Nizozemska, Amstelveen
... hrustljavo, avtentično italijansko izkušnjo pice. Želite poskusiti vzorce? Kontaktirajte nas Kaj vsebuje? Za naš zamrznjen, svež pizzatest izbiramo najboljše sestavine. Vse so 100 % naravne, 100 % brez GSO in brez transmaščob. Moka, voda, sol, kvas, olje in sladkor – več ne potrebujemo za izdelavo dolgo obstojnih testnih kosov najvišje kakovosti.
Belgija, Anderlecht
... z veljavnimi "CE" standardi glede varnosti in higiene. Nekaj praktičnih nasvetov: * priprava listnatega testa za ravioli: 70% moke tip 00, 30% semolina iz trde pšenice, 5 jajc na kg + voda gnetite približno 10 minut, testo mora imeti odstotek vlage med jajci in vodo približno 32%. * priprava testa za tagliatelle: 50% moke tip 00, 50% semolina iz trde pšenice, 7/10 jajc na kg ali 100% semolina iz trde pšenice, Referenca: LP17M-230/1 Blagovna znamka: Diamant Europe Neto teža (Kg): 62 Dimenzije v MM (ŠxVxD): 400x520xh630 Volumen (M³): 0,28 Moč (kW): 0,9 Napajanje (Volti): 230/1N 50Hz HP: 1.2...
Francija, Gonesse
...Listi Brick v roli MIL BRICK L’Authentique so visokokakovosten kulinarični izdelek, izdelan, predelan in pakiran v Franciji. Namenjeni ljubiteljem rafinirane kuhinje, so ti listi brick izdelani iz skrbno izbranih sestavin, kot so pšenična moka, voda, sol in sončnično olje. So brez GSO, neionizirani, nehidrogenirani in primerni za vegetarijance. Ta izdelek je prav tako skladen z različnimi...
Belgija, Wommelgem
...vodno testo...
... pomočjo hidravličnega motornega zavornega sistema in hkrati začnejo obračati nazaj. Po želji se lahko hkrati hitro odpre razmik valjev, ta možnost je na voljo v naših strojih z avtomatskim hidravličnim sistemom za odpiranje valjev. Sistem hlajenja valjev naših mešalnikov je zagotovljen s pomočjo metode, imenovane „DRILLED“, kjer se pod pritiskom voda kroži blizu površine valjev, kar je standardna možnost za vse modele naših mešalnikov. Za bolj podrobne tehnične informacije se prosimo obrnite na naše podjetje. Obiščite: https://youtu.be/oaPR3BU1pNc...
Francija, Montelimar
...O Nougatu de Montélimar: Specialiteta nougata, ki se proizvaja v provansalski regiji Drôme v Montélimarju (26200) - Tradicionalno je Nougat de Montélimar aromatiziran le z vanilijo in izdelan z mandlji, pistacijami in provansalskim medom. Sestavine: sladkor, mandlji, glukozni sirup, med, pistacije, krompirjev škrob, sladkor v prahu, nesladkano testo (voda, škrob, rastlinsko olje), beljaki...
Francija, Kervignac
... zaslona na dotik. Primeri produktivnosti Format Palačinke, Galete: Ø150 do Ø400 mm Možne možnosti Črpalka za testo, silos opremljen z mešalnikom, hladilna posoda. Energije Elektrika, stisnjen zrak, voda. Razno Opis, fotografije in načrti niso zavezujoči, so podani zgolj informativno, proizvajalec si pridržuje pravico do sprememb brez predhodnega obvestila.
...25 KG Kraft vreča. Namen uporabe Sudem mešanica za kruh (10 kg), sestavina kvas (za kruhke 300 GR, za velike kruhe 400 g) in voda (6 litrov) se zmešajo v testo. Temperatura testa 25-27 °C, 10 min počasi, 7 min hitro se gnete. Za 1. fermentacijo 15 min (na pultu). Za 2. fermentacijo traja 30 min. Peče se 30-35 minut. 1 leto shranjevanja na hladnem in suhem mestu.
...Tukaj ločimo med marinadami za kruh in premaznimi začimbami. Marinade za kruh: Voda na osnovi začimbne marinade za premazovanje kruha in pekovskih izdelkov. Prav tako je odlična za vmešavanje v testo, saj je z zmanjšano vsebnostjo soli. Premazne začimbe: Olje na osnovi začimbnih marinad za premazovanje kruha in pekovskih izdelkov. Na področju visokokakovostnih suhih začimb ponujamo nekaj sto različnih mešanic za proizvajalce hrane iz vseh področij. E-pošta: info@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu...
Švica, Hendschiken
... (glukoza, škrobni sladkor), antioksidanti (E331, E301), ekstrakti začimb, ojačevalci okusa (E621), arome). Jajca, drobtine, sojina moka, posneto mleko, voda, belo vino, začimbe, čebula, ojačevalci okusa (E621), kuhinjska sol. Na pekače z papirjem za peko in jih postavite v predhodno ogreto pečico. Pečenje: Pri 200°C, približno 25 minut. Temperatura shranjevanja: min. -18°C, enkrat odmrznjeno, ne zamrzujte ponovno. Informacije za alergike: Vsebuje gluten, mleko, jajca, sojo. Mesni izdelek za kuhanje. Proizvedeno v Švici z švicarskim mesom.
Francija, Talant
...Soja, Sezam, Anhidrid žveplov in sulfiti. Uporaba: Zamesite testo, da postane oblikovano, nato oblikujte in takoj odstranite iz modela. Nasvet za uporabo: Zamesite testo, da postane oblikovano, nato oblikujte in takoj odstranite iz modela. Plastična čokolada se strdi po 24 urah. Pozor, čokoladna pasta ne prenaša toplote, ki jo stopi in zasveti. Pakiranje: Kozarec 500g paste za modeliranje čokolade. Referenca: D30.1 Na voljo: 10 Izdelkov Dimenzije: 500 Gr TežaCena: 0.5...
...TK Original Bavarski Leberkäse, pripravljen za peko, teža kosa 2 kg, v aluminijasti obliki, fino mesno testo iz svežega mesa, ročno obdelano Artikelnummer: 047221 Osnovna VPE: Sch 2kg Blagovna skupina: 05 - TK-meso / 200 - TK-svinjina Sestavine: svinjsko meso in goveje meso (84%), slanina, voda, jodirana kuhinjska sol, začimbe, začimbna mešanica, sladkor, grozdni sladkor, mlečni sladkor...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play