...Naš redki jagnječji zrezek je skrbno obdelan, da zagotovi vrhunski okus in kakovost. Vsak kos je mehak in poln okusa, kar zagotavlja prijetno kulinarično izkušnjo. Ne glede na to, ali pripravljate klasično jagnječjo jed ali raziskujete nove recepte, naše jagnjetina nudi popolno osnovo za različne kulinarične kreacije. S poudarkom na kakovosti in okusu vam prinašamo jagnjetino, ki izstopa po svoji vrhunski teksturi in bogatem okusu. Naša izbira jagnjetine je zasnovana za zagotavljanje izjemnega okusa in kakovosti.
Italija, Misano Adriatico
...Rdeče vino Lagrein priznanega proizvajalca HOFSTATTER. Steklenica 75cl v pakiranju po 6 steklenic. Uživajte v njegovem intenzivnem in dolgotrajnem aromi jagodičja ter polnem, žametnem okusu. Idealno za rdeče meso in zrele sire.
Italija, Sizzano
...Vino za vse jedi Bela meso Sveži in srednji siri BARVA Intenzivna rubinasto rdeča AROMA Začinjene in cvetlične note Tipična nota popra OKUS Slan, prijetno intenziven Subtilni in harmonični tanini TEMPERATURA: 16-18 °C ALKOHOL: 13% vol...
... CÉPAGES 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc DÉGUSTATION Z lepo rubinasto barvo, Château La Gasquerie razkriva prijeten vonj z notami svežih rdečih jagod, rahlo začinjen. Okus je mehak, z lepo zaobljenostjo, ki se razvija v elegantnem zaključku. ACCORDS METS & VINS Château La Gasquerie bo z lahkoto spremljal pečeno ali žarjeno rdeče meso, divjačino in sire, kot so Brie de Meaux, Gorgonzola ali Livarot. Postrežemo med 16° in 18°C. RÉCOMPENSES 2017: Zlata medalja – Concours Gilbert & Gaillard 2018...
Francija, Arengosse
... visoke kakovosti ponuja popolno osnovo za našo kreacijo. Kakovostno rdeče vino: Infuzija rdečega vina dodaja aromatično globino, kar ustvarja simfonijo okusov v vsakem zrncu soli. Sveže šalotke: Šalotke, skrbno izbrane, prinašajo okusno subtilno čebulno noto v to mešanico. Priporočena uporaba: Pečena meso: Generozno posujte po vaših zrezkih, žarih in perutnini za eksplozijo okusov. Gurmanske solate: Dodajte ščepec, da izboljšate okus vaših solat. Referenca:SEL0016...
Španija, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Sagardo ozpin se proizvaja iz sagardo ozpina in rastlinskih sestavin, kot je na primer boilurra, s fizičnimi procesi embalaže. Gre za ekskluziven izdelek, zelo aromatičen z edinstvenim okusom boilurja, ki ga naredi popolnega in očara tudi najzahtevnejše brbončice, ima popolno teksturo in zelo prijeten vonj in okus boilurja, kar ga naredi zelo okusnega za katerokoli vrsto jedi, zlasti solate, surovo zelenjavo in kuhano zelenjavo, jajca, marinirano meso in lahka divjačina, carpaccio, meso, testenine, paštete, sire, sladice,...
Italija, San Stino Di Livenza
Kmetija CASERE je popolnoma vključena v območje D.O.C. Lison - Pramaggiore, ki se nahaja v občini San Stino di Livenza (Benetke). Posebna konfiguracija terena je omogočila pridobitev visokokakovostnega proizvoda tako pri belih kot pri rdečih vinih, saj ima kar osem sort, ki so zastopane v Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore. Zahvaljujoč dolgi izkušnji, pridobljeni v tem območju, kmet...
Španija, Guijuelo-Salamanca
... vino, napolnjen v naravno črevo. Neto teža: 0,350 g. Pogoji distribucije in prevoza: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano pri temperaturi pod 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC. Postopek priprave: Izbira, mletje, gnetenje, polnjenje, zorenje, rezanje in pakiranje. Sestavine: Pusto meso iberskega svinjskega mesa, pimentón D.O la Vera (Cáceres), sol, česen, origano in konzervansi. Neto teža: 0,350 g.
Turcia, Gaziantep
...Izvirna kakovost. Na voljo v veleprodajnih količinah. Izdelano v Turčiji. MOČNO IN UČINKOVITO ČIŠČENJE - Na oksidirajoče madeže (čaj, kava, vino) zahvaljujoč aktivnemu kisiku - Na madeže škroba (riž, testenine, škrob) in beljakovin (meso, jajca) s kombiniranim delovanjem encimov - Na trdovratne madeže zahvaljujoč alkalnim sredstvom SPOŠTOVANJE IN ZAŠČITA - Protivodna akcija za popolno izpiranje...
