Italija, Reggio Emilia
...V razponu razpoložljivih ogljikovih hidratov so različne vrste sladkorjev in sirupov. Med referencami, ki spadajo v to kategorijo, najdemo tudi bogato izbiro prehranskih vlaknin rastlinskega izvora. Laktoza Kristalinični dekstroza Fruktoza Saharoza CAT. II Cuker v prahu Nerafiniran trsni sladkor Trealoza Maltodekstrini in prašek glukoznega sirupa 21 DE, 30 DE, 38-40 DE Tekuči glukozni sirup (40...
... polielektrolitov se razlikuje, vendar se pogosto uporablja pri usedanju marmorjevega prahu. Na področju anionskih polielektrolitov nudimo široko paleto izdelkov pod blagovno znamko Hydrozone™. Oblika odmerjanja polielektrolitov, pravilna izbira izdelka in skladnost s procesom se določajo na podlagi vrste testov, opravljenih v našem laboratoriju, opremljenem z visoko tehnologijo.
Romunija, Nicolae Balcescu
Francija, Objat
...Sestavine: 29,20% temna čokolada 66%, 29,20% mlečna čokolada 38%, 18,25% temna čokolada 99% (kakav, sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, emulgator: lecitin iz repice, ingver, cimet), kakav v prahu, sladkor v prahu. Hranilne vrednosti na 100g: Energija 2044Kj, 492Kcal, maščobe 37g, od tega nasičene maščobne kisline 23g, ogljikovi hidrati 33g, od tega sladkor 33g, beljakovine 6,7g, sol 0,01g.
... količino topnih vitaminov in mineralov, pa tudi kalcij in kalij. Po obdelavi se obseg uporabe izdelka v živilski industriji znatno poveča. Uporablja se za proizvodnjo otroške in športne prehrane, pa tudi mlečnih, mesnih in slaščičarskih izdelkov. Podaljšano obdobje shranjevanja je zagotovljeno z pakiranjem v vakuumske vrečke. Naša podjetje neposredno sodeluje z najboljšimi dobavitelji mlečnih izdelkov in svojim strankam ponuja maslo najvišje kakovosti. Za podrobnosti nas kontaktirajte na telefonsko številko, navedeno na spletni strani. maščobe: 1 g beljakovine: 36 g mlečni sladkor: 52 g...
Nemčija, Osnabrück
... mešanico vlijte v napravo za zamrznjen jogurt. Sestavine: Sladkor, dekstroza, jogurt v prahu, maltodekstrin, fruktoza, citronska kislina, emulgator E 471, karboksimetilceluloza, naravna aroma Alergeni: Mleko in mlečni izdelki Za pripravo v proizvodnji sladoleda in za uporabo v slaščičarnah. Samo za komercialno predelavo. Ni dovoljeno za neposredno prodajo. Kot veletrgovec od 36 kartonov vam pripravimo posebne količinske cene.
Turcia, Ankara
...R tipi stroji so popolnoma avtomatski stroji za oblikovanje in pakiranje kockastega sladkorja. Sladkor v prahu se zmeša z določeno količino vode in pošlje v kalup. Tukaj se sladkor stisne, da dobi obliko kocke. Nato se kocke sladkorja prenesejo na kromirano trak. Kocke sladkorja, ki se premikajo po kromiranem traku, zaporedoma prehajajo skozi pečico in hladilnike ter se avtomatsko pakirajo v škatle. Kalup za stiskanje sladkorja pri R tipu strojev ima obliko bobna. Ko se ta kalup vrti, sladkorne kocke zaporedno odloži na transporter.
Avstrija, Hallein
...LIST Salzhandel dobavlja sladkor najvišje kakovosti. Prepričajte se sami! Pakiranje: Majhna embalaža...
Italija, Acerra
...Krema z lešniki BREZ GLUTENA (gluten free) je idealna za okrasitev in dodajanje okusa tvojemu kavi, sladicam, jogurtu in sladoledu. Pred uporabo dobro pretresi. SESTAVINE: sladkor, rastlinsko olje (sončnično, palmovo), lešniki (8%), posneto mleko v prahu, pusto kakav (10-12% kakavovega masla), laktoza, emulgator: sojina lecitin, aroma, naravna vanilijeva aroma, antioksidant: izvleček rožmarina. Lahko vsebuje sledi drugega oreščka.
...kot so sladkor, smetana, instant kava v prahu ali prašek za cvrtje, se lahko v napravo dovajajo tudi preko šob ali preko črpalk za tekočine za mešanje tekočin. Možnosti za kombinirano opremo so črpalne sisteme, tehtnice ali postaje za dovod prahu.
