Portugalska, Sto. António Da Charneca
DOCINHO CONFEITARIA je portugalska podjetje, proizvajalec regionalnih tort in pekovskih izdelkov, ustanovljeno leta 2004. S sedežem v Santo António Da Charneca imamo dejavnost proizvodnje in oskrbe s pekovskimi izdelki, tortami in regionalnimi sladkarijami za supermarkete, minimarkete, pekarne, kavarne, distributerje in prodajalce majhne, srednje in velike velikosti, nacionalno ali za izvoz. Mi p...
Francija, Malataverne
...Mlečna čokolada je čokolada, ki običajno vsebuje med 25 % in 40 % kakava in kakavovega masla, mleko, običajno v obliki mleka v prahu, ter sladkor. Mlečno čokolado je leta 1875 izumil Daniel Peter v Veveyu v Švici. Kako se izdeluje čokolada? Izvlečejo se maslo, tekoče, ki se deodorira in vlije v modele, ter torta, zdrobljena, da postane kakav v prahu. Kakavova masa in kakavovo maslo, pridobljeno s stiskanjem, se zmešata in dobimo čokolado. Za temno čokolado dodamo sladkor; nato pa mleko v prahu za mlečno čokolado.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... in že imate zdrav smetanov preliv za vaše pijače in prigrizke, kot so puding ali torta. 400 ml kokosovega mleka – 1 žlica medu, javorovega sirupa ali sladkorja v prahu – 1 žlica vanilijevega ekstrakta Obstaja še veliko drugih receptov, ki jih lahko pripravite s svojim stepenecem za smetano, poleg zgoraj omenjenih. Če imate Exotic Whip stepenec za smetano, boste z našimi okusi dobili eksotične okuse, ki zaradi naših revolucionarnih brezšivnih cilindrov nimajo kemičnega priokusa, prav tako pa se čas ponovnega polnjenja zmanjša za skoraj 50%.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play