Španija, Montcada i Reixac-Barcelona
...Ekstra pusto svinjsko meso...
... "cordón de lomo", kar mu daje edinstveno teksturo in visoko vsebnost puste mesa, idealno za različne kulinarične priprave. Njegova teža se giblje med 150 in 225 grami, kar ga naredi popoln rez za pečenje, žar ali gurmanske jedi. Prašiče iberijce, vzrejene na prostem in hranjene z želodom, zagotavljajo meso odličnega okusa in sočnosti. Idealno za tiste, ki iščejo pristno iberijsko izkušnjo v vsakem ugrizu.
Španija, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. je agroživilsko podjetje, ki je začelo s svojo dejavnostjo leta 1986, kot nadaljevanje celovitega projekta, ki zajema celotno verigo od pridelave prašičjega mesa, klavnice, prostora za razkosavanje, do predelave izdelkov. Filozofija, s katero smo začeli ta projekt, je izhajala iz štirih partnerjev z idejo ustvariti dodano vrednost pridelavi prašičev in hkrati ustvariti d...
Španija, Malaga
...Okus sveže dimljenega lososa v kremni kroketi. Za iskalce zakladov, pravi prigrizek za ljubitelje hrane. Z veseljem vam predstavljamo popolne kroketke, kremaste znotraj, hrustljave zunaj z najnežnejšo drobtinasto oblogo za vsak okus. Svinjsko meso s vinom Palo Cortado Mešana mesna enolončnica Piščanec z vinom Montilla Črna klobasa Slanina in datlji Bakalar Tuna Dimljen losos Škampi Scampi Polž Parmentier Vegetarijansko Špinača z orehi in indijskimi oreščki Ratatouille KATEGORIJA: Kroketi...
Španija, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) ima sede v Guijuelu (Salamanca) in se skoraj izključno ukvarja z industrijalizacijo iberskega prašiča. Njihov cilj je bil zgraditi klavnico z odsekom za razkosavanje in taljenje maščob, ki bi jim omogočila zakol in razkosavanje prašičev, ki jih potrebujejo njihove industrije, ter predelavo slanine v maščobo skozi proces taljenja, pri čemer je industrija začela svo...
Španija, Guijuelo-Salamanca
... naravno svinjsko črevo. 100 % naravne sestavine. Pogoji distribucije in prevoza: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano pri Tª nižji od 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC. Postopek priprave: Izbira, mletje, gnetenje, polnjenje in zorenje Sestavine: Meso iberske svinjine, sol, papriko, sladkorje, naravne začimbe, rastlinske beljakovine...
Španija, Murcia
Verjamemo v kakovost izdelkov, narejenih v Španiji, zato jih želimo deliti z ostalim svetom. Asturijci so ponosni na svoj kozji sir, Valencijci na svojo paello, Riojci na svoje vino, toda vsa Španija se veseli, ko naši izdelki in recepti presegajo naše meje. Kot Španci smo ponosni na našo gastronomijo in raznolikost izdelkov, narejenih v naši deželi. Gourmet Corporation je bila ustanovljena kot i...
...Iberska svinjska ledvica. Postrežemo jo svežo ali zamrznjeno. Vakuumsko pakirano v formatih 0,5 ali 1 kg ali na debelo. Certificirano ibersko svinjsko meso po standardu kakovosti iberskega.
Smo družinsko podjetje, ki je začelo svojo pot v 20. stoletju. Podedovali smo najbolj tradicionalne in obrtniške vrednote, tako gastronomske kot kulturne, ki so nam omogočile, da smo zrasli in postali podjetje, kar smo danes. Prav te vrednote in spoštovanje naših korenin nas spodbujajo k INOVACIJAM, EVOLUCIJI IN PRILAGODITVI novim časom. Evolucija, ne da bi izgubili našo bistvo, je ključ, ki ohran...
Španija, Guijuelo
FISAN je družinsko podjetje z dolgo zgodovino (ustanovljeno leta 1920, stoletno podjetje), specializirano za ročno proizvodnjo zvezdnega izdelka španske gastronomije, Iberico Bellota pršuta. Prav tako izdelujemo številne druge izdelke iz Iberico svinjine, kot so Embutidos (Chorizo, Lomo...) in zamrznjeni kosi (Pluma, Secreto, Presa...). Ponujamo več formatov, da prilagodimo izdelek potrebam naših ...
Španija, Quart
...To je del svinjine, ki je najbližje glavi. Šteje se za pusto meso (z manj maščobe) in je idealno za pečenje cele z začimbami in svinjsko mastjo, da se oblikuje hrustljava in okusna skorja. Dobro ga je treba skuhati, da ne ostane surov znotraj. Ko je pečeno, ga pustimo, da se ohladi, preden ga narežemo, da se ne razpade na majhne koščke in ima popolno predstavitev. Priporočamo kuhanje brez odmrzovanja. Kot vsi naši izdelki, ne vsebuje alergenov in le naravne sestavine.
