Francija, Talant
... odvisno od temperature, pri kateri delate s čokolado. Če čokolado klasično stopite na približno 40°C in jo pustite, da se ohladi, ne boste dosegli sijočega rezultata. Dejavniki, ki igrajo vlogo pri temperiranju vaše čokolade, so: čas, temperatura in gibanje. Da bi dosegli sijočo čokolado, morate uporabiti posebno tehniko, da čokolado pripeljete na pravo temperaturo. Uporaba Mycryo za temperiranje čokolade: Stopite čokolado na 40-45°C. Referenca:CHOCO-36 Na voljo:193 izdelkov Dimenzije:550gr TežaCena:0.55...
Francija, Montauroux
Že tri generacije, BISCUITERIE WHITE MARK izdeluje izdelke, ki razveseljujejo tako male kot velike. Kljub modam in trendom smo vedno ostali zvesti eni stvari: kakovosti sestavin! Danes smo se odločili, da se postavimo v službo strokovnjakom: - Ste na začetku projekta pekarne in želite posvetiti pozornost marketingu in komercialnemu delu, ne da bi tvegali naložbe v opremo in izgubljali veliko časa...
Švica, Fribourg
...Savon z pivo in posušeno verbeno Sestava - Olje kokosa - Maslo shea - Olje sončnic - Olje repice - Olje konopljinih semen Sestava INCI - Natrijev kokolat - Natrijev shea maslat - Natrijev sončnični oljat - Natrijev repični oljat - Natrijev konopljin oljat Teža: 80 g Dimenzije: 7.5 × 5.5 × 2 cm...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play