... predolgo v vodi in postali premehki. 4. Zmešajte z oljem Če kuhani rezanci ne morejo biti takoj dodani v juho ali uporabljeni za nadaljnje kuhanje, da preprečite lepljenje rezancev, takoj po kuhanju vmešajte malo olja. 5. Namakanje v ledeni vodi Namakajte kuhane rezance v ledeni vodi nekaj časa, da ohranite njihovo teksturo in okus.
Belgija, Engis
... pekarstva in piškotkov - obdelava konzerviranega ali zamrznjenega zelenjave - obdelava krompirja - priprava različnih mlečnih izdelkov - mineralna dopolnitev pijač in žit - obdelava instant rezancev in testenin - obdelava olj in maščob - kvas in fermentacije, itd. Paleta izdelkov podjetja Prayon se osredotoča na dve glavni družini: očiščen fosforjeva kislina in posebne soli (natrijeve, kalijeve in kalcijeve soli).

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play