... CÉPAGES 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc DÉGUSTATION Z lepo rubinasto barvo, Château La Gasquerie razkriva prijeten vonj z notami svežih rdečih jagod, rahlo začinjen. Okus je mehak, z lepo zaobljenostjo, ki se razvija v elegantnem zaključku. ACCORDS METS & VINS Château La Gasquerie bo z lahkoto spremljal pečeno ali žarjeno rdeče meso, divjačino in sire, kot so Brie de Meaux, Gorgonzola ali Livarot. Postrežemo med 16° in 18°C. RÉCOMPENSES 2017: Zlata medalja – Concours Gilbert & Gaillard 2018...
Francija, Arengosse
... visoke kakovosti ponuja popolno osnovo za našo kreacijo. Kakovostno rdeče vino: Infuzija rdečega vina dodaja aromatično globino, kar ustvarja simfonijo okusov v vsakem zrncu soli. Sveže šalotke: Šalotke, skrbno izbrane, prinašajo okusno subtilno čebulno noto v to mešanico. Priporočena uporaba: Pečena meso: Generozno posujte po vaših zrezkih, žarih in perutnini za eksplozijo okusov. Gurmanske solate: Dodajte ščepec, da izboljšate okus vaših solat. Referenca:SEL0016...
Francija, Caromb
...Cépage: 100% Caladoc Starost vinogradov: 15 let Terroir: Argilo-kalcit Trgatev: Strojna Degustacija: • Barva: Globoko rdeča, vijolični odtenki • 1. nos: Rdeče sadje • 2. nos: Začinske note • V ustih: Rdeče sadje, ravnotežje in svežina • Dolga caudalie Ujemanje jedi/vina: Regionalne jedi, meso, mesnine Zorenje: 4 do 5 let Vinifikacija: Odstranjevanje pecljev/stiskanje. Načrt maceracije 10 dni pri 24° za ohranjanje svežine in sadnosti. Stisnjeni drož in dodan kapljici soka. FML na finih drožeh pozimi do stekleničenja.
Francija, La Chapelle Heulin
...Cépage : Melon de Bourgogne 100% Terroir : Graves et silices Accord mets-vin : Vina zelo mehka za leto 2019. Aperitiv, ribe, belo meso in sir. Vino bogato in mehko. Cépage: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves et silices Accord mets-vin: Vina zelo mehka za leto 2019. Aperitiv, ribe...
Francija, Saint Cannat
...{"VINIFICATION":"VINIFIKACIJA","S’accorde parfaitement avec la cuisine européenne : viandes rouges, gibier, ragoûts (daubes), figues rôties au miel et vin rouge, fromages forts (tels que Livarot, Pont-l’Évêque...).":"Odlično se ujema z evropsko kuhinjo: rdeče meso, divjačina, enolončnice (daube), pečene fige z medom in rdeče vino, močni siri (kot so Livarot, Pont-l’Évêque...).","Grenache 75...
Francija, Brue Auriac
... blagimi začimbami in vanilijo. Nato se razvije v note poprovih začimb in rožnatih jagod. V ustih je napad okrogel in mesnat, z začinjenimi notami, nato pa se razvije v slastne note črnih sadežev in lesnate note, ki podpirajo lepo in dolgo končnico. KOMBINACIJA JEDI IN VINA: Rdeče meso, meso v omaki, gobe, siri SERVIRANJE: 18-20°C HRAMBA: Piti zdaj ali se bo še izboljšalo v naslednjih 5 letih...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
... aperitiv ob mesninah ali pa jo postreči za mizo v kombinaciji z belo meso ali assortimentom sirov. Že vnaprej se nam pocedijo sline! Vsebina: 75cl Tip: Rdeče vino Sorta: 100% Trousseau AOC: Arbois Zorenje: Piti že zdaj in hraniti do leta 2028 Temperatura postrežbe: 16-18°C...
Francija, Auxerre
...13,5% vol.\n","Temps de garde":"Čas zorenja: 5 let\n","Œil":"oko\nrdeča, temna in intenzivna, vijolične odtenke\n","Le conseil de l’œnologue":"postrežemo med 17 in 19°C\n","Vinification":"Maceracija s polovičnim ogljem. Po fermentaciji se vino zori v inox cisternah do stekleničenja.\n","Millésime":"letnik: 2019\n","Domaine":"Domaine du Siestou\n","Culture":"Ekološka pridelava\n"}...
