To je bivolji sir z tanko, belo cvetočo skorjo. Testo je mehko, gladko in kremasto. Okus je prijeten in nežen.
Povprečna teža: 0,3
Minimalno zorenje:...
Caciocavallo je sir iz surove bufalje mleka iz Cilenta, s sferično vlečeno testo, premera 9-12 cm in višine 12-20 cm. Ta oblika je rezultat ročne obde...
Scamorza di Bufala je sir, ki je izdelan izključno iz bivoljega mleka. V nasprotju s scamorzo iz kravjega mleka ima mehkejšo in bolj belo skorjo, bolj...
Ricotta iz bivoljega mleka je mehki sir, pripravljen iz sirotke, ki ostane pri predelavi bivoljega mocarele. Njegova tekstura je mehka in zrnata, niko...
Treccia di bufala campana DOP, pridobljena iz predelave mocarele. Oblika se doseže z vpletanjem testa, po postopku filiranja.
Tipi in Formati
Teža: o...
Burrata, sir z vlečeno testo, se proizvaja v Pugiliji, zlasti v mestu Andria. Ta ročno izdelan paket vlečenega testa, ki vsebuje srce Stracciatelle, j...
Material: Plastika (Visoka trdnost)
Merska kapaciteta: 31L
Dimenzije: 105x198x551 mm
Teža: 1345 gr
Naš izdelek je izdelan iz plastike z visoko trdnos...
Prodaja mladoletnikom je prepovedana. Nakup semen je dovoljen kot spomin, zbirateljski predmet in ohranjanje biotske raznovrstnosti. Domača, prehransk...