Poljska, Paczewo
...Priprava vlaknin iz črnega ribeza je drobno mleta praškasta snov z enotno, enostavno razpadajočo konsistenco (dovoljene so majhne grudice). Barva temno rdeča. Okus in vonj značilna za črni ribez, brez tujih vonjav in vonjav. Uporaba: Priprava vlaknin iz črnega ribeza se lahko uporablja kot nadomestek za zgoščevalne snovi pri proizvodnji marmelad in džemov.
Italija, Ripalimosani
COIMINOX S.r.l. je bila ustanovljena leta 1988 in deluje na področju obdelave nerjavnega jekla za proizvodnjo posod in strojev, namenjenih shranjevanju in predelavi hrane. Začeli smo v mlekarstvu in sadjarstvu, naša proizvodnja posod in opreme za shranjevanje in predelavo pa je doživela različne evolucije, kar je privedlo do visoke stopnje specializacije v vseh prehranskih sektorjih. Pri Coimino...
Španija, Los Corrales De Buelna
...Bodegón naših najbolj izstopajočih izdelkov, medu iz dolin in visokogorja, tradicionalni hidromel, ki spoštuje stare recepte, podedovane od naših prednikov, ter izjemno okusne marmelade, pripravljene na ročno, da zadovoljijo tudi najbolj zahtevne okuse. Na voljo imamo več kot 20 vrst ročno pripravljenih marmelad.
Španija, Fuente el Fresno
Priprava ekstra deviškega oljčnega olja, suhega sadja (pistacije in mandlji), stročnic, sira v oljčnem olju, marmelad in omak. Distribucija ovčjega in kozjega sira ter pekovskih izdelkov. Naravni izdelki za uživanje ali za uporabo v slaščičarnah in poslovna darila.
Nizozemska, Nieuwegein
... marmelade, limonadni sirup (v različnih presenetljivih in edinstvenih kombinacijah sadja), jabolčni sirup in omake za sladice, pri čemer uporabljamo izključno skrbno izbrane sadeže in naravne sestavine, brez umetnih dodatkov. Priprava poteka v odprtih kotlih. Naše izhodišče za naše izdelke je vedno bilo, da ne bi smeli sklepati kompromisov pri povečevanju obsega naših ročnih postopkov ter kakovosti / okusa naših receptov.
Francija, Robion
Proizvajalec domačih marmelad, kuhanih po starem načinu. Pripravljene so iz sadja, pridelanega v naših provansalskih sadovnjakih. Sortiranje sadja poteka ročno, priprava pa z rjavim sladkorjem in sadjem bogatega okusa. Kuhanje poteka v manjših količinah v naših delavnicah, ki upoštevajo stroga higienska pravila. Spoštovanje sadja pri polnjenju v kozarce. Oznake in postavitev tkaninske pokrovke...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play