...Jabolčni kis, ki ga proizvajamo s pomočjo naravne fermentacije; - Ne vsebuje konzervansov ali dodatkov. - Ni filtriran. - Vsebuje usedline. - Vsebuje vitamin C, vitamin B1, vitamin B2 in vitamin B6. - Je bogat z minerali kalijem in kalcijem. - Ščiti pred okužbami in uničuje bakterije. - Uravnava raven sladkorja v krvi. - Pomaga pri migrenah in glavobolih.
...Naši jabolka, pridelana v lastnih sadovnjakih, so skrbno obranjena v sezoni in skozi naravni postopek fermentacije, ki traja do enega leta, postanejo jabolčni kis. Nova Vera Naravni Fermentirani Jabolčni Kis %100 iz sadja, brez pesticidov, naravno. Ne vsebuje nobenih dodatnih kemikalij. Kako in kje se uporablja? Lahko se uživa samostojno, zmešan z vodo. Zaradi svoje naravne in brez dodatkov sestave izboljšuje okus v solatah, jedeh in pekovskih izdelkih. Lahko se uporablja kot tonik za nego las in kože. Uporablja se lahko tudi kot čistilo za telesno higieno.
Turcia, Konya
...Shranjujte pri sobni temperaturi in izven dosega otrok. Izogibajte se stiku z očmi. Če pride v stik z očmi, temeljito sperite z vodo. Aqua, Natrijev Laureth Sulfat, Kokamidopropil Betaine, Jabolčni kis, Kokamid DEA, Polikvaternium-10, Citronova kislina, Parfum, Peg-40 Hidrogenirano ricinusovo olje, Fenoksietanol, Pantenol...
Turcia, Manisa/salihli
...Naravni jabolčni kis je eliksir življenja. Ni le kis, ki ga lahko dodamo solatam ali juham. Vsebuje zelo pomembne in koristne prijazne bakterije (probiotike) za prebavni sistem. Razmerje koristnih črevesnih bitij do škodljivih bi moralo biti 80 % več. Zato bi moral naravni jabolčni kis, ki je tako antiseptik (škodljivega ubijajočega) kot vir koristnih bakterij, uporabljati vsakdo vsak dan...
Turcia, Bursa
Tradicionalno izdelujemo kis. Na voljo imamo različne vrste: jabolčni, vinsko, granatni, kutinov, glogov, z Ginkgo Bilobo, sandalov gumijast kurkuma in z giliaburulom. Naši kosi so proizvedeni s postopkom naravne fermentacije, zato se lahko po začetku uporabe na vrhu steklenice pojavi bela plast, ki jo imenujemo "Mama kisa". Ta plast je naravno oblikovana, da kis zaščiti pred stikom z zrakom. Ta p...
Turcia, Eskisehir
Smo proizvajalec in izvoznik posebnih kisov, omak, vloženk in koncentriranih sadnih sokov iz Turčije pod blagovno znamko Kemal Kukrer. Kisove proizvajamo po tradicionalnih metodah od leta 1915 v naših najsodobnejših proizvodnih obratih. V naši obsežni ponudbi so vinske kis, jabolčni kis, jabolčni kis z medom, dateljev kis in balzamični kis. Kemal Kukrer velja za enega izmed strokovnjakov v...
Kot Yeni Kavaklidere Gida Ltd smo od leta 1946 v Turčiji proizvajali kisele (kis iz rdečega grozdja, kis iz belega grozdja, jabolčni kis, jabolčni kis z medom, balzamični kis, beli kis), vročo omako, česnovo omako, omako za žar, limonino omako, omako iz granatnega jabolka in kisle kumarice. Izdelke lahko dobavimo v večjih količinah.
Smo podjetje s sedežem v Bolu. Izvažamo lešnike, naravni jabolčni kis, lešnike, lovorov list, korenine sladkega korena, žir, oljčno olje in vse užitne olja. Naša politika je, da vam pomagamo pri vaši poizvedbi, najdemo najboljši izdelek, ceno in pravočasno dostavo.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play