Španija, Guijuelo (salamanca)
... mediteranske podvrste Sus Scrofa Mediterraneus, avtohtone v znamenitih španskih dehesah, ki so večinoma locirane v Salamanci. Uporabljeni postopki Pri Ibéricos Brisa vse kose klobas obdelamo s temi postopki: mletje, dodajanje sestavin in gnetenje, hlajenje, polnjenje, sušenje in zorenje. Koristi klobas Klobase so bogate z magnezijem, fosforjem, cinkom in kalijem. Poleg tega nam iberske svinje Brisa nudijo meso. Energijska vrednost: 432Kcal / 1919KJ Maščobe: 38.5 g Nasičene maščobe: 15.3 g Ogljikovi hidrati: 2.1 g Sladkorji: 1.3 g Beljakovine: 26 g Sol: 3 g...
Španija, Toral De Los Vados-León-España
...Ročna izdelava izdelkov, kot so: El Botillo del Bierzo, pikantne in sladke klobase, Chorizo Herradura, sušena svinjina, sušena šunka, San Martiños (salchichón), cecina de babilla, dimljen lacón, panceta, dimljen slanina, braseiran lacón (gourmet izdelek) in drugi... Na voljo imamo tudi sveže svinjsko meso, kot so: zrezki, fileti, rebra, panceta, lacón, sveža šunka, svež kolen, in seveda slani in sveži izdelki, kot so: uho, rep, hrbtenica, svinjska glava, nos, svinjska noga.
Distribucija in predstavitev izbranih živil za specializirane trgovine in kanal Horeca. Od leta 1990 skrbimo za naše stranke z obsežno paleto izdelkov: domači in uvoženi siri, kutine, mesnine, pršut, iberski pršut, beli pršut, zaščitene geografske označbe, goveje meso, ibersko svinjsko meso, slani trska, zamrznjena trska in trska na točki soli, konzervirane hrane, olja, dimljene ribe, 4. in 5...
Španija, La Muela
... itd. Prav tako distribuiramo ekstra deviško oljčno olje, pridobljeno iz stoletnih oljk in sorte arbequina. Skozi leta rastemo, širimo naše prostore, moderniziramo in inoviramo proizvodne procese in stroje, z namenom, da zagotovimo najboljšo storitev strankam in izboljšamo kakovost naših izdelkov. Specializirani smo za sušene šunke in belo svinjsko meso, za šunke matere Bodega, Rezerva in Velika...
Španija, Cassà De La Selva-Girona
Specialisti za pripravo race. Racji foie gras. Delikatesni izdelki. Klobase in kuhane jedi. Meso, ramena in kuhani narezki. Perutnina in paštete. Specialitete iz race. Pečeno meso.
... svinjsko meso: maščoba iberske slanine s kožo +3 (iberska hrbtna maščoba s kožo), maščoba iberske slanine s kožo +4 (iberska hrbtna maščoba s kožo), maščoba iberske slanine brez kože (iberska hrbtna maščoba brez kože), prsa (panceta). - Dobavitelj drobovine.
Drugi izdelki
Ohišje krmače
Ohišje krmače
Španija, St. Vicenc de Torello, Barcelona
Klanica in prostor za predelavo svinjine. Trži svinjsko meso tako na domačem kot tudi na mednarodnem trgu. Dobavitelj: meso, svinjina, predelava, svinje, klanica.
...Človeška prehrana (sladkor, moka, riž, olje, svinjsko meso, piščanec, ribe, konzervirane hrane) Živalska prehrana, gradbena mehanizacija, surovine, gradbeni materiali (cement, armature, minerali/rudarstvo (katodi, baker, zlato), goriva: peleti, biodizelsko olje, D2. Kmetijstvo, urea, gnojila, mehanizacija.
Španija, Hospitalet De Llobregat
Družinsko podjetje z prijaznim vzdušjem. Specialist za mesnine in trgovino. Ne oklevajte in nas obiščite, z veseljem vam bomo pomagali. Izbiramo najboljše mesnine, visoka kakovost pa poskrbi, da se stranke vračajo v trgovino po nakupe. Naš glavni cilj je zadovoljiti naše stranke in skrbeti tako za nove kot za tiste, ki pri nas redno nakupujejo. Vse enako.
Španija, Torrelavega
... izdelkov, s podružnicami v Španiji, Peruju in Maroku. Naše izkušnje so nam omogočile trgovanje z osnovnimi surovinami za industrijsko proizvodnjo ter tudi s hrano, pripravljeno za uživanje. Glavni trženi izdelki so naslednji: mleko v prahu, sončnično olje, oljčno olje, kava, riž, ribe, zamrznjeni morski sadeži, svinjsko meso in piščanec. Našim strankam zagotavljamo optimalno kakovost izdelkov...
Španija, Riudarenes
Trgovinsko podjetje za prehrambene izdelke, usmerjeno predvsem v gostinstvo in tradicionalno trgovino. Specializirano za mesnine, šunke, sire in mlečne izdelke.
Španija, Benissa Alicante
Smo podjetje, ki uvaža goveje, svinjsko, piščančje in jagnječje meso za gostinstvo in veletrgovce. Potrjujemo kakovost vseh naših mesnin po zelo konkurenčni ceni.
Španija, Alcala De Guadaira
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play