Francija, Paris
...Tudi v tem novem katalogu ponujamo kakovosten rafiniran beli sladkor, na voljo od 1 kg do 25 kg.
Slovaška, Presov
...Sladkor Na voljo vse leto, na voljo različne vrste in velikosti na zahtevo. - Možno napovedovanje za vse naše izdelke - EUR palete / CHEP palete ali ročno nalaganje - Oznake v katerem koli jeziku in ponovno pakiranje po dodatnih stroških - Svetovna dostava Za podroben ponudbo nas prosimo kontaktirajte z našo ekipo strokovnjakov - info@arufel.com Veselimo se vašega odgovora!
Italija, MILANO
...Pandoro je tipična italijanska božična sladica, ki izvira iz Verone. Značilna je po svoji obliki stožca z osmimi konicami in mehki, lahki teksturi. Za razliko od panettoneja, pandoro ne vsebuje kandiranega sadja ali rozin, temveč ima nežen in maslen okus ter zlato skorjo. Tradicionalno se postreže s posipom sladkorja v prahu, ki spominja na sneg, kar ga dela simbol božičnih praznikov. Njegova priprava zahteva dolgo vzhajanje, kar prispeva k njegovi mehki teksturi in značilnem okusu. konfekcije po 12, 1 paleta = 10 konfekcij, rok uporabe 30/04/25 Minimalno naročilo: 30 palet...
Ukrajina, Odesa
Francija, Brignais
...Okusna prašek za vročo čokolado z koščki temne čokolade (kakav: min. 88%) s kokosovim sladkorjem. Intenzivna čokolada. Izvor kakavovih zrn: Dominikanska republika Navodila za uporabo V loncu zavrite mleko ali rastlinsko pijačo in v vsako skodelico dodajte 2 do 3 čajne žličke praška SoChoco. Mešajte nekaj sekund, dokler ne dobite svoje vroče čokolade. Sestavine: kokosov sladkor*, kakav v prahu...
Litva, Kaunas
...Golden Caster so zelo finozrnat svetlo rumeni kristali, idealni za kavo, čaj, sadne solate in kaše. Prav tako zelo priročni za posipanje po pecivih. To je sijoč zlato obarvan, suh in prosto tekoč sladkor z subtilnim maslenim okusom. Uporablja se kot nadomestek za beli rafinirani sladkor v čaju, žitaricah ter pri pripravi marmelade, džema in vina. Uporablja se tudi pri peki tort in piškotov. Idealno za kavo, čaj, sadne solate in kašo. Izdelek je narejen iz sladkornega soka s pomočjo naravnega procesa, tj. brez kemikalij ali dodatkov.
Francija, Estillac
...Bio stevia v prahu je naravno sladilo, pridobljeno iz listov rastline Stevia rebaudiana, gojene brez uporabe pesticidov ali kemičnih gnojil. Namenjena je nadomestitvi tradicionalnega sladkorja v različnih živilskih in pijačah ter ponuja bolj zdravo in brezkalorično alternativo. Naša bio stevia v prahu predstavlja idealno rešitev za industrijo živilske predelave, ki želi ponuditi bolj zdrave izdelke, ne da bi pri tem ogrozila sladek okus, ki ga potrošniki cenijo.
Nemčija, Frankfurt Am Main
... okusa po čokoladi v vaših najljubših sladicah. To je bolj zdrava možnost kot kakav ali instant čokolada, ki sta običajno rafinirana in vsebujeta sladkor. Ker je čist, njegove antioksidativne lastnosti, ki preprečujejo staranje in celično degradacijo, ostanejo nedotaknjene. Prav tako je zelo energičen zaradi svojih ravni teobromina. Naš kakav se lahko uporablja v skoraj vseh živilih in nadomesti kakav v skoraj vseh receptih, kar je koristno za vse vrste sladkarij, kot so browniji, keksi, torte, vroča čokolada, tartufi itd. MOQ: 20kg...
Poljska, Poniec
... Nido vsebuje polno mleko, rastlinske olja, vitamin A, C in D, železo in cinkov sulfat, sladkor, laktozo in sojo. Koristi Nestle Nido za otroke: - pomaga pri razvoju možganov, s svojim železom, vitaminom B1, B2, B6 in B12. - povečuje imunost otroka, preko vitamina A, C in cinka. - pomaga pri rasti otroka, preko beljakovin, kalcija in vitamina D. - opremlja otroke z ustrezno višino in težo. - Nestle Nido zagotavlja dober vid. - To mleko izboljšuje razvoj mišic. - zagotavlja močne zobe vašim otrokom. - daje sijoče lase vašim dojenčkom.
...Želite svojim strankam ponuditi še posebej intenziven okus po kakavu? Potem je čokoladno mleko prava izbira. V nasprotju z drugimi napitki, ki vsebujejo kakav, čokoladno mleko v prahu vsebuje vsaj 25 odstotkov pravega kakava, zato je okusnejše od večine drugih kakavovih napitkov. Čokoladno mleko vsebuje dve različni komponenti: sladkor in kakav z 20 do 22 odstotki maščobe. Kot različico ponujamo...
