Italija, Milano
...tindaliziran skupaj z delovanjem gloga podpira ravnotežje črevesne flore (mikrobiota); ta kompleks podpira in krepi črevesno mikrobioto, ki se zaradi različnih razlogov, kot so slaba prehrana, stres, farmakološke terapije ali drugo, sooča s pojavom disbioze (neravnovesje) črevesja. Delovanje teh sestavin spodbuja okrevanje disbioze črevesja in obnavlja črevo na optimalno stanje eubioze.
Italija, Fidenza
...Salume DOP na osnovi svinjine, ekskluzivno iz območja Piacenza. Meso, pridobljeno iz svinjske vratu, je ročno natlačeno v naravno črevo in zrelo vsaj 90 dni, ima sladek in prijeten okus ter je glavna sestavina predjedi in aperitivov.
Italija, Vomano (TE)
...Gastroprotektivne tablete so odlična izbira za tiste, ki želijo učinkovito in varno prehransko dopolnilo. Te tablete so zasnovane tako, da prenesejo kislo okolje v želodcu, kar zagotavlja, da se hranila sproščajo šele, ko dosežejo črevo. Ta postopek ne le izboljša absorpcijo, temveč tudi zmanjša tveganje za želodčne draženje, kar jih naredi idealne za tiste z občutljivim želodcem.
Italija, Mesoraca
...Capocollo Calabrese se pridobiva iz zgornjega dela vratu svinje in dela rame. Meso se solji in ročno masira, nato pa se napolni v naravno črevo in zori več kot 90 dni pri nadzorovani temperaturi in vlažnosti. Med soljenjem se dodajajo začimbe in aromatična zelišča, značilna za kalabrijsko recepturo, med katerimi je tudi nepogrešljiv mleti čili. Kategorija: Kalabrijski mesni izdelki TEŽA: 500/550g Teža: 0.550 kg Sestavine: Svinjsko meso, Sol, Naravne arome in začimbe Sladkorji: dekstroza in saharoza Antioksidanti: E301 Konservansi: E250-E252...
Italija, Annone Di Brianza
...Naprava je primerna za polnjenje v črevo, kompaktiranje in obrezovanje celih kosov mesa popolnoma avtomatsko. Naprava je primerna za polnjenje v črevo, kompaktiranje in obrezovanje celih kosov mesa popolnoma avtomatsko. Kapaciteta cevi črevesa: približno 18/25 m (odvisno od vrste uporabljenega črevesa). Visoka prihranek pri uporabi črevesa Model: FA 60BA Dolžina kalupa: 600 mm Dolžina cevi črevesa: 850 mm Nazivna moč: 1,5 KW...
...Felino, med tisočimi italijanskimi salami, je najslajši, narejen z malo soli, zrnatega popra in zoren v dolini parmezana. Leži iz težkih italijanskih prašičev, pri čemer se začne z "tritom iz pulta" (pusto meso, brez žil in z malo maščobe), najprej mletim na srednje grobo, nato zmešanim s soljo, poprom in malo belega vina, pustimo, da počiva, napolnimo v črevo "culare", kot narekuje najavtentičnejša tradicija, ki bo salamu vedno ohranila mehkobo. Po dveh, treh mesecih je tukaj rez, narezan po diagonali, z polnim, okroglim aromo in posebnim okusom sreče.
Italija, Barberino Di Mugello
...SALAMA TOSKANA, Pripravljena iz izbranih svinjskih mesnin, srednje mlete in z lardom na kocke, je napolnjena v kolagenovo črevo in zrela. PROŠUTO - svinjska stegna "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Pripravljena iz izbranih svinjskih mesnin, je tipična toskanska klobasa v kolagenovem črevu, aromatizirana s semeni komarčka. PANCETA iz čistega svinjskega mesa, zvita ali raztegnjena, soljena in zrela po toskansko.
Italija, Marciano Della Chiana
...Ta različica Finocchione IGP tehta približno 500 g in je pakirana cela v naravno črevo. Finocchiona IGP se proizvaja iz najkakovostnejših kosov svinjine. Med njimi so: ramensko meso, pršut, stegno, kapica in slanina. Postopek obdelave vključuje dodajanje aromatičnih semen divjega komarčka, soli, popra in česna. Ta naravna in pristna mešanica daje toskanskemu mesnemu izdelku njegov edinstven in...
Italija, GRUMO NEVANO NA
Ujemajoči se izdelki
Ohišja za klobase
SOLJENI OVČJI CREVA
Italija, Modena
...TAGLJALNIKI ZA WÜRSTLE INOTEC INOTEC MODEL WT 99 S – AVTOMATSKI DELILNIK: WT 99 S je primerna za ločevanje izdelkov, kot so würstli, salama ali mortadela z naravno, kolagensko ali 'sintetično' črevo do premera približno 55 mm. Zmožna je ločevati izdelek do 1,8 m na sekundo.
Italija, Macerata
... seboj. Poleg klasičnih jedi ponujajo frascarelli, polento z bakalajem, telečjo črevo in fižol s kožico. Ustanovljena je bila leta 2007 s strani Agnese in Maria, ki ponujata tipično kuhinjo iz Macerate, kjer so okusi preteklosti poudarjeni in narejeni edinstveni. V teh letih sta se Agnese in Mario izkazala po kakovosti in ceni ter dosegla velike uspehe v catering storitvah, na rojstnodnevnih zabavah, porokah in krstih. Pristno, kot da bi bili doma!
... Silana z nežnim in blagim okusom, proizvedeno za potrošnike z NEŽNIMI okusi. - Naše podjetje je sklenilo, da na trg hrane uvede nov izdelek: TURU’. Ta izdelek je zasnovan z namenom, da predstavi pravi okus sveže pikantne klobase, postavljene v sintetično črevo premera približno 15 cm, kuhano na pari. Lahko ga narežete za polnjenje sendvičev in vsega, kar želite, za široko paleto potrošnikov; je resnično okusno!
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play