Francija, Montelimar
...Nougat za namakanje: Plaketa teže 2,4 kg čistega užitka, pripravljena za prilagoditev po vaših željah. Ta ročno izdelan nougat, sestavljen iz medu, mandljev in pistacij, čaka, da ga obogatite z vašo izbiro stopljenega čokolade ali suhega sadja. Nepogrešljiv za gurmane in ustvarjalne kuharje. Referenca: 105701 TEŽA (v KG): 2.400 Pakiranje: 1 DDV: 20.0%...
Francija, Rungis
...Nova formula brez dioksida titana. Izboljšana stabilnost pri vseh pH vrednostih pen. Pripravljena za uporabo vroča glazura z okusom bele čokolade, idealna za popolno glazuro vaših sladic in dobro držanje dekoracij.
...Čokolada mlečna, hrustljava (mlečni prašek, sojina lecitin, fruktozni sirup) Čokolada hruška je okusna kulinarična kreacija, ki harmonično združuje bogate in svilnate koristi čokolade z sladkim in sočnim okusom hrušk. Ta luksuzni čokoladni džem je simfonija kontrastnih, a harmoničnih okusov, ki očara tako ljubitelje čokolade kot tudi ljubitelje sadja.
Francija, Biguglia
...Začnite jesen nežno s to recepturo, ki je v ustih tako mehka in hkrati tako slastna. Recept je pripravila La Bonne Boxe z našo namazno pasto Amandulosa. Chai latte je prvotno pijača, pripravljena predvsem iz čaja in malo mleka, tukaj pa je obogatena z nekaj zelo nenavadnimi sestavinami. Pripravite jo in uživajte brez kakršnih koli zadržkov ...
Francija, Villeneuve Sur Lot
...Kremna ekološka sladoledna z bela čokolado in kokosom. Pripravljena iz kakovostnih ekoloških sestavin v 500 ml kozarcu, 100% biološko razgradljiva, kompostabilna in brez plastike.
Francija, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli je umetniški čokoladnik s sedežem v Saint-Orens-de-Gameville, v departmaju Haute-Garonne. Vse naše izvirne in "domače" kreacije so izdelane v naši delavnici blizu Toulousea, kjer izbiramo najboljše čokolade in sestavine. Vsak dan izdelujemo slastne kreacije z največjo ročno skrbnostjo, med katerimi so čokolade, pa tudi sladoledi in sorbeti ter makroni. Da bi ponudili izjemne čokol...
Francija, Talant
... predmete. Za oblikovanje vaše božične čokolade: Predhodno obarvajte ali ne svoj model. Nalijte čokolado za preliv, ki je bila pripravljena. Referenca: DRCP012 Na voljo: 85 izdelkov Dimenzije: 25x5x9.5cm & 19.5x7.5cm...
Francija, Domjean
... ganache. Ne pokvari se pri zamrzovanju. Uporaba: Pripravljena za uporabo. Stopite pri 45°/50°C v vodni kopeli ali v mikrovalovni pečici v načinu odmrzovanja. Za optimalen sijaj zmešajte pred uporabo in precedite. Razporedite s spatulo in gladite z enim samim gibom ali prelijte po zamrznjeni sladici (brez snega). Da bi se izognili kondenzaciji na glazuri, vzemite zamrznjeno sladico ven nekaj...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play