Italija, Giuliano
...Pan di spagna, misto uova pastorizzate, zucchero semolato, Farina "0", farina americana, voda, kakav amaro 22/24%, arome. FARCITURA: Sveža smetana, mascarpone v prahu (33%), pasteriziran jajčni rumenjak, sladkor. BAGNA: Voda, sladkor, aroma kave 70°, liofilizirana kava. Shranjevanje pri -18° Izdelek za odmrzovanje.
Francija, Livry Gargan
...Sladkor v prahu Koda izdelka: 8304 Blagovna znamka: Vesce Neto teža: 100g...
...Sladkor v prahu je fino zrnati beli sladkor, pridobljen iz sladkorne pese. Po ekstrakciji in čiščenju soka iz pese se sladkor kristalizira in nato preseje, da se dosežejo enotni in zelo fini zrnci. Ta finost ga razlikuje od kristalnega sladkorja, kar ga naredi še posebej primernega za recepte, kjer je potrebna hitra raztapljanje. Sladkor v prahu ima bleščečo belo barvo in nevtralen okus, kar je idealno za sladkanje brez spreminjanja okusov sestavin. Izvor: Ukrajina. Pakiranje: Vrečke: 1kg in 2kg / kraft vreče: 5kg, 10kg, 25kg / polietilenske vreče: 40kg in 50kg. Paletizacija: 750kg do 1000kg.
Bolgarija, Otets Paisievo
... Koprivina moka se izdeluje iz posušenih listov in vrhov rastline. To je priročen način, da uživate vse prednosti koprive. Vse delujejo kot antioksidanti v telesu. Listi in korenine kopriv so bogati z mnogimi hranili: Listi imajo hemostatične, diuretične, antirevmatične učinke; blagodejno vplivajo na presnovo, znižujejo krvni sladkor. Ta učinek je posledica vitaminov, železovih soli in drugih spojin. Uporablja se za notranje krvavitve (maternične, ledvične, jetrne) in kot tonik. Zbiranje: Budjak...
Francija, Arengosse
YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX je vaš izbrani partner za edinstvene in rafinirane kulinarične kreacije. Kot specializirani proizvajalec ponujamo široko paleto sladkorjev in soli z izvrstnimi bio okusi, ki so idealni za obogatitev vaših jedi skozi vse leto, pa tudi darilne pakete in sirup za obogatitev okusa vaših pijač. Ponujamo aromatizirane in obarvane sladkorje: malinov, pasijonkin, cimetov, bel...
Poljska, Warszawa, Poland
...Laktoza je naravni mlečni sladkor. Predstavlja 3,5 % do 5,0 % kravjega mleka in se lahko pridobi s filtracijskim procesom. Nato se laktoza kristalizira in razgradi. Velikosti zrn se razdelijo po mrežah. Foodcom svojim poslovnim partnerjem lahko ponudi različne velikosti zrn, ki so primerne za več aplikacij.
...Informacije o izdelku Sveži indijski oreščki, oblite s fino mešanico jogurtovega čokolade, ustvarjajo pravo okusno poslastico. Super kremasta čokolada s sladko oreščkasto noto indijskih oreščkov. Prigrizek, ki lahko postane zasvojenost. Sestavine Bela čokolada (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, sirotkine beljakovine, emulgator: sojin lecitin E322, naravna vanilijeva aroma), indijski...
Nemčija, Bad Bentheim
... biološka alternativa sladkorju iz pese v različnih pekovskih ali drugih živilih, kjer se predeluje. BIO rožni sladkor v prahu: BIO rožni sladkor v prahu od podjetja VehGro je biološko certificiran izdelek najvišje kakovosti. Zahvaljujoč tej certifikaciji veste, da je to, kar kupujete, ustvarjeno z ozirom na človeka in naravo. VehGro predstavlja izdelke, ki so zdravi in najvišje kakovosti. Naši izbrani (bio) naravni proizvodi prihajajo iz različnih regij sveta.
Nemčija, Buxtehude
...Nadomestek sladkorja v prahu, narejen iz 100% eritritola. Eritritolni sladkor v prahu je odličen nadomestek sladkorja v prahu v gospodinjstvu in je tudi prijazen do diabetikov. Njegova sladkost ustreza približno 70% sladkosti sladkorja.
Francija, Saint Martin Belle Roche
...Škatla 450g. In kaj je notri? Mleko v prahu polposneto* 53,7% (izvor Francija), kakav v prahu* 46% (sladkor iz trsa* 31,3%, kakavova prašek* 14,7%), naravna aroma. *Sestavine iz ekološke pridelave. Lahko vsebuje: žitarice, ki vsebujejo gluten, sojo, jajca, oreščke, celer, sulfit. Alergeni pod drobnogledom Mleko. Pravilno shranjevanje ni zapleteno Pred odprtjem: Shranjevati na suhem mestu, zaščiteno pred toploto. Po odprtju: Shranjevati na suhem mestu, zaščiteno pred toploto. Po vsaki uporabi dobro zaprite škatlo. Škatla, pokrov, plastika, žlica, merica za zavreči.