Francija, Caromb
...Cépage: 100% Caladoc Starost vinogradov: 15 let Terroir: Argilo-kalcit Trgatev: Strojna Degustacija: • Barva: Globoko rdeča, vijolični odtenki • 1. nos: Rdeče sadje • 2. nos: Začinske note • V ustih: Rdeče sadje, ravnotežje in svežina • Dolga caudalie Ujemanje jedi/vina: Regionalne jedi, meso, mesnine Zorenje: 4 do 5 let Vinifikacija: Odstranjevanje pecljev/stiskanje. Načrt maceracije 10 dni pri 24° za ohranjanje svežine in sadnosti. Stisnjeni drož in dodan kapljici soka. FML na finih drožeh pozimi do stekleničenja.
Nemčija, Lüdenscheid
...Uporaba: božični piškoti, kuhan vino, juhe, brozge, enolončnice, vloženo, meso, riž, dišeči vrečki Sedaj lahko naše "Cimetove žbice" uporabite kot promocijski material ali darilo. (Vprašanja lahko pošljete na: info@gojundgoj.de) Z veseljem vam ponujamo naše izdelke tudi kot zasebno blagovno znamko, v velikih pakiranjih in za ponovno prodajo.
Francija, La Chapelle Heulin
...Cépage : Melon de Bourgogne 100% Terroir : Graves et silices Accord mets-vin : Vina zelo mehka za leto 2019. Aperitiv, ribe, belo meso in sir. Vino bogato in mehko. Cépage: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves et silices Accord mets-vin: Vina zelo mehka za leto 2019. Aperitiv, ribe...
Francija, Saint Cannat
...{"VINIFICATION":"VINIFIKACIJA","S’accorde parfaitement avec la cuisine européenne : viandes rouges, gibier, ragoûts (daubes), figues rôties au miel et vin rouge, fromages forts (tels que Livarot, Pont-l’Évêque...).":"Odlično se ujema z evropsko kuhinjo: rdeče meso, divjačina, enolončnice (daube), pečene fige z medom in rdeče vino, močni siri (kot so Livarot, Pont-l’Évêque...).","Grenache 75...
Francija, Brue Auriac
... blagimi začimbami in vanilijo. Nato se razvije v note poprovih začimb in rožnatih jagod. V ustih je napad okrogel in mesnat, z začinjenimi notami, nato pa se razvije v slastne note črnih sadežev in lesnate note, ki podpirajo lepo in dolgo končnico. KOMBINACIJA JEDI IN VINA: Rdeče meso, meso v omaki, gobe, siri SERVIRANJE: 18-20°C HRAMBA: Piti zdaj ali se bo še izboljšalo v naslednjih 5 letih...
Nemčija, Heidesee
...Axtschlag lesni dimni čipsi so dimne žetone za aromatizacijo žar hrane. Primerni za plinske, lesene in električne žare. Les, aromatiziran z rdečim vinom, zagotavlja kulinarično dimno izkušnjo in daje žar hrani plemenit vonj po vinu. Še posebej primerno za meso, ribe in zelenjavo. Vrste lesa: vino - hrast Teža: 1 kg...
Španija, Granada
... morsko hrano, bele ribe, nežno meso, kuhane klobase, sveže sire itd. Zavarovana označba porekla Kakovostno vino iz Granade. Vinogradi se razprostirajo ob vznožju Sierra Nevada, Narodnega parka Sierra de Huétor in Narodnega parka Sierra de Baza, na povprečni nadmorski višini 1.000 metrov, zato spadajo v Visoko Andaluzijo. Procesi pridelave združujejo špansko tradicijo z najnovejšimi tehnološkimi dosežki, obnovljivimi energetskimi viri in okolju prijaznimi praksami.
Španija, Almeria
...je svež in hkrati sladek ter zelo enostaven za pitje. Proizvodnja: Mladi letnik, maceriran z izvlečki grozdnih kožic, češnje, malin in pasijonke. Podnebje: Ekstremno celinsko podnebje z dolgimi in hladnimi zimami, toplimi poletji z velikimi temperaturnimi razlikami med dnevom in nočjo ter zelo kratkimi prehodnimi sezonami.
Francija, Issy-Les-Moulineaux
... aperitiv ob mesninah ali pa jo postreči za mizo v kombinaciji z belo meso ali assortimentom sirov. Že vnaprej se nam pocedijo sline! Vsebina: 75cl Tip: Rdeče vino Sorta: 100% Trousseau AOC: Arbois Zorenje: Piti že zdaj in hraniti do leta 2028 Temperatura postrežbe: 16-18°C...
Belgija, Zwijndrecht
.../EVAL™/vezava/EVA Sveže rdeče meso, ribe, sir PET/PE/vezava/EVAL™/vezava/PE/PE PA/PE/vezava/EVAL™/vezava/PE Visoko-barierne oblikovane strukture PA/EVAL™/PA/vezava/PE Sveža testenina, polpečen kruh PA/EVAL™/PA/vezava/lonomer PE/vezava/PA/EVAL™/PA/vezava/PE Vrečka, Bag-in-box, ovitek PE/vezava/EVAL™/vezava/PE Sok, vino, omake, paradižnikova pasta PE/vezava/EVAL™/vezava/EVA Kaj ponuja EVAL™...
