Italija, Marmirolo
... je idealna sestavina za pripravo vseh vrst tradicionalne sveže testenine različnih oblik, kot so listi, ročno stiskana testenina, njoki, trofie, polnjene testenine, kot so ravioli, tortelini, agnoli... Na voljo v papirnati vreči s ventilom, 25 kg.
Italija, Orbassano
...Acqua, jajca in semolina iz trde pšenice ustvarjajo popolno mešanico za to obliko testenin, ki jo odlikuje njena tubularna oblika in hrapava, rebrasta površina. Ta tekstura je zasnovana tako, da ujame in zadrži omake, kar jo naredi za idealno izbiro za bogate raguje (sugo di carne).
Italija, Villafranca
...Pennette Trafilate Strast in tradicija sta sestavina našega velikega uspeha, ki oživlja pristne specialitete Kampanije, regije, znane po svoji gastronomski kulturi in užitku ob uživanju sveže domače testenine, narejene z vso tradicijo preteklosti. Postopek trafilature vključuje prehod testa, sestavljenega iz moke iz trde pšenice in vode, skozi stiskanje (ekstruzijo) v obliko ali matrico (kalup...
Italija, Fidenza
...Tehnologije procesa Italpast Gluten Free omogočajo izdelavo testenin z uporabo predgelatiniziranih moke ali surove moke, pridobljene neposredno iz surovine; Italpast Pregel Tech je rešitev za gelatinizacijo surovih glutenskih mok, ki vključuje vgradnjo kuhalne posode za injekcijsko paro v linijo. Linije za proizvodnjo sveže testenine potrjujejo znanje naše podjetja pri zasnovi sodobnih proizvodnih...
Italija, Ternate
... odmerjanje živilskih in neživilski izdelkov, da bi ustvarili prilagojene rešitve, primerne za vse vrste proizvodnih potreb. Zelo pomembne so izkušnje, pridobljene na področju pakiranja in embalaže sveže in suhe testenine, pekovskih izdelkov, kot so piškoti, kruh in rogljički, ter drugih, kot so suho sadje, krompirčki, sladkarije, zamrznjeni izdelki, zelenjava, praški, kot so moke, kakav, kava in tehnični izdelki. Skupina Mondial Pack sestavlja 7 podjetij, ki omogočajo raznolikost proizvodnje, da bi dosegli najboljši razmerje med kakovostjo in ceno!
Italija, Santa Maria La Carità
... oblikovanja: iz stiskalnice se testo počasi potiska s pomočjo vijaka proti bronasti šabloni, pri zmernem tlaku, da ohranimo značilnosti glutena in ogljikovih hidratov. Za vsako obliko testenin obstaja posebna bronasta šablona. Uporabljamo izključno bronaste šablone, ki dajejo značilno hrapavost najboljše domače testenine. Faza sušenja: vedno pri nizki temperaturi, da ne "denaturiramo" beljakovin in...
Italija, Padova
... IZ MOKE DURUM PŠENICE. TRGUJEMO Z NAJBOLJŠIMI ITALIJANSKIMI VINOM, POSEBNO IZ VENETSKE REGIJE, KOT SO PROSECCO, AMARONE IZ VALPOLICELLE, DURELLO, SOAVE, RECIOTO. NUDIMO POMOČ KUPCEM, KI SO ZAINTERESIRANI ZA NAJBOLJŠE POSEBNE PRODUKTE ITALIJANSKE GASTRONOMIJE, KOT SO EKSTRA DEVČJE OLJČNO OLJE, MOZZARELLA, PARADIŽNIK (SUHE ALI SVEŽE). PROSIMO, POVEJTE NAM, KAJ BI RADI KUPILI, IN POSREDOVALI VAM BOMO PONUDBO.
Italija, Corato
Mletje trde pšenice za proizvodnjo različnih vrst semolinske moke za proizvodnjo suhe, sveže, polnjene, zamrznjene testenine, kruha in pice.
Italija, Panicale
Naša podjetje se nahaja ob obali jezera Trasimeno, med umbrijskimi in toskanskimi hribi; te čudovite dežele našim mešanicam žita dajejo edinstvene arome in okuse, ki se pokažejo v svoji dodani vrednosti končnemu potrošniku preko kateregakoli izdelka iz pekarstva, slaščičarstva, picerij ali sveže testenine, narejene z našimi moki. Vse naše moke so strogo proizvedene brez dodajanja aditivov, brez dodanega glutena, brez sredstev za obdelavo ali pomožnih snovi.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play