katerikoli izdelek neapeljskega slaščičarstva. dostava v nekaj urah po proizvodnji, vedno sveže, ne obravnavamo zamrznjenih izdelkov. zanašamo se na p...
W: 330 ÷ 360. Mešanica moke tipa '0', pridobljena iz izbranih zrn. Idealna je za testo, pripravljeno po tradicionalni metodi dolgega vzhajanja, shranj...
Štiri Napolitanske 6 pice Série PIZZAIOLO
Dimenzije prostora (ŠxGxV): 3x 500x800x170mm
Zunanje dimenzije (ŠxGxV): 3x 1110x1050x1970mm
Kapaciteta pice:...
Peč za pico, odobrena s strani Vera Pizza Napoletana
Model: IzzoNapoletano
Dimenzije komore (ŠxVxG): 750x1130x170mm
Zunanje dimenzije (ŠxVxG): 1100x16...
MAGRI FREE Napoletana je brezglutenska moka za pekovske izdelke, ki jo odlikuje mešanica koruznega škroba, riževega škroba, rastlinskih vlaknin in kor...
Splošne značilnosti:
Ventilator, ki se vrti v obe smeri, za enakomerno porazdelitev toplote
Nastavljiva temperatura kuhanja med 0-300°C
Ročna ali avto...
Fondantna, lahka in mesnata, choux testo v čisti tradiciji francoske slaščičarstva, v specialitetah z izvirnimi oblikami in okusi.
Profesionalnost in...
Stroj za oblikovanje škroba je zasnovan za proizvodnjo sadnega želeja (vključno z žele bonboni), likerjev, fondantskih sladkarij in sladkarij Korovka ...
Moderna valjarna naprava s segretimi posodami za oblikovanje dvokomponentnih izdelkov in izdelkov, napolnjenih s polnilom iz marshmallowov, piškotov, ...
Peč za pekarstvo je sodobna oprema, zasnovana za peko različnih slaščic in pekovskih izdelkov na premičnem traku (pečica).
Proizvajamo peči z različn...
IntelleWaferBall je proizvodna linija za vafeljne kroglice. Raznolikost lahko dodate tudi z menjavo oblik in velikosti (figura živali, polnjenje z vre...
Utripajoči metalni KREDA se uporablja za sijaj vaših sladic in drugih pekovskih izdelkov. Lahko izrazi nekatere pomembne elemente, poudari konture ali...
- Pečica je sestavljena iz enega 5-tray rotacijskega konvekcijskega pečice in 2-nadstropne pečice dimenzij 60x80 cm.
- Zaradi svojih lastnosti omogoča...
Zasnovan je za visokokakovostno in enotno premazovanje različnih slaščic z različnimi vrstami glazure:
čokolada
maščoba
sladkorni sirup itd.
Zaradi...