Italija, Sesto Fiorentino
...Zadnji okus: kakav, vanilija, čokolada, cvetlične note in suho sadje Nežen okus MEŠANICA Za najboljše rezultate potrebujete papirnati filter in kavo, ki ni preveč fino mleta. Naša "ameriška" mleta kava postaja vse bolj priljubljen izdelek tudi med italijanskimi kupci. Mešanica je v celoti sestavljena iz arabic, pridelanih v Južni Ameriki, kar kavi daje sladek in mehak okus, kar omogoča prijetno...
Italija, Corato
...Barretta z visoko vsebnostjo beljakovin, idealna kot takoj dostopen vir hranil ali v primeru povečanja organskih hranil po intenzivni telesni aktivnosti. Čokolada lahko spodbuja "hormone sreče", kar pozitivno vpliva na serotonin in endorfine. Povečuje razpoloženje in ustvarja občutek psihofizičnega blagostanja.
Italija, Taranto
Včasih je potrebno imeti pogum, da verjamete v svoje sanje in sledite svojim instinktom! Aldo Predari je lastnik slaščičarne Dolce amorsi. Po letih preživetih v industrijskem sektorju se je odločil, da se podaja na novo pot: pot, ki vodi do lepote okusa in slaščic. Zaposluje visoko usposobljeno osebje, kjer se različne veščine združujejo pri ustvarjanju specifičnih produktnih linij. Stalna zavez...
...Čokoladna tortina z različnimi različicami: notranjost Čokolada; Ricotta; Pistacija; Pistacija in Ricotta. Specialiteta visoke slaščičarske umetnosti. Izdelek je surov ali pečen in se uživa vroč. Nezamenljivi okusi. Tortina se ohladi na temperaturo -18 °C in se hrani v posebnih celicah. Ta postopek omogoča dosego visoke kakovosti izdelka. Pakiranje po 12 tortic v škatli po 5 pakiranj. Za paletizacijo kontaktirajte komercialni oddelek na številko +39 3477240044.
Italija, San Salvatore Telesino
La JELLY ICE è un azienda specializzata in produzione e forniture di gelati e semifreddi artigianali di pregiata qualità, presentiamo una modesta gamma di gelati alla crema e sorbetti alla frutta, semifreddi, monoporzioni,dolci al bicchiere, coni e cialde gelato, prodotti monouso per gelaterie,pasticcerie yogurterie e caffetterie. Fra le nostre offerte non mancano le specialità gluteen free , vega...
Sem Renato Reale, odgovoren za prodajo izdelkov z ekološkim Ganoderma Lucidum podjetja DXN. DXN goji in prodaja 100% ekološki Ganoderma Lucidum. Ganoderma Lucidum je goba z blagodejnimi učinki na telo. Raziskave in znanstvene študije potrjujejo blagodejno delovanje Ganoderma Lucidum, zlasti njegovo čistilno delovanje na kri: izboljšuje krvni obtok in kakovost celic. Učinkovit pri zdravljenju b...
Italija, Castel D'azzano
... najmlajših, in jim ne bodo mogli odporovati niti odrasli! Čokolada z visoko vsebnostjo mleka (kakav: min. 31%) Sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojina lecitina, arome. Lahko vsebuje oreške. Brez glutena.
Italija, Bertinoro
OKUS POPOLNOSTI ŽE VEČ KOT 60 LET. V srcu Romagne, regije bogate s tradicijo in kulinarično kulturo, je Attilio Babbi leta 1952 ustanovil podjetje Dolciaria BABBI, namenjeno proizvodnji kornetov, vafljev in polizdelkov za mojstre sladoleda. Podjetje je kmalu postalo referenčna točka za mojstre ročnega sladoleda, zahvaljujoč surovinam izjemne pristnosti in svežini uporabljenih sestavin. Sladkarnišk...
Italija, Olbia
... kakav v polizdelke, kot sta kakavova masa in ročno izdelana čokolada. Imamo na voljo kakavova zrna iz naše plantaže v Salvadorju, pa tudi iz drugih plantaž iz Nikaragve, Gvajdela, Hondurasa, Belizeja in Kostarike. Naše podjetje ponuja pakiranja za industrijsko uporabo HO.RE.CA, tudi za majhne količine, da ustreza strankam, ki iščejo visoko kakovostne izdelke v manjših količinah. Ponujamo storitve uvoza-izvoza, selekcijo in svetovanje pri nakupu surovih kakavovih zrn Trinitario iz Srednje Amerike, tako konvencionalnih kot ekoloških. Našim strankam ponujamo tudi možnost nakupa kakavovega prahu.
