Nemčija, Taunusstein
... spareribs Zamrznjena svinjska hrbtna maščoba Zamrznjena svinjska rezalna maščoba Zamrznjeni svinjski file Zamrznjena svinjska zadnja stopala Zamrznjeni svinjski ušesni flap Zamrznjena svinjska ledvica Zamrznjena svinjska čeljust Zamrznjeno svinjsko srce Zamrznjena svinjska jetra Zamrznjene svinjske vratne kosti Zamrznjena svinjska koža Zamrznjen svinjski jezik Zamrznjena svinjska grla Zamrznjena svinjska smrčka Zamrznjena svinjska noga Zamrznjena svinjska sprednja stopala Zamrznjena svinjska zadnja stopala Zamrznjeni svinjski repi Zamrznjeni svinjski ušesni flap...
Francija, Le Plessis Robinson
...Grand Caractère vas popelje v iberski svet in potrjuje avtentičnost te avtohtone svinje iz južne Španije. Vzgojena v ekosistemu dehesas, španskih ravnicah, posutih z hrasti, meso iberske svinje izraža tako močan kot tudi nežen značaj z okusnimi praženimi notami divjih orehov. Pravi simbol polotoka, iberska svinja prikliče tople poletne obroke in prijetno zimsko vzdušje Španije. Grand Caractère je izbral tehnologijo Skin Pack pod vakuumom za daljše roke trajanja. Več ne boste zamudili DLC-jev v vašem hladilniku. Reciklirajte črni del vaše embalaže v vašem zabojniku za ločeno zbiranje odpadkov.
Nizozemska, Ottersum
...ZAMRZNJENE SVINJSKE NOGE, Svinjske rebra, Svinjske ušesa, Svinjski rep, Svinjske noge, Svinjsko meso - Smo klavnica svinjskega mesa v Franciji. Prodajamo kakovostne svinjske trupove in svinjske kose po zelo zmernih cenah, kar naši stranke cenijo. Naša tovarna ima odobritev za pošiljanje na Kitajsko, v Rusijo, Singapur in mnoge druge države po svetu. Ponujamo zamrznjeno svinjsko meso, kot je navedeno spodaj ali po zahtevah naših cenjenih strank.
...Iberska svinjska ledvica. Postrežemo jo svežo ali zamrznjeno. Vakuumsko pakirano v formatih 0,5 ali 1 kg ali na debelo. Certificirano ibersko svinjsko meso po standardu kakovosti iberskega.
Črna Gora, Podgorica
Naša podjetje je proizvajalec in uvozno-izvozno podjetje v Črni gori. Proizvajamo goveje in svinjske drobovine v Črni gori. Uvažamo izdelke goveje in svinjske drobovine iz Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Romunije, Bolgarije, Poljske in Belgije. Imamo carinski skladišče v Podgorici za re-izvoz iz Črne gore. Naša certifikacija: HALAL - ISO - HACCP Halal goveje meso trup 1/2 - 1/...
Francija, Rungis
EURODIS, vaš veletrgovec z izjemnim mesom v Rungisu, vam ponuja izbiro kot dobavitelj vrhunskega mesa, ki zadostuje zahtevam mesarjev in največjih restavracij. EURODIS, specialist za izjemno meso, se ukvarja s prodajo na debelo izjemnega mesa in ponuja luksuzno meso, kot je izjemno goveje meso, kot je Wagyu, Kobe govedina in druge mesne pasme. Kot dobavitelj izjemnega mesa, EURODIS VIANDES skrbn...
Francija, Castelnaudary
...Haricots lingots izvor Francija, meso confitirane race (zaradi kakovosti uporabljamo le stegna race) izvor Francija, klobasa in svinjsko meso izvor Francija, kožice, paradižnik, sol, poper, začimbe. SULFITI v sledovih. NASVET KUHARJA: Postavite kasulet v zemeljski krožnik, pri čemer pustite klobase vidne. Jaz dodam ½ kozarca vode. Pustim, da se zapeče v pečici, medtem ko grem v svojo klet po...
Belgija, Bruxelles
Smo podjetje za izvoz agroživilskih, zamrznjenih in FMCG (pleničke, lepilni trak,…). Prisotni smo v Evropi in Afriki. Skozi leta smo znatno razširili našo ponudbo izdelkov in razširili našo distribucijsko mrežo v zadovoljstvo naših dragih strank. Izvažamo po vsej podsaharski Afriki s kontrolo na polju/ tovarni (EU, Amerika,…) vse do dostave v Afriko. Z FAGOU imate zagotovilo kakovosti izdelkov, po...