Italija, San Giovanni In Fiore
...100% meso polža Helix, voda, belo vino, sol, aromatična zelišča, naravne arome, poper, začimbe. Polovičke pripravljene za peko za 5/6 pic. Konzerva 420g.
Francija, Auxerre
...13,5% vol.\n","Temps de garde":"Čas zorenja: 5 let\n","Œil":"oko\nrdeča, temna in intenzivna, vijolične odtenke\n","Le conseil de l’œnologue":"postrežemo med 17 in 19°C\n","Vinification":"Maceracija s polovičnim ogljem. Po fermentaciji se vino zori v inox cisternah do stekleničenja.\n","Millésime":"letnik: 2019\n","Domaine":"Domaine du Siestou\n","Culture":"Ekološka pridelava\n"}...
Francija, Malataverne
... glavno jedjo Treba je vedeti, da se rdeče vino idealno ujema z rdečim mesom, enolončnicami, mesnimi gratini, nekaterimi ribami, perutnino, paradižnikom, pico in mnogimi drugimi živili. Meso je idealna jed, da ob obroku postrežete svoje najboljše steklenice. Meso, kot sta raca, jagnjetina ali govedina, lahko postrežete z kakovostnim Bordeaux vinom, da poudarite arome mesa. Kuhani paradižnik je živilo, ki se idealno ujema z rdečim vinom.
Francija, Roubia
... ustih je okrogla struktura, povezana z aromatično gostoto, ki jo nosi eleganten sadež. Meso je svilnato. Ženski ronski vino.","ACCORDS METS-VINS":"Zimske jedi, marinirane mesnine, BBQ rebra, divjačina. Močni kremni siri. Vino prestiža. Idealno za uživanje pri 17°C.","Contenance (L)":"0,75"}...
...Francoska apelacija Chasselas B Uporaba Sorta grozdja za vino in mizo Fenologija Čas brstenja (povprečje 50 let na Domaine de Vassal): 21. marec. Čas zrelosti (povprečje 50 let na Domaine de Vassal): 1. čas (po definiciji), 14. avgust. Tehnološke možnosti Grozdje in jagode so povprečne. Kožica je tanka, meso je mehko in sočno, okus pa je zelo prijeten. Zmožnost Chasselas B za shranjevanje in...
Francija, Fraisse Des Corbieres
... več tednov. Domaine du Cardona izdeluje hydromel iz medu garrigue, po vinski metodi, pri nekaterih letnikih pa zorenje poteka v glinenih posodah (moderne amfore 160 l). Hydromel se uživa ohlajen, segret in aromatiziran, danes pogosto vstopa v pripravo številnih koktajlov. Prav tako se uporablja v kuhinji za deglaziranje (foie gras) in v marinadah zaradi svojega mehčalnega učinka na meso.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Sposobnost brinovih jagod, da zaščitijo vino pred kislo, je bila znana že v stari Rimu. V mediteranskih državah in Skandinaviji so brinove storžke uporabljali v marinadah in začimbah za meso in ribe. Uporaba Osnova za omake, juhe, omake, divjačinske jedi, marinade, drobovina, kislo zelje. Okus Začinjeno, kislo grenko. Prehranska vrednost na 100 g. Beljakovine (g / 100g)… 7,5 Maščobe (g / 100g)… 5,5 Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 57 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 310...
Romunija, Bucuresti
...piščanec, puran, prepelice, ovce, polži in drugi), vse je lahko sveže ali zamrznjeno - Konzervirane vse vrste. Lahko je meso, sadje, zelenjava, kisle kumarice, pripravljeno za uživanje, marmelada in drugi - Jedilne vse vrste: salama, hrenovke, šunka, klobase, pašteta, mortadela in druge vrste - Mlečni izdelki in jajca, mleko v prahu, mleko, sir, rumeni sir, kozji sir, rumeni kozji sir, jajca v prahu...
Francija, Emerainville
...ki zagotavljajo kakovost. Naša zaveza je, da demokratiziramo te gastronomske izdelke in vam omogočimo, da ste vedno bolj kreativni in izvirni v vaših kombinacijah ter pri nakupih, z namenom, da vam ponudimo prilagojene ponudbe, ki še niso na voljo na mednarodnem trgu. VDC pomeni kratico za izraz „Življenje na gradu“, katere namen je ustvariti edinstveno izkušnjo ponovnega povezovanja z umetnostjo življenja po francosko.
Nemčija, Meerbusch
ANDERSSON-IMPORT - Uvoznik i veletrgovac skandinavskom hranom: Glögg (kuhano vino), sladić, meso od losa, meso od irvasa, hrskavi kruh, džem, alkoholna pića, slatkiši, peciva.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play