Orca Bloom Zamrznjeno Sušene Fige Pakiranje
Zamrzovanje in Sušenje: Orca Bloom začne z izbiro najtovejših sadežev, ki jih nato očistimo, narežemo in t...
Liofiliziran bio prašek iz zmajevega sadja je izdelan iz popolnoma zrelih sadežev iz ekološke pridelave s postopkom liofilizacije. Za več informacij o...
Freeze Dry je postopek sublimacije za sušenje hrane in materialov, ki so nagnjeni k pokvarljivosti. V tej metodi se hrana najprej neposredno zamrzne, ...
Naši hrustljavi čvarki si zaslužijo svoje ime - sveži in hrustljavi.
Skrbno so stopljeni iz najboljšega hrbtnega maščevja. Čisti in naravni.
Recepti:...
Želite izmeriti temperaturo izdelka v ampuli v vašem liofilizatorju? Z Ellabs LyoPro je validacija in kartiranje polic procesa liofilizacije lažje in ...
Velika Hladilna Sušilnica
Velika hladilna sušilnica je industrijska naprava, zasnovana za proizvodne obrate velikega obsega.
Nudi kapaciteto zadržev...
FD80 80 Kg Zmogljivost Zadrževanja Ledu Liofilizator - Liofilizator
Z zmogljivostjo zadrževanja ledu 80 kg in > 50 kg zmogljivostjo nalaganja izdelko...
Videz in tekstura
Bela/bež barva, oblika palčke;
Nežna in rahlo hrustljava tekstura.
Uporaba
Idealno za energetske ploščice in beljakovinske dodatke, ...
Sušeno goveje meso je izdelano iz kosov, ki se nahajajo v stegnih goveda. Glede na metode izdelave in uporabljene sestavine se lahko imenuje bresaola,...
Ročna izdelava doma, iz Pirenejev, po starem. Brez kemičnih konzervansov (E ...), in brez alergenov (brez laktoze, brez glutena). Naravne ovitke. Imam...
Sušeno meso Aubrac, tanko narezano in pakirano v 100% reciklabilni stekleni posodi. Zaradi svojega inovativnega koncepta se sušeno meso Aubrac ohranja...
MEDITACIJA IN DUHOVNOST: Povečuje čute in oddaljuje negativne energije. Pomaga pri sprostitvi med seanso joge.
ANTI STRES: Čudežni učinki čiščenja pr...
Svinjski klobasa iz divjega prašiča je sestavljena iz svinjine, ki zori najmanj 1 mesec. Vsak kos tehta približno 250 g, dolžina pa je 20 cm.
Pakiran...
Raziskujte našo ponudbo celega govejega mesa v trupih, ki je popolna za profesionalne mesarje in ljubitelje kakovostnega mesa. Vsaka trup je iz goveda...
Ta suha klobasa je ročno izdelana v naši mesnici v Laissacu, v Aveyronu. Sestavljena je iz le 3 sestavin: svinjina, sol iz Guérande in poper Kampot IG...