Italija, MILANO
...Pandoro je tipična italijanska božična sladica, ki izvira iz Verone. Značilna je po svoji obliki stožca z osmimi konicami in mehki, lahki teksturi. Za razliko od panettoneja, pandoro ne vsebuje kandiranega sadja ali rozin, temveč ima nežen in maslen okus ter zlato skorjo. Tradicionalno se postreže s posipom sladkorja v prahu, ki spominja na sneg, kar ga dela simbol božičnih praznikov. Njegova priprava zahteva dolgo vzhajanje, kar prispeva k njegovi mehki teksturi in značilnem okusu. konfekcije po 12, 1 paleta = 10 konfekcij, rok uporabe 30/04/25 Minimalno naročilo: 30 palet...
Italija, Giuliano
...Pan di spagna, misto uova pastorizzate, zucchero semolato, Farina "0", farina americana, voda, kakav amaro 22/24%, arome. FARCITURA: Sveža smetana, mascarpone v prahu (33%), pasteriziran jajčni rumenjak, sladkor. BAGNA: Voda, sladkor, aroma kave 70°, liofilizirana kava. Shranjevanje pri -18° Izdelek za odmrzovanje.
Italija, Mazara Del Vallo
...Kristalini datljevi sladkorji: dekstroza in fruktoza Predstavlja sladkorni kompleks, ki se naravno pojavlja v datljevem soku, sestavljen iz glukoze (približno 50 %) in fruktoze (približno 50 %). To je edini datljev sladkor v prahu.
Italija, Reggio Emilia
...V razponu razpoložljivih ogljikovih hidratov so različne vrste sladkorjev in sirupov. Med referencami, ki spadajo v to kategorijo, najdemo tudi bogato izbiro prehranskih vlaknin rastlinskega izvora. Laktoza Kristalinični dekstroza Fruktoza Saharoza CAT. II Cuker v prahu Nerafiniran trsni sladkor Trealoza Maltodekstrini in prašek glukoznega sirupa 21 DE, 30 DE, 38-40 DE Tekuči glukozni sirup (40...
Italija, Acerra
...Krema z lešniki BREZ GLUTENA (gluten free) je idealna za okrasitev in dodajanje okusa tvojemu kavi, sladicam, jogurtu in sladoledu. Pred uporabo dobro pretresi. SESTAVINE: sladkor, rastlinsko olje (sončnično, palmovo), lešniki (8%), posneto mleko v prahu, pusto kakav (10-12% kakavovega masla), laktoza, emulgator: sojina lecitin, aroma, naravna vanilijeva aroma, antioksidant: izvleček rožmarina. Lahko vsebuje sledi drugega oreščka.
...Pripravek za nevtralno granito v vrečkah po 650 g Pripravek za granito je polizdelek v prahu za granitorje, idealen za bare, obrate in sladoledarne. Redčenje v granitorju: ena vrečka izdelka po 630 g + 4 L vode in počakajte približno 30/40 minut, dokler se ne oblikujejo ledeni kristali. Donos izdelka, ko je pripravljen v granitorju, je približno 5 L. Priporočamo, da se držite natančnih...
...Sestavine: 00 Moka – Sladkor – Margarina – Kakav v prahu – Maslo – Kvas – Sol – Naravne arome...
Italija, Mugnano Del Cardinale
...Svinjina, arome, morska sol, rjavi sladkor, paradižnikova omaka, kava v prahu, naravne arome, začimbe Vsebuje alergene: Gorčica, brez konzervansov in polifosfatov Hranilne in energijske vrednosti na 100 g izdelka Energijska vrednost 283kcal 1177kj Maščobe 15,0g od tega nasičene maščobe 6,3g Ogljikovi hidrati 1,8g od tega sladkorji 1,8g Beljakovine 25g prehranske vlaknine 0,01g sol 1,3...
Italija, Marcianise
...Sestavine: voda, sladkor, alkohol kmetijskega izvora, posneto mleko v prahu, aromatične snovi, baba v kosih. Baba v kosih: pšenična moka (PŠENICA) tip "0," jajca, rastlinska margarina, brez hidrogeniranih maščob, ki so sestavljene iz rastlinskih olj in maščob (palmino in sončnično), voda, korektor kislosti E330, aromatične snovi, sladkor, sol, naravna kvas. Lahko vsebuje sledi oreščkov. Vsebuje alergene. Vol 17%...
Italija, Bronte
...Sestavine: sladkor, pasta iz pistacij 40% (pražene in rafinirane pistacije, klorofil E141, kurkumina E 100), rastlinska olja in maščobe (palma, palmovec), olja (sončnično), posneto mleko v prahu, sirotka v prahu, emulgator (E322 sojina lecitin), arome (vanilina).
Italija, Castel D'azzano
... najmlajših, in jim ne bodo mogli odporovati niti odrasli! Čokolada z visoko vsebnostjo mleka (kakav: min. 31%) Sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojina lecitina, arome. Lahko vsebuje oreške. Brez glutena.
Italija, Toscanella Di Dozza
...Cantine Brusa Spa, zdaj Brusa 1888, je italijansko podjetje, specializirano za derivate grozdja in druge sadne sestavine. Leta 2018 je podjetje prenehalo z vinogradništvom, da bi se posvetilo izključno predelavi grozdnih derivatov. Portfelj podjetja vključuje: -belo/rdeče grozdni sok v koncentratu, -NFC grozdni sok, -grozdni sladkor -kuhani mošt (uporablja se pri proizvodnji balzamičnega...
Italija, Novi Ligure
Industrija slaščic. Proizvodnja čokolade. Čokoladna jajca. Pri nas je obdelava čokolade izvedena z ljubeznijo in pozornostjo, ob upoštevanju tradicije in kakovosti, ter se osredotoča na vse vrste čokolade, od mlečne do temne, vključno z belo ali lešnikovo. Gambarotta srl izvaja svoje obdelave tudi za tretje osebe: kakav v prahu, temna čokolada, gianduja, čokoladni nougat, čokolada, čokoladni bonboni, lešnikova čokolada, čokolada za namaz, sladkarije in sladkor, čokoladne tablice in čokoladna jajca.
Italija, Ozzano Dell'emilia
Kvas za sladke in slane Priprave za kreme Priprave za pudinge - Krompirjev škrob Grenka in sladkana kakava Vaniljev sladkor in sladkor v prahu...
Italija, Cimitile
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play