Smo družinsko podjetje, ki je začelo svojo pot v 20. stoletju. Podedovali smo najbolj tradicionalne in obrtniške vrednote, tako gastronomske kot kulturne, ki so nam omogočile, da smo zrasli in postali podjetje, kar smo danes. Prav te vrednote in spoštovanje naših korenin nas spodbujajo k INOVACIJAM, EVOLUCIJI IN PRILAGODITVI novim časom. Evolucija, ne da bi izgubili našo bistvo, je ključ, ki ohran...
Španija, Guijuelo
FISAN je družinsko podjetje z dolgo zgodovino (ustanovljeno leta 1920, stoletno podjetje), specializirano za ročno proizvodnjo zvezdnega izdelka španske gastronomije, Iberico Bellota pršuta. Prav tako izdelujemo številne druge izdelke iz Iberico svinjine, kot so Embutidos (Chorizo, Lomo...) in zamrznjeni kosi (Pluma, Secreto, Presa...). Ponujamo več formatov, da prilagodimo izdelek potrebam naših ...
Združeni arabski emirati, Dubai
Nizozemska, Halle
...Vlečni paket s svinjskim mesom teže 5 kilogramov. Oglejte si spletno stran za opis natančne vsebine paketa. Svinjsko meso je globoko zamrznjeno. Izvor: Meso pravih zunanjih svinj iz Achterhoeka, neposredno z naše majhne kmetije. Naše svinje ves dan uživajo na prostem. Tako se lahko lepo kopljejo, igrajo, tečejo in kopajo. Poleg tega imajo več časa za rast, kar koristi kakovosti mesa. Naše svinje so križanci med svinjami Duroc in ekstenzivnimi staromodnimi pasmami, kot sta Bonte Bentheimer in Mangalitza. To zagotavlja okusno marmorirano meso z odličnim okusom.
Francija, Carquefou
Hiša Quillard s talentom in iskrenostjo oblikuje "domače" izdelke, ki ustrezajo novim pričakovanjem: tradicija, znanje in avtentičnost. Vsaka linija izdelkov je izključno narejena iz surovin, izbranih po specifikacijah, in obdelana po tradicionalnem postopku. Mesnine: * Šunka: Šunka iz Vendée po starem načinu IGP, surova dimljena šunka po starem načinu * Mesnine po starem načinu: pečenka, česenov...
Španija, Quart
...To je del svinjine, ki je najbližje glavi. Šteje se za pusto meso (z manj maščobe) in je idealno za pečenje cele z začimbami in svinjsko mastjo, da se oblikuje hrustljava in okusna skorja. Dobro ga je treba skuhati, da ne ostane surov znotraj. Ko je pečeno, ga pustimo, da se ohladi, preden ga narežemo, da se ne razpade na majhne koščke in ima popolno predstavitev. Priporočamo kuhanje brez odmrzovanja. Kot vsi naši izdelki, ne vsebuje alergenov in le naravne sestavine.
Francija, Malataverne
...Sestavine Svinjska maščoba, piščančja jetra, začinjen chorizo 20% (svinjsko meso (izvor EU), sol, mleko v prahu, dekstroza, začimbe, mesni aromi, antioksidant E316, konzervans E250, barvilo E120), voda, rdeča paprika, jajca, sol, poper, pekoča paprika 0,1%...
...Marinatno olje "P" Marinirajte in začinite svoje meso za žar v enem koraku. Številne vidne začimbe in zelišča dodajo privlačen videz in mamljive okuse. Brez dodanih alergenov*. Ne glede na to, ali gre za trendovske piščančje nabodala, sočne jagnječje zrezke, hrustljavo svinjsko trebuh ali vrhunske zrezke: preprosto namažite marinadno olje na meso in pustite, da se marinira čez noč; po kuhanju se...
Španija, Guijuelo (salamanca)
... mediteranske podvrste Sus Scrofa Mediterraneus, avtohtone v znamenitih španskih dehesah, ki so večinoma locirane v Salamanci. Uporabljeni postopki Pri Ibéricos Brisa vse kose klobas obdelamo s temi postopki: mletje, dodajanje sestavin in gnetenje, hlajenje, polnjenje, sušenje in zorenje. Koristi klobas Klobase so bogate z magnezijem, fosforjem, cinkom in kalijem. Poleg tega nam iberske svinje Brisa nudijo meso. Energijska vrednost: 432Kcal / 1919KJ Maščobe: 38.5 g Nasičene maščobe: 15.3 g Ogljikovi hidrati: 2.1 g Sladkorji: 1.3 g Beljakovine: 26 g Sol: 3 g...
