Belgija, Anderlecht
... z veljavnimi "CE" standardi glede varnosti in higiene. Nekaj praktičnih nasvetov: * priprava listnatega testa za ravioli: 70% moke tip 00, 30% semolina iz trde pšenice, 5 jajc na kg + voda gnetite približno 10 minut, testo mora imeti odstotek vlage med jajci in vodo približno 32%. * priprava testa za tagliatelle: 50% moke tip 00, 50% semolina iz trde pšenice, 7/10 jajc na kg ali 100% semolina iz trde pšenice, Referenca: LP17M-230/1 Blagovna znamka: Diamant Europe Neto teža (Kg): 62 Dimenzije v MM (ŠxVxD): 400x520xh630 Volumen (M³): 0,28 Moč (kW): 0,9 Napajanje (Volti): 230/1N 50Hz HP: 1.2...
Belgija, Lodelinsart (charleroi)
...SUR ROULETTES Termostat digital Plin R134a Notranjost in zunanjost iz nerjavečega jekla/galvanizirana zadnja stran Oprema: 1 polica na vrata Priklopni tesnila vrat Povratna vzmet vrat Zaobljeni koti Hladno zračno hlajenje za mizo Statično hlajenje za izložbo Delovna površina iz granita Kompresor: Embraco Napetost: 230V/50Hz Temperatura: +2°C/+8°C Volumen: 580 litrov Moč: 395 W Teža: 366 kg Dimenzije: 2025 x 800 x 1435 mm Kapaciteta: 9 GN 1/3 posod Kapaciteta mize: 5 nivojev na vrata, razmak 70 mm...
Belgija, Haaltert
...+) in koruznega škroba. Natrijev bikarbonat je v pogovornem jeziku znan kot karbonat. V spodnjem članku bo beseda karbonat uporabljena namesto natrijevega bikarbonata. Pod vplivom temperature (50 °C in več), vode (H2O) in kisline se karbonat v pecilnem prašku razgradi na več komponent. Med tem procesom se sprošča plin ogljikov dioksid (CO2), nastajajo plinski mehurčki in tako se testo širi.
Belgija, Antwerpen
... mešanice za kremo ter tudi sestavine za zamrznjeno dansko in listnato testo. Ker naše sestavine proizvajamo v ultra-modernih mlinah in na podlagi odličnih surovin po naših lastnih razvitih receptih, ki jih analizirajo in testirajo izkušeni prehranski laboratoriji, to pojasnjuje, zakaj smo v zadnjih letih uspešno dobavljali ne le širok spekter lokalnih strank, temveč tudi izvoz.
Belgija, Mol
Jan Gevers razdeli več kot deset tisoč izdelkov. Dobavljajo: margarini, sladkorji, soli, konzervirano sadje v pločevinkah, sadje v vedrih, polizdelki - testo, listnato testo, krhko testo, podlage za torte, vrečke za kruh, škatle za torte, vse embalažne materiale, okraske iz sladkorja, okraske iz papirja, okraske iz čokolade, vse moke, izboljšave za kruh, zamrznjene mesne izdelke, sladoled, zamrznjeno sadje, zamrznjene žemljice, zamrznjene polizdelke, zamrznjene sladice, vse mlečne izdelke, kvas, jajca, riževa kaša, mešanica za sladoled, vse suho sadje, semena, oreščki itd....
Belgija, Liege
Jac je podjetje, specializirano za stroje za rezanje kruha, pekarske opreme, fermentatorje za kislo testo, delilnike, oblikovalce in rezalnike. Nudimo tudi rezervne dele za vse vaše stroje.
Belgija, Zaventem
Eldon Enterprises se specializira za novo tehnologijo tehtanja, tehtanje v gibanju in avtomatske razvrščevalne sisteme, mešalnike, sisteme za odkrivanje kovin z rentgenskimi žarki in projekte za zdravstvene ustanove. PERMIX: industrijske rešitve za mešanje (mešalniki za prah, mešalniki za testo in gnetilniki) HAPMAN: transportni sistemi in oprema za manipulacijo (fleksibilni vijakasti transportni sistemi...). HEMOTION: terapevtski stoli. REHOO: detektor kovin, kontrolna tehtnica, varnostna oprema, šivalni stroji, embalažni stroji in avtomatski sistem razvrščanja po teži.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play