Italija, Campo San Martino
...Hladilne omare za zorenje, na nogah (standard) ali kolesih (opcijsko) iz nerjavečega jekla AISI 304 znotraj in zunaj (razen dna, hrbta in zunanjega stropa), različice 700, 1400, z steklenimi ali neprosojnimi vrati. Dvojni krmilnik z namensko enoto in notranjim senzorjem za nadzor vlažnosti, debelina izolacije 90 mm, standardna oprema: 3 inox rešetke GN2/1 in komplet za obešanje (nosilec + 2...
Italija, Napoli
...Profesionalna naprava za zorenje mesa, steklena vrata za neposredno spremljanje zorenja. Zunanja struktura iz črne barvane pločevine, notranjost iz antibakteričnega ABS-a, zvočni signal za opozarjanje na okvare, ventilirano hlajenje. Tehnične specifikacije Dim. 600x485x820h Kapaciteta 88lt W. 140 V. 220...
Italija, Mesoraca
... in ročno zaveže, da dobi klasično obliko salamino. Zorenje poteka v prostorih s kontrolirano vlažnostjo in temperaturo najmanj 40 dni. Priporočamo kot predjed in za polnjenje sendvičev. TEŽA:500/550g Teža:0.350 kg Sestavine:Svinsko meso, Sol, Naravne arome in začimbe Sladkorji:dekstroza in saharoza Antioksidanti:E301 Konservansi:E250-E252 Kategorija:Kalabrijske mesnine...
Italija, Nave
... vinogradov, ki uživajo v dobri sončni svetlobi in svežem vetru, ki prihaja iz bližnjega jezera Garda, omogoča grozdju, da izrazi svoje potenciale. Spretno zorenje v kleti daje rdečemu vinu veliko eleganco in harmonijo, je rafinirano in sposobno pozitivne evolucije več kot desetletje. Priporočamo, da ga postrežete pri temperaturi 16-18°C in da odprete steklenico eno uro pred uživanjem. Vsebuje sulfite. Kapaciteta: 0.75l Koda: 06353 Kategorija: Rdeča Alkoholna stopnja: 14.4% vol. Država: Italija Regija: Veneto Sorta: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
...Sorta: 100% Arneis. Vinifikacija: fermentacija v francoskih hrastovih in akacijevih tonneaux. Zorenje: zorenje „sur lies“ v tonneaux do naslednje trgatve. Barva: intenzivna slamnato rumena. Aroma: eleganten in kompleksen, z notami zrelega sadja, dobro prepletenimi z vonjem akacijevega medu in sladkimi začimbami. Okus: slan in poln, z dolgim in vztrajnim koncem. Alkoholna stopnja: ±13,5%. Kulinarična kombinacija: priporočljivo za predjedi, nežne prve jedi, jedi iz rib in belega mesa. Postrežemo pri temperaturi okoli 8°C.
Italija, Langhirano
...Kot specialisti za velike suhe pršute smo izbrali tudi tistega, za katerega menimo, da je najboljši Pršut San Daniele. Izdelan na omejenem območju Furlanije, se odlikuje po tipični podolgovati obliki in prisotnosti nogice. Pripravljen je izključno iz mesa prašičev, rojenih in vzgojenih v Italiji, ter morske soli, v bolj radodarni količini v primerjavi s Parmo, kar mu daje bolj izrazit okus. Zorenje: 14/18 mesecev Povprečna teža: kg. 9.5/11.5 Kosi na vrat: 2...
Italija, Dorgali
...višnje in myrte, ki jih spremlja pridih začimb, ki jih daje zorenje v francoskih hrastovih sodih. V ustih je topel vtis, ki mu sledi pomembna svežina, izrazita slanost in elegantna taninastost, ki se lepo povezujejo v mehki in svilnati strukturi. Dobra intenzivnost in obstojnost. Atha Ruja se odlično poda k poltrdim sirom srednje intenzivnosti, okusnim mesninam in jedem iz rdečega mesa srednje strukture, pečenim jedem in divjačini.