Italija, Mesoraca
...Suhi pršut je tipična italijanska mesnina, pridobljena s suhim soljenjem stegna svinje, zlasti od živali, ki so dosegle težo okoli 130 kg. Meso se ročno natančno masira, obreže se, da dobi želeno obliko, nato pa se začini po naši stari recepturi. Obdobje sušenja pršuta presega 180 dni in je najobčutljivejša faza, ki vpliva na kakovost izdelka. Kategorija: Kalabrijske mesnine TEŽA: 500/550g Teža: 0.550 kg SESTAVINE: Svinjsko meso, sol, naravne arome in začimbe Sladkorji: dekstroza in saharoza Antioksidanti: E301 Konservansi: E250-E252...
Španija, Toral De Los Vados-León-España
...Ročna izdelava izdelkov, kot so: El Botillo del Bierzo, pikantne in sladke klobase, Chorizo Herradura, sušena svinjina, sušena šunka, San Martiños (salchichón), cecina de babilla, dimljen lacón, panceta, dimljen slanina, braseiran lacón (gourmet izdelek) in drugi... Na voljo imamo tudi sveže svinjsko meso, kot so: zrezki, fileti, rebra, panceta, lacón, sveža šunka, svež kolen, in seveda slani in sveži izdelki, kot so: uho, rep, hrbtenica, svinjska glava, nos, svinjska noga.
Italija, Mugnano Del Cardinale
...Nacionalno izbrano svinjsko meso, zorelo 70 dni z dodatkom tartufa. Energijska vrednost 235kcal 983kj Maščobe 12,1g od tega nasičene maščobe 3,9g Ogljikovi hidrati 1,8g od tega sladkorji 1,3g Beljakovine 28g prehranske vlaknine 0,02g sol 4,4...
Francija, Sendets
...Izdelek za aperitiv visoke kakovosti, izdelan s pimentom d'Espelette in drugimi začimbami. V okviru visoko kakovostnega aperitiva ponujamo svinjsko terino z črnim česnom. Receptura odraža veliko znanje in subtilno združuje arome črnega česna, pimenta d'Espelette in popra. Naročite preko spleta, dostava v 48h. Sestavine: pusto svinjsko meso*, svinjska jetra, svinjska maščoba*, francoski črni česen*, morska sol, poper*, piment d'Espelette*, provansalske zelišča* * Sestavine 100% iz ekološke pridelave Količina: 90g Shranjevanje: Hraniti v hladilniku po odprtju.
Francija, Lyon
...Jambon iz črnega svinjskega mesa Bigorre AOP, celoten brez kosti. Jambon z značajem, ki ga prepoznamo po svojem marmoriranem mesu in izjemni maščobi, ki jo pridobi s 24-mesečnim zorenjem. Črno svinjsko meso Bigorre, sorodnik iberijskega "Pata Negra" in prepoznavno po svoji črni dlaki, je izjemna francoska svinja. Uživlja v zdravi 100% rastlinski prehrani in svobodi pod vznožjem gora.
...Številka artikla: 047220 Osnovna VPE: kg / KTN / LAG / PAL / ST EAN: 2804333000007 Skupina blaga: 05 - TK-Meso / 200 - TK-Pork Sestavine: Svinjsko meso in goveje meso (80%), slanina, voda, jodirana kuhinjska sol, začimbe (z gorčico), začimba, grozdni sladkor, mlečni sladkor, glukozni sirup, izvlečki začimb, arome (z pšenico, sojo), ekstrakt kvasa, fond za pečenje, antioksidanti E300 in E301...
...Najboljši italijanski sušeni pršut. Le italijansko svinjsko meso...
Nemčija, Taunusstein
Nizozemska, Hp Leusden
...Zamrznjeno svinjsko meso Specifikacija: Brez kože, maščobe in kosti; vsaka polovica trupov razrezana na naslednje štiri kose: 1. Vrat: Vsak kos tehta najmanj 0,8 kg neto. 2. Rame: Vsak kos tehta najmanj 1,35 kg neto. 3. Ledja: Vsak kos tehta najmanj 0,55 kg neto. 4. Noga: Vsak kos tehta najmanj 2,2 kg neto. Z malo maščobe na vsakem kosu mesa. V vsakem kartonu je dovoljen en kos mesa, ki tehta...
Poljska, ZBĄSZYNEK
...Proizvodnja ražnjičev iz perutninskega in svinjskega mesa, z dodatkom čebule, slanine, paprike. Perutninsko meso je piščančji file, piščančja stegna. Svinjsko meso je šunka ali vratovina. kebab iz perutninskega mesa, stegna, file. Naravne začimbe. Nobenih mešanic. Meso je poljskega porekla.
Ujemajoči se izdelki
surov špíč v začimbah
PRODUKCIJA ŠIŠ KEBABA
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play