Francija, Malataverne
... glavno jedjo Treba je vedeti, da se rdeče vino idealno ujema z rdečim mesom, enolončnicami, mesnimi gratini, nekaterimi ribami, perutnino, paradižnikom, pico in mnogimi drugimi živili. Meso je idealna jed, da ob obroku postrežete svoje najboljše steklenice. Meso, kot sta raca, jagnjetina ali govedina, lahko postrežete z kakovostnim Bordeaux vinom, da poudarite arome mesa. Kuhani paradižnik je živilo, ki se idealno ujema z rdečim vinom.
Francija, Roubia
... ustih je okrogla struktura, povezana z aromatično gostoto, ki jo nosi eleganten sadež. Meso je svilnato. Ženski ronski vino.","ACCORDS METS-VINS":"Zimske jedi, marinirane mesnine, BBQ rebra, divjačina. Močni kremni siri. Vino prestiža. Idealno za uživanje pri 17°C.","Contenance (L)":"0,75"}...
...Francoska apelacija Chasselas B Uporaba Sorta grozdja za vino in mizo Fenologija Čas brstenja (povprečje 50 let na Domaine de Vassal): 21. marec. Čas zrelosti (povprečje 50 let na Domaine de Vassal): 1. čas (po definiciji), 14. avgust. Tehnološke možnosti Grozdje in jagode so povprečne. Kožica je tanka, meso je mehko in sočno, okus pa je zelo prijeten. Zmožnost Chasselas B za shranjevanje in...
Francija, Fraisse Des Corbieres
... več tednov. Domaine du Cardona izdeluje hydromel iz medu garrigue, po vinski metodi, pri nekaterih letnikih pa zorenje poteka v glinenih posodah (moderne amfore 160 l). Hydromel se uživa ohlajen, segret in aromatiziran, danes pogosto vstopa v pripravo številnih koktajlov. Prav tako se uporablja v kuhinji za deglaziranje (foie gras) in v marinadah zaradi svojega mehčalnega učinka na meso.
Francija, Emerainville
...ki zagotavljajo kakovost. Naša zaveza je, da demokratiziramo te gastronomske izdelke in vam omogočimo, da ste vedno bolj kreativni in izvirni v vaših kombinacijah ter pri nakupih, z namenom, da vam ponudimo prilagojene ponudbe, ki še niso na voljo na mednarodnem trgu. VDC pomeni kratico za izraz „Življenje na gradu“, katere namen je ustvariti edinstveno izkušnjo ponovnega povezovanja z umetnostjo življenja po francosko.
... vključimo v naše pripravke. Ponujamo meso race v obliki konfitiranih stegen, želodcev, sušenih filejev z soljo iz Guérande ali foie gras, konfitirane in/ali sušene klobase, polnjene klobase in še mnoge druge jedi za pokušino... Vsako leto smo nagrajeni že 5 let zapored na splošnem kmetijskem tekmovanju v Parizu (zlate in srebrne medalje). Poleg tega smo pozorni na kakovost naših izdelkov, saj...
Francija, Ivry Sur Seine Cedex
STRAPEX po vsem svetu ponuja široko paleto storitev, materialov in potrošnega blaga (vezanje s plastičnimi in kovinskimi trakovi, ovijanje s streč folijo, spenjanje), za varnost in zaščito blaga med manipulacijo, skladiščenjem in prevozom, za industrijo pijač in hrane (pivo, mineralna voda, sadni sokovi, vino, mlečni izdelki, meso, perutnina, ribe, sadje in zelenjava, zamrznjeni izdelki...
Francija, Paris
...Naredite svoj nakup v soseski in si zagotovite dostavo 7 dni na teden, celo v eni uri. Konec je z mučnim nakupovanjem po službi in strahom pred praznim hladilnikom! epicery je rešitev za dostavo živil na dom, ki vam omogoča boljše prehranjevanje, prihranek časa in podporo lokalnim obrtnikom v Parizu in Lyonu. Naročite spletno 24/7 svoje sadje in zelenjavo, meso, ribe, sir, vino, slaščice, brunch...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play