Italija, San Donaci
...Vino, pridobljeno iz mešanice grozdja Negroamaro (50 %), Cabernet (25 %) in Syrah (25 %), gojenega v obliki grma. Območje pridelave: Salento, med provincama Brindisi in Lecce. Po šestih mesecih zorenja v barrique se zorenje nadaljuje v steklenici. V vonju se pojavljajo sadni vonji borovnic, rdečega ribez in višnje v alkoholu, začinjeni s cimetom, nageljni in poprom, z izrazito balzamično noto. Zaradi elegance svojih taninov se odlično poda k jedem iz mesa, kot so straccetti z govejim ragujem, meso na žaru, kot je govedina in jagnječje rebrice.
Italija, Cerami
...Naša jagnjetina se vzgaja na naši kmetiji, kjer se prosto pase, njihova prehrana in dobrobit pa sta izjemnega pomena. Nabavljamo jo iz nekaterih najboljših kmetij na Siciliji in zagotavljamo, da je naša jagnjetina naravno vzgajana na prostem, zorenje pa traja najmanj 20 dni za dodatno mehkobo. Vse jagnjetine so popolnoma očiščene od odvečnega maščobe in srebrne kože, pripravljene za kuhanje. Uživajte v naši celotni ponudbi vrhunskih jagnječjih zrezkov in kotletov, jagnječjih pečenic ter kosov za jagnječjo enolončnico, skupaj z našimi jagnječjimi burgerji in mletim jagnjetinom.
Italija, Mantova
IFT srl ponuja rešitve in opremo za zorenje vseh vrst sira, opremo za predelavo mesa ter dimljenje in zamrzovanje le-tega, okvirje za sušenje testenin, zelenjave in sadja, opremo za pred- in postpečenje kruha.
Italija, Ginestreto-Pesaro
Raznolike so dobrote, ki jih ponujamo strankam, kot so lonza, lonzini, klobase, salami in pršuti z različnimi okusi, dragocene specialitete, ki nastajajo iz izbranih svinjskih mesnin in so spretno začinjene z rokami naših mojstrov. Minimalno zagotovljena doba zorenja za vsak mesni izdelek in idealna klima, v kateri se ta dokončuje, zagotavljata, da je vsak izdelek izjemno okusen in slasten; tradicija predelave svinjskega mesa sega tri generacije nazaj. Pozornost do trga, posebna skrb za kakovost in zorenje, naravnost ter hitra in natančna storitev so naše prednosti.
Ohranjanje sadja in zelenjavnih proizvodov Razvrščevalna platforma Živilski proizvodi Zorenje soljenega mesa...
ARA Italija, ustanovljena leta 2007, se opira na sodelovanje tehnikov in operaterjev z dvajsetletnimi izkušnjami na področju predelave svinjskega mesa in industrijske avtomatizacije na splošno, pri čemer zlasti gradi in prodaja opremo za predelavo svinj: stroje za predelavo svežih pršutov za zorenje, hidravlično opremo s fiksno (naprava) ali mobilno (voziček) enoto za obrezovanje nog in ušes. V...
SISTEM CERTIFICIRANE KAKOVOSTI Celle in hladilni sistemi po vsej Evropi ISO 9001 Nov sistem za varčevanje z energijo? Shranjevanje sadja in zelenjave, mesa, rib, sladoleda, zamrznjenih živil, mesnin, sirov, cvetja, farmacevtskih izdelkov? Zorenje banan že od leta 1965 Patent za 80% zmanjšanje hladilnega plina? Celovita garancija 3 leta? Certifikacija porabe energije...
...Prefabrikirani hladilni skladi? Hladilne celice za? shranjevanje živil;? zamrzovanje;? sušenje in zorenje? Ureditev prostorov za predelavo mesa? Zračne proge? Proizvajalci ledu M.C.R. Pili & Introvini di Antonio Pili S.a.s. - Faks e-pošta:...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play