... zelenega čaja z lepim sladkim karamelnim odtenkom kokosovega sladkorja. Art.Nr.: A12-10017 - Kartonska embalaža 200g MatchaMagic oznaka-MOQ: 6 embalaž Private- & White-Label MOQ: 500 embalaž Art.Nr.: A12-10172 - Vrečka 200g MatchaMagic oznaka-MOQ: 10 vrečk Private- & White-Label MOQ: 100 vrečk Art.Nr.: A12-10173 - Surovina vrečka 1kg MatchaMagic oznaka-MOQ: 5 vrečk Privat- & White-Label MOQ: 50 vrečk Sestavine: 80% bio kokosov sladkor, 20% bio matcha (senčena zeleni čaj v prahu, Camellia Sinensis)...
Nemčija, Bad Ditzenbach
...Prehransko dopolnilo z manozom, biotinom, vitaminom C in B2 Manoza (D-manoza) je preprost sladkor, ki je tesno povezan z drugimi monosaharidi, kot sta glukoza ali fruktoza. Majhne količine manoze najdemo v naravi v mnogih rastlinah, drevesih in sadju, kot so breskve, jabolka in marelice, pa tudi v nekaterih jagodah, kot so brusnice. Človeški organizem prav tako proizvaja nekaj D-manoze. Deluje...
Poljska, Brzozów
...Eritrol spada, tako kot ksilitol in manitol, v skupino sladkornih alkoholov (t.i. polioli). Odlikuje se z nizko kalorično vrednostjo in nizkim glikemičnim indeksom. Eritrol se naravno pojavlja v nekaterih sadežih (npr. hruškah ali grozdju) ter v cvetnem prahu, gobah, morskih sadežih, morskih algah, lišajih in fermentiranih pijačah (npr. vinu). Eritrit se pridobiva s sintezo kvasovk iz odpadnega glicerina. Erititol, v živilski industriji označen kot E968, se ne uporablja le kot sladilo, temveč tudi kot polnilo, zgoščevalec, ojačevalec okusa in včasih za zniževanje temperature zamrzovanja izdelka.
Turcia, Karaman
...MLETJE SLADKORJA V PRAHU To je stroj, ki melje sladkor, ki se uporablja pri proizvodnji vafljev in čokolade, in ga spremeni v sladkor v prahu.
Nemčija, Versmold
...Kot sladkor se poleg različnih drugih vrst sladkorja imenuje sladek, kristaliničen živilski izdelek, pridobljen iz rastlin. Naša ponudba vključuje Kristalni sladkor EU Kat. II Sladkor v prahu Beli trsni sladkor Trsni sladkor Pesek sladkor...
Ujemajoči se izdelki
Sladkor
Sladkor
Drugi izdelki
Dextroza
Dextroza
...Skupaj z našim partnerjem dobavljamo dodatke za živilsko, kozmetično, farmacevtsko in krmno industrijo. Deksroza, fondant, fruktoza, glukozni sirup, hroščni sladkor, invertni sladkorni sirup, maltodekstrini, sladkor v prahu, fino rafinirani sladkor, suha glukoza, fino beli sladkor, mešanice sladkorja / glukoze.
Francija, Warmeriville
...Seznam sestavin: Sladkor, palmovo olje, _LEŠNIKI_ 13%, _MLEKO_ v prahu 8,7%, pusto kakav 7,4%, emulgatorji: lecitin [_SOJA_] vanilina. Alergeni: Mleko, Oreščki, Soja Pogoji shranjevanja: Shranjujte na suhem in zaščitenem pred toploto. Ne shranjujte v hladilniku. Hranilne vrednosti na 100g: Energijska vrednost (kcal) 539 kcal / 100g Celuloza 0,11g / 100g Maščobe 30,9g / 100g sladkorji 56,3g / 100g...
Španija, Tarragona
... slamico v kozarec (približno 200 ml) mleka pri sobni temperaturi in uživajte v okusih. Opozorila: Otroci, mlajši od 3 let, naj uporabljajo izdelek le pod nadzorom staršev! Ne prerežite slamice. Sestavine: Sladkor, fruktoza, odmaščen kakav v prahu, glukozni sirup, vitamini in minerali [cinkov glukonat, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin D (holekalciferol)]. Naravne arome, barvilo [karoteni (β-karoten)]. Shranjevanje: Hraniti stran od vlage in svetlobe!
Nizozemska, Nijkerk
... funkcija, krvni sladkor, izboljšanje splošnega počutja Metoda testiranja: UV, TLC Vonj in okus: značilen Analiza: Ginsenosidi ≥10% Razmerje ekstrakta: 8:1 Velikost delcev: 95% prehaja skozi 80 mrežo Identifikacija: pozitivna Izguba pri sušenju: ≤5.0% Ostanki pri zgorevanju: ≤10.0% Gosta masa: 0.3-0.6g/ml Gosta masa po tapkanju: 0.5-0.9g/ml Ostanki topil: ustreza Eu.Ph 9.0 Težke kovine: NMT 10ppm Svinec (Pb): NMT 3ppm Arzen (As): NMT 2ppm Živo srebro (Hg): NMT 0.1ppm...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play