo: Prepuščanje izdelka za paro, dim in pline. Večja elastičnost pri polnjenju. Ročen videz in tekstura. Naravna zaščita, ki jo nudi. Je užitno. Poleg tega je povezano z izdelki visoke kakovosti. Zaradi vsega tega je naravno črevo idealen material za sušene, kuhane in sveže klobase.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play