Italija, Novi Ligure
Industrija slaščic. Proizvodnja čokolade. Čokoladna jajca. Pri nas je obdelava čokolade izvedena z ljubeznijo in pozornostjo, ob upoštevanju tradicije in kakovosti, ter se osredotoča na vse vrste čokolade, od mlečne do temne, vključno z belo ali lešnikovo. Gambarotta srl izvaja svoje obdelave tudi za tretje osebe: kakav v prahu, temna čokolada, gianduja, čokoladni nougat, čokolada, čokoladni bonboni, lešnikova čokolada, čokolada za namaz, sladkarije in sladkor, čokoladne tablice in čokoladna jajca.
Italija, Moncalieri
Naša družina distribuira hrano in pijače od leta 1952. Leta 2009 smo ustanovili podjetje, namenjeno izključno izvozu, Gusti d'Italia S.r.L.: med njenimi partnerji so nekateri najpomembnejši distributerji in proizvajalci v Italiji. Od leta 2020 imamo certifikat BRC Agent and Broker.
Italija, Ferrazzano
Shockino Mix Experience - Ročno izdelano v Italiji Smo umetniška čokoladnica v srcu Italije, v Moliseju. Izumili smo praline Mix & Match ter izdelujemo namaze, sladkarije, čokoladne tablete in še več. Naš projekt smo začeli leta 2015, ko smo prejeli "Pohvalo na ADI International Compasso d'Oro" za modularni praline, ki nagrajuje najboljši mednarodni dizajn. Danes smo neodvisna delavnica, ki iz...
Italija, Schio
Specializirani smo za proizvodnjo strojev za obdelavo čokolade in slaščic. Sodelujemo z mednarodno priznanimi mojstri čokoladništva in slaščičarstva, ki se zanašajo na naše znanje in vsakodnevno uporabljajo naše stroje v svojih prestižnih delavnicah. Odlikuje nas dolga izkušnja in globoko poznavanje trga. Stranka je naš najpomembnejši vir. Z usposobljenim in visoko kvalificiranim osebjem smo sposo...
Oasi je bila ustanovljena leta 1989 kot podjetje za živila, specializirano za polizdelke za pripravo toplih in hladnih napitkov za kanal HO.RE.CA (bare, kavarne, restavracije, hoteli, catering). Naši glavni izdelki: ječmen in ginseng, granita, hladne kreme, frape, sorbeti z ustreznim promocijskim materialom in opremo v brezplačnem najemu.
Italija, Cintolese-Monsummano Terme
Podjetje Slitti je bilo ustanovljeno leta 1969 kot pražarna kave. Velika strast in odločnost Luciana Slittija sta ga v naslednjih letih pripeljali v prestižne lokale, kjer se je izkazal po kakovosti svojih izdelkov. Leta 1988 je vedno bolj čutil potrebo po dodajanju novega izdelka, tako da se je porodila ideja o predelavi čokolade. Skrivnost uspeha Slitti je družina, ki se je zahvaljujoč ljubezni ...
Italija, Aprilia
La Cioccafè se začne z Lauro Ferruolo, ki ji dedek podrobno prenaša starodavno neapeljščino. Leta 1970 ustanovi skupaj z možem Felicem Basileom "Confettificio Ferruolo". Dolga leta Confettificio Ferruolo proizvaja in trguje s konfeti vseh vrst, kar omogoča "Maestro Sor Felice", kot ga še danes imenujejo Felice Basile, da utrdi in izboljša že bogate izkušnje pri proizvodnji konfetov in drugih slašč...
Italija, Trani
Proizvajamo Americano kave v K-cups, ki so združljive s sistemom Keurig 2.0. Široka je paleta izdelkov za te kapsule: ameriška kava, aromatizirane kave, mlečna in temna čokolada, cappuccino, chai latte ter široka izbira čajev in zeliščnih čajev. Poleg tega proizvajamo mleta kava, instant kavo in vrečke mlečne in temne čokolade. Naše tovarne se nahajajo v Italiji in Vietnamu, medtem ko so logistične in distribucijske točke v ZDA in Italiji. Iščemo distributerje in izvajamo tudi Private Label.
Italija, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUKCIJA za tretje osebe (private label) bioloških sladkih in slanih izdelkov podjetje za proizvodnjo za tretje osebe, ki oskrbuje največje blagovne znamke bioloških izdelkov, z več kot 30 vrstami bioloških izdelkov: žitne ploščice, semena in suho sadje, čokoladne ploščice z žiti, praškasti pripravki (čokoladni in vanilijev puding, čokolada v skodelici, pripravki za torte), pakiranje rjavega sladkorja itd. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Italija, Soiano Del Lago
...-Ass se je v letih posebej specializiral za proizvodnjo zapiral za kozarce in posodice za živila (čokolada, sladoled, med). Podjetje že od nekdaj deluje v tesnem sodelovanju s svojimi strankami, od načrtovanja kalupa do opredelitve posameznih izvedbenih podrobnosti.
