Nemčija, Dissen
... sredstva za rdečico, pa tudi pršila, stabilizatorje veziv, sredstva za zorenje in emulgatorje. Poleg specifičnih pomožnih komponent za proizvodnjo klobas naša ponudba pomožnih in osnovnih izdelkov vključuje tudi dopolnilne izdelke za živila vseh vrst.
Nemčija, Anröchte
Specializirano za rabljeno, obnovljeno hladilno in zamrzovalno pohištvo z energijsko varčnimi ventilatorskimi motorji, LED osvetlitvijo in steklenimi pokrovi...
Italija, Campo San Martino
...Hladilne omare za zorenje, na nogah (standard) ali kolesih (opcijsko) iz nerjavečega jekla AISI 304 znotraj in zunaj (razen dna, hrbta in zunanjega stropa), različice 700, 1400, z steklenimi ali neprosojnimi vrati. Dvojni krmilnik z namensko enoto in notranjim senzorjem za nadzor vlažnosti, debelina izolacije 90 mm, standardna oprema: 3 inox rešetke GN2/1 in komplet za obešanje (nosilec + 2...
Španija, Guijuelo-Salamanca
...Embutido, pripravljen iz mešanice mletega mesa iberske svinjine, dodanega s soljo in začimbami, gnetenega in napolnjenega v naravno črevo. Z zorenjem, daljšim od 4 mesecev, z nežnim okusom in značilno aromo. Postopek priprave: Izbira, mletje, gnetenje, polnjenje in zorenje. Sestavine: Meso iberske svinjine, sol, papriko, sladkorje, naravne začimbe, rastlinske beljakovine, naravna aroma in...
Romunija, Botosani
...File je najdragocenejši kos mesa. Sestavljen je iz mehkega, nežnega in sočnega mišičnega tkiva. Eden najpogostejših postopkov je zorenje od 2 do 7 dni, odvisno od starosti živali, da je pripravljen za peko na žaru. Hkrati se mišica uporablja za pripravo tournedosov in medaljonov ali filet mignon.
Srbija, Ruma
...Kaj je suho zorenje mesa? Meso (ponavadi govedina) v prvi fazi izgubi vlago, kar omogoča poseben mikroklimat, ki ga ustvari naprava za suho zorenje. Postopek suhega zorenja spodbuja rast določenih vrst gliv (moldov) na zunanji površini mesa. To ne povzroča poslabšanja, temveč na površini mesa oblikuje zunanji "jedro" ki ga odrežemo, ko je meso kuhano. Te vrste gliv dopolnjujejo naravne encime v...
Srbija, Novi Sad
...Pak Sistemi je uradni distributer Dry Ager. Originalna nemška omara za suho zorenje, ki združuje moderno tehnologijo z veliko ljubeznijo do mesa. Dry Ager je edina naprava, ki vam omogoča izkušnjo suhega zorenja brez strahu pred razvojem bakterij, gliv ali kakršnih koli drugih mikroorganizmov, ki bi lahko škodovali vašemu mesu in naredili končni izdelek neužitnega. Poleg mesa je Dry Ager primeren tudi za ribe, sir, klobase, pa tudi za testenine in vino.
...Zelena sliva - Zelena sliva VRSTA: ZELENA SLIVA Drevo: Močan rast s polnavpičnim razvejanjem. Odpornost proti zmrzali in mnogim boleznim Plod: Ima razmeroma majhno velikost in sijočo zeleno lupino. Barva mesa je nenavadno bela do rumena Zorenje - Žetev: Junij-Julij...
Italija, Napoli
...Profesionalna naprava za zorenje mesa, steklena vrata za neposredno spremljanje zorenja. Zunanja struktura iz črne barvane pločevine, notranjost iz antibakteričnega ABS-a, zvočni signal za opozarjanje na okvare, ventilirano hlajenje. Tehnične specifikacije Dim. 600x485x820h Kapaciteta 88lt W. 140 V. 220...
Francija, Caudiès De Fenouillèdes
...% novih), kjer poteka celotna alkoholna fermentacija. Malolaktična fermentacija ni namerno iskana, da bi ohranili živahnost. Med 10-mesečnim zorenjem na drožeh se vino redno meša, da pridobi več telesa. Ta postopek "po burgundskem" naredi to cuvée vino za dolgotrajno zorenje. Degustacija: Lep kiselkast nos z maslenimi, toasty in lešnikastimi notami, bogat in kompleksen okus, ki se bo ujemal z vsemi željami.
Francija, Lyon
...Dolge rezine črnega svinjskega mesa iz Bigorre AOP. Mesnina z značajem, ki jo prepoznamo po marmorirani strukturi in izjemni maščobi, ki jo daje 24-mesečno zorenje. Črno svinje iz Bigorre, sorodnik iberijske "Pata Negra" in prepoznavna po svoji črni dlaki, je izjemna francoska svinja. Uživajo v zdravi 100% rastlinski prehrani in svobodnem življenju ob vznožju gora.
Turcia, Istanbul
PARS SOĞUTMA proizvaja naslednje izdelke: KASAPSKA OMARA, REJONSKA OMARA, TRGOVINSKA OMARA, MLEČNA OMARA, OMARA ZA PASTO, OMARA ZA PRIGRIZKE, RIBJA OMARA, KEBAP OMARA, NERJAVNA DELAVNA PLOŠČA, NERJAVNI UMIVALNIK, HLADILNE SKLADIŠČE, MESNA OMARA, DRAY AGED OMARA, OMARA ZA VISEČE MESO, HLADILNIK ZA STEKLENICE, OMARA ZA KOLO, ŠARKUTERIJSKA OMARA, HLADILNIK POD PULTOM, OMARA ZA KISANJE, VERTIKALNA OMA...
Španija, Guijuelo (salamanca)
... mediteranske podvrste Sus Scrofa Mediterraneus, avtohtone v znamenitih španskih dehesah, ki so večinoma locirane v Salamanci. Uporabljeni postopki Pri Ibéricos Brisa vse kose klobas obdelamo s temi postopki: mletje, dodajanje sestavin in gnetenje, hlajenje, polnjenje, sušenje in zorenje. Koristi klobas Klobase so bogate z magnezijem, fosforjem, cinkom in kalijem. Poleg tega nam iberske svinje Brisa nudijo meso. Energijska vrednost: 432Kcal / 1919KJ Maščobe: 38.5 g Nasičene maščobe: 15.3 g Ogljikovi hidrati: 2.1 g Sladkorji: 1.3 g Beljakovine: 26 g Sol: 3 g...
Italija, Mesoraca
... in ročno zaveže, da dobi klasično obliko salamino. Zorenje poteka v prostorih s kontrolirano vlažnostjo in temperaturo najmanj 40 dni. Priporočamo kot predjed in za polnjenje sendvičev. TEŽA:500/550g Teža:0.350 kg Sestavine:Svinsko meso, Sol, Naravne arome in začimbe Sladkorji:dekstroza in saharoza Antioksidanti:E301 Konservansi:E250-E252 Kategorija:Kalabrijske mesnine...
Francija, Le Plessis Robinson
... zorenje 30 dni uravnava njegovo intenzivnost in okus. Suho zorenje v hladilni komori nadzorujejo mesarji, katerih virtuoznost mesu daje svilnato teksturo, ki napoveduje finost njegove sladkosti v ustih. Grand Caractère je za svoje embalaže izbral prozorno tehnologijo Skin Pack. Ta se prilega mesu in vam omogoča, da svoj izdelek vidite neposredno na polici, da lahko izberete glede na svoje okuse: marmoriranje, barva, oblika, …...
Italija, Nave
... vinogradov, ki uživajo v dobri sončni svetlobi in svežem vetru, ki prihaja iz bližnjega jezera Garda, omogoča grozdju, da izrazi svoje potenciale. Spretno zorenje v kleti daje rdečemu vinu veliko eleganco in harmonijo, je rafinirano in sposobno pozitivne evolucije več kot desetletje. Priporočamo, da ga postrežete pri temperaturi 16-18°C in da odprete steklenico eno uro pred uživanjem. Vsebuje sulfite. Kapaciteta: 0.75l Koda: 06353 Kategorija: Rdeča Alkoholna stopnja: 14.