Nahajajoč se v srcu Montov Lyonnais, v regiji, ki je referenčna za francosko gastronomijo, je BIONATIS bila ustanovljena leta 2002 po pobudi Jean-Marca AMBROISY-a, obrtnika pekarja iz družine pekarjev že tri generacije, in njegovega srečanja s Thierryjem DELBOSCO, ki je znan po svoji izkušnji v prehrambeni industriji več kot dvajset let.
Od junija 2019 je BIONATIS postala del podjetja NOVEPAN, sp...
Od leta 2002 Concept Froid oblikuje in izdeluje vrhunske hladilne vitrine za pekarne in slaščičarne. Njihova vodilna načela: izpolniti najvišje zahteve z združitvijo industrijske natančnosti in obrtne prilagodljivosti. Od prvega stika z našimi specializiranimi partnerji do namestitve hladilnih vitrin, Concept Froid sprejema racionalen in kakovosten pristop k podpori.
Od leta 1703 MOULINS DUMÉE proizvajajo moko za peko, moko za posebne kruhe, slaščičarsko moko, moko za industrijo ter izboljšave za tisoče strank: industrijskepekarne, samostojne pekarje in slaščičarje.
MOULINS DUMÉE spadajo med 10 največjih mlinov v Franciji.
Nova proizvodna enota je svoja vrata odprla v območju Salcy v Gronu (89) septembra 2015. Ima kapaciteto shranjevanja pšenice 11.500 ton in proizvodno kapaciteto 450 ton na dan. Ta nova tovarna se ponaša z zelo inovativno celovito informatizacijo, ki omogoča ponudbo optimalne kakovosti moke za vse stranke.
Od leta 1990 PLANETE PAIN širi avtentično francosko pekarsko tradicijo po vsem svetu in razvija naše znanje pri proizvodnji in distribuciji polpečenih kruhov ter pekovskih izdelkov, pripravljenih za peko, v skladu s specifičnimi zahtevami. Iščete klasične francoske kruhe in pekovske izdelke, etnične ali ekološke? Inovativne izdelke, prijetne za uživanje, ki so prijazni do zdravja? Imate posebne po...