Italija, Martina Franca
Proizvodnja kave v kapsulah in zrnih, bio zeliščni čaji za dobro počutje in sadni čaji, Ginseng, Čokolada in Cappuccino. Italijanske naprave za espresso in za instantne napitke. Izobraževalni tečaji za italijanski espresso in latte art. Puglijski Pino ima trdno praktično izkušnjo v laboratoriju in v marketingu, z namenom promocije italijanskega okusa po svetu je izpopolnil svojo strast do kave in...
Italija, Palagonia
... sicilijanske konzervirane hrane, paštete, omake za testenine ali predjedi, gobe v olju, črne olive, zelene olive, šparglje, kapre, sušen paradižnik, artičoke. Sicilijanske granite in sladoledi: Granite vseh okusov, limona, mandelj, pistacija, murva, čokolada, pomaranče, granatno jabolko, figi, lešnik, jagoda itd.
Italija, Alba
Smo proizvajalci pekovskih izdelkov s sedežem na severu Italije. Naša zmogljivost pokriva celotno paleto: Torinski kruhki, na voljo v različnih okusih, piškoti iz koruzne moke ali z lešnikovo pasto, tradicionalna bruschetta z ekstra deviškim oljčnim oljem in pikantnim okusom, zdrava linija kruhkov (brez kvasa, brez soli, polnozrnati), ročno izdelani čokoladni praline, na voljo v različnih okusih (limoncello, tiramisù, cappuccino, temna čokolada itd..)...
Italija, Roma
... potrošnih izdelkov, nišnih in/ali vrhunskih, razporejenih po celotnem ozemlju, nacionalnem in mednarodnem, kot so kmetijski in živilski proizvodi, gastronomija, mesnice, pekarne, sadje in zelenjava, mesnine, mlečni izdelki, jajca, olja in maščobe, sladkor, čokolada, sladkarije in pekovski izdelki, kava, čaj, kakav in začimbe, ribe, školjke in mehkužci, pa tudi vsi podobni, povezani in sorodni živilski...
Italija, Monchiero
... druge sestavine: sladkor, kakav (ali mleko) in vanilija. Torte iz lešnikov (lešniki, sladkor, jajca) Čokolada in čokoladni bonboni v kombinaciji z lešniki. Praline, tablice, tablice z celimi lešniki, velikonočna jajca. Lahko zagotovimo embalažo, primerno za maloprodajo, ali večje formate za slaščičarne in sladoledarne. Za večje količine je mogoče prilagoditi recepte glede na potrebe strank.
Italija, Trento
... tradicionalnimi žganimi pijačami izstopajo limončelo, jabolčni liker, liker iz borovnic, lakric, kokosa, kave in vse vrste amarov. Po letih študij in izkušenj na področju stabilizacije žganih pijač je Flavor Chimica uspela ustvariti novo vrsto žganih pijač, ki jih imenujemo "high-tech". Gre za izdelke na osnovi alkoholne smetane, katerim lahko dodamo tudi druge sestavine, kot so čokolada, jajca ali majhno sadje, med katerim so jagode, malin, pistacije, lešniki in še več.
Italija, Montelupo Fiorentino
SFIZIO je nastal iz ideje Antonia Martorane in Aye Yamada, ki sta, spodbujena s skupno strastjo do dobre hrane, sklenila ustvariti majhno delavnico v središču Montelupo Fiorentino, le korak od Firenc, v srcu Toskane. Tukaj proizvajamo različne vrste cantucci in piškotov za čaj, skrbno izbiramo vse sestavine visoke kakovosti, kot so italijanske mandlji, fige iz Cosenze, pistacije, čokolada, ter...
VELIKONOČNA JAJCA - BOŽIČNE EMBALAŽE - TORONI - GOLOBICE - HRUSTLJAVEC - PANETTONI - BOŽIČ - VELIKONOČE - ČOKOLADA -...
Italija, Montecchio Maggiore
Maloprodaja združljivih kavnih kapsul, čaja, zeliščnih čajev. Čokolada in sladkarije, namazi, čokoladne tablice, pecivo.
Italija, Roma
...svinjina) - Žita (testenine in riž) - Morski sadeži (tuna, kozice, ribe, školjke itd...) - Mlečni izdelki (mleko in sir) - Sladki izdelki (čokolada, piškoti, med) - Minerali (litij, železo, zlato, aluminij) - Les (naša specialiteta je parket, in lahko zagotovimo vsak tip lesa.) - Prav tako imamo široko izbiro vrst kave, vključno s slavno kavo Gheisa.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play