Nemčija, Hamburg
...Pri nas najdeš 100% čisti aspartam, ki ga lahko popolnoma uporabiš kot sladilo in hkrati ima okus, ki je tako naraven kot sladkor. Sladek, brez vonja, bel prah je skoraj 200-krat slajši od belega sladkorja in ga zato lahko uporabljaš v veliko manjših količinah. Aspartam ne povzroča kariesa in se pogosto uporablja pri dietah z nizko kalorično vsebnostjo ali pri diabetikih. Lastnosti izdelka: Brez glutena, Brez laktoze, Veganski Označevanje živil: E 951...
Francija, Grigny
...Sestavine: Pšenična moka -30%, zelenjava (paprika, rdeča čebula) -20%, govedina -19%, voda, slanina -8%, sojina omaka (voda, soja, pšenica, sol), sončnično olje, sol, sladkor, belo vino, glutamat, sezamovo olje, poper, ingver v prahu, tapiokin škrob, E412 guar gumi. Povprečne hranilne vrednosti na 100g izdelka: Energija 820kJ /196kcal, maščobe 8,0g (od tega nasičene maščobne kisline 2,4g...
...Sestavine: Pšenična moka, Maslo, Sladkor v prahu, Mandlji, Vanilija, Škrob, Pecilni prašek Brez dodatkov - Brez konzervansov - Brez barvil...
Bolgarija, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... sončno svetlobo.","Ingredients":"Pšenična moka, glukozno-fruktozni sirup, kakavova krema 25% (sladkor, hidrogenirana rastlinska maščoba / olje bombaža, palmovo olje /), kakav v prahu 20% / 10-12% vsebnost maščobe /, emulgator: sojin lecitin, aromatizator: vanilin, kakavova glazura (sladkor, popolnoma rafinirana hidrogenirana palmova maščoba, kakav v prahu 8% (10-12% maščobe), suhi sirotkin prašek, emulgator: sojin lecitin, aromatizator: vanilin), kakav v prahu 1% / 10-12% maščobe /, rafinirano sončnično olje, sredstvo za vzhajanje: natrijev bikarbonat, amonijev bikarbonat.","Shelf Life":"6 mesecev"}...
Tunizija, Tunis
...Orientalska delikatesa na osnovi sezamovih semen, z mnogimi koristmi in izvrstnim okusom čokolade Sestavine: Sezamova pasta, sladkor, glukozni sirup, kakav v prahu Rok trajanja: 3 leta od datuma proizvodnje. Predvidena uporaba: neposredna poraba ali za namaz Prehranska vrednost: 536 Kcal/100g Enota: 200 in 350g...
Nemčija, Berlin
... maščoba (palma in shea), arome, sol, zgoščevalec pektin, regulator kislosti E331)), čokoladna maščobna glazura 15% (rastlinska maščoba (palmina jedrca, palma), sladkor, kakav v prahu 17% (kakav v prahu, kakav v prahu z nizko vsebnostjo maščob), naravna aroma, emulgator rapeseed lecitin, aroma).
Francija, Sauviat
...Teža: 150g voska + / - 30h gorenja Vosek iz soje in dišava, izdelana v Grasse, certificirana po evropskih standardih IFRA. Zagotovljeno brez CMR snovi (kancerogene, mutagene in reproduktivne strupine). Ne vsebuje ftalatov. *Vse sveče so ročno izdelane, zato se lahko zgodi, da izdelek, ki ga prejmete, ne bo povsem enak fotografiji. Olfaktorna piramida Note: Kava / Gurmanske / Vanilija Vrhnja nota: mleko/krema Srčna nota: kava/kakav v prahu Osnova: vanilija/sladkor...
Francija, Saint Orens De Gameville
... (kakavova zrna, sladkor, kakavovo maslo, emulgator lecitin iz sončnic, vanilija), sladkor, kakav v prahu. Hranilne vrednosti na 100g: Energija 2624kJ / 634kcal, Maščobe 55g, Od tega nasičene maščobne kisline 11g, Ogljikovi hidrati 15g, Od tega sladkorji 12g, Beljakovine 13g, Sol 0,04g. Hraniti na suhem in hladnem (16-20°C) ter zaščiteno pred vlago. Neto teža: približno 130g Rok trajanja: 6 mesecev...
Združeno kraljestvo, London
...Prahu dekstroze monohidrata (DMH) je zmerno sladek. Je 65-70 % sladek kot saharoza in ima raztopino, ki je veliko manj viskozna od tekoče glukoze. DMH je prosto topen v vodi pri sobni temperaturi in tudi v vrelem alkoholu. Zaznana sladkost se lahko poveča na raven saharoze v nekaterih mešanicah dekstroze/saharoze. Dekstroza ima večje zniževanje temperature zamrzovanja kot trsni sladkor, kar vodi do bolj gladke in kremaste teksture končnega izdelka, kot je pri zamrznjenih živilih. Prostorninska gostota DMH je od 0,65 do 0,70 kg/cc.
...Kristalni D-glukoza (grozdni sladkor) monohidrat ali anhidrat - na osnovi koruze - vrečasta blaga (PE ali papirnate vreče), BigBags ali v prostem stanju v silosih - različne DE vrednosti in granulometrija - tudi kvalitete za raztapljanje - certificirana blaga, Halal in Košer, brez GSO...
Združeno kraljestvo, Stockport
... obogatita vaš izdelek, ki ga lahko uporabite v naslednjih: Lotionih, Gelih, Milih, Kozmetiki, Ustni higieni, Nega kože, Jogurtih, Pijačah, Razkužilih za roke. Lahko se uporablja tudi za zdravje in prehrano, da pomaga pri zgagi, prebavi, krepi imunski sistem in znižuje krvni sladkor! Študije se nenehno izvajajo, da bi odkrile še več neverjetnih koristi te skromne rastline. Obogatite svoj izdelek še danes in nas kontaktirajte za več informacij o tem, kako vam lahko naša Aloe Vera pomaga.
Nemčija, Aachen
... karbonate, natrijeve acetate), sladkor, ojačevalci okusa (mononatrijev glutamat, dinatrijev 5-ribonukleotid), arome, ekstrakt kvasa, česnovo v prahu, barvila (ekstrakt paprike, karmin)], rastlinsko olje (sončnica).
Francija, Olivet
...*], dehidrirani ječmenov sladni sirup*, vanilija* 0,2%), koruzni kosmiči z medom* (koruza*, sladkor iz trsa*, med* 2,7%, sol, koruzni sirup*, pšenični sirup* [pšenica*, voda]), koruzni kosmiči s kakavom* 3% (koruza*, sladkor iz trsa*, kakav v prahu* 5,6%, koruzni sirup*, sol). * Sestavine iz ekološke pridelave.
Francija, Montfavet
...Vaniljev sladkor v prahu, narejen iz rjavega sladkorja in čistega Bourbon vanilijevega prahu iz Madagaskarja - pakirano v kozarce od 50 do 1000 g -...
Nemčija, Stuttgart
... Milka združujejo različne teksture in sestavine z nežno alpsko mlečno čokolado Milka. Praline: Praline Milka ponujajo široko paleto sporočil in formatov, da ustvarijo čustvene in vsakdanje povezave s prijatelji in ljubljenimi ter "povejte to z Milko." Sestavine: Sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, kakavova masa, sirotkine prašek (mleko), mlečna maščoba, emulgator (sojin lecitin), lešnikova pasta, naravne arome, kakavova trdna snov 30% najmanj, mlečne trdne snovi 18% najmanj...
Francija, Malataverne
...Mlečna čokolada je čokolada, ki običajno vsebuje med 25 % in 40 % kakava in kakavovega masla, mleko, običajno v obliki mleka v prahu, ter sladkor. Mlečno čokolado je leta 1875 izumil Daniel Peter v Veveyu v Švici. Kako se izdeluje čokolada? Izvlečejo se maslo, tekoče, ki se deodorira in vlije v modele, ter torta, zdrobljena, da postane kakav v prahu. Kakavova masa in kakavovo maslo, pridobljeno s stiskanjem, se zmešata in dobimo čokolado. Za temno čokolado dodamo sladkor; nato pa mleko v prahu za mlečno čokolado.
Francija, Furiani
...SESTAVINE čokolada 33,9% z sladili maltitol (kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator sojina lecitina, naravna vanilijeva aroma), praženi lešniki. Referenca: MARTSSLN...
... in enojno lijak za porcijsko polnjenje prahu. Manjše serije se lahko preko integrirane socialne ustanove tudi ročno proizvajajo. Trenutno polnimo v membranske pločevinke, zložljive škatle, stoječe vrečke in Doypacke. Dodatne vrste embalaže za končni izdelek se dogovorimo individualno z vami. Na področju polnjenja seveda spadajo tudi označevanje, kartoniranje in prepakiranje vaših izdelkov. Naročila se dostavljajo pravočasno v ustrezni izvedbi.
ufs.country_names.RU, Podolsk
...Ročno okrašeni piškoti iz medenjakov Avtomobili in Helikopterji. Kolekcija "OTROK" - Sestavine: moka, sladkor, med, maslo (pasterizirana smetana, sol), proteinski sirup (sladkor, suhi jajčni beljak, naravne barve za hrano [beta-karoten, esenca šaflora, klorofil, esenca paprike, karamel, modra spirulina, karmine], pasterizirano celo jajce, sredstvo za vzhajanje (natrijev bikarbonat, natrijev bisulfat, koruzna moka), kakav v prahu, zdrobljen ingver, cimet, vanilin (naravna aroma), sorbinska kislina (konzervans). velikost:: 7.87 x 5.98 x 5.08 palcev Neto: : 100...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play