Francija, Boissy Saint Leger
... njegova ekipa pripravljajo čokoladne bonbone, ki imajo največ 15 dni. Stéphane Janin, profesionalni čokoladnik, ki se nahaja v Val de Marne in je specialist za izdelavo čokolade, vas vabi, da odkrijete njegovo tovarno čokolade, medtem ko uživate v okusnih pralineh, čistih čokoladah, čokoladnih truflih … Prodaja obrtne čokolade (darilni paketi čokolade, assortimenti čokolade, čokolade …) in ustvarjanje personaliziranih čokolad za podjetja.
Francija, Fretin
... primer, lahko se odločite za belo kartonsko košaro z geometrijskimi vzorci, ki sprejme tako steklenico vina kot tudi terino. Za vse rafinirane izdelke lahko izberete tudi okroglo kartonsko škatlo, ki bo z veseljem sprejela vaše začimbe, vašo izbiro čajev ali sladkarij. Nazadnje, za največjo praktičnost, lahko pogledate tudi v smeri kraft papirnate vrečke z prozornim odprtjem, ki bo razkrila njeno vsebino.
Italija, Bronte
...400 gramov belega čokolade, obdelane s čisto pistacijino pasto, elegantna in evocativna škatla, vsako leto drugačna in privlačna presenečenja. Baccova velikonočna ponudba za velike in male. Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, pistacijina pasta 10% (pražene in rafinirane pistacije, klorofil E141, kurkumina E100), mlečni serum v prahu, emulgator: sojina lecitina, vanilijev ekstrakt.
...V naši slaščičarni vam ponujamo čokolado od polnomastne do temne, polnjene ali z posebnim aromo. V ročni proizvodnji in le z izbranimi sestavinami ustvarjamo rafinirane Tudi praline in tartufi se pri nas sveže izdelujejo. Tako nastajajo sladke mojstrovine, ki prepričajo z ljubeznijo do detajlov in ustvarjalnostjo. Fine malenkosti so nežno izdelane iz naravnih surovin v ročni obrtni proizvodnji...
Turcia, Istanbul
Kot član skupine Kawaf je Le paon začel proizvajati čokolado v Turčiji s specializirano ekipo, ki je usposobljena doma in v tujini od leta 1991. Pri Le paon je izdelava čokolade nekakšna umetnost, kar pomeni edinstven okus in vrhunsko proizvodno metodo. Ponosni smo, da uporabljamo najkakovostnejše kakavovo maslo, kakavovo maso, sladkor in mleko. Premium sestavine so najprej zmešane in rafinirane...
Italija, Sassello
Od leta 1860 so minila desetletja, a obrtna proizvodnja ostaja naša filozofija. Sedanja proizvodnja, poleg mehkih amarettov, ki so na voljo v različnih različicah, a vedno v originalnih dvojnih mašnah, vključuje: baci di dama, slaščice oblite z najfinejšo čokolado, hrustljave amaretti in, za praznike, tradicionalne panettone, pandoro in golobe. Dragocena izkušnja več kot stoletja je zagotovilo kakovosti za sladice Virginia. Elegantne in rafinirane, embalaže prikličejo nežne podobe preteklosti, sladke spomine na dobro življenje.
Italija, Barletta
... občutljive in rafinirane okuse. NAGRADA: 2007 (Sladice Torino) Najboljša sladica za spremljavo, 2013 (TuttoFood Milano) 1. nagrada za ekološko trajnost, 2018 (Chocolate awards med. Firence) srebrna medalja za fino čokoladništvo. Proizvajamo: brez glutena, brez sladkorja, ekološko, nutracevtično, vegansko in vegetarijansko, z energijo iz sonca in ekološko trajnostno.
Francija, Marssac Sur Tarn
Čokolade YVES THURIES predstavljajo znanje tradicionalnega francoskega čokoladnika Yvesa Thurièsa. Čokoladnica proizvaja čokolade iz čistega kakavovega masla. Proizvaja čokoladne tablice, čokoladne škatle, čokolade makroni, čokoladne grižljaje in druge rafinirane čokolade z ekskluzivnimi recepti. Čokolade YVES THURIES so odlične kakovosti in izjemne avtentičnosti. Na voljo so v Franciji in po vsem svetu.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play