Španija, Guijuelo-Salamanca
... distribucije in prevoza: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano, naj bo pri temperaturi pod 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC. Postopek izdelave: Rezanje na vroče, hlajenje, rezanje v obliki v, soljenje, naravno sušenje in počitek v kleti Sestavine: Ibérska paleta Bellota, sol Teža: 1,400 kg...
Španija, Guijuelo (salamanca)
... vlažnosti med 75% in 85%. Pasma: 100% Iberski Prehrana: Žir Oznaka: Črna Energijska vrednost: 409.9Kcal / 1701.7KJ Maščobe: 26.3 g Nasičene maščobe: 9.7 g Ogljikovi hidrati: < 0,6 g Sladkorji: < 0,5 g Beljakovine: 28.8 g Sol: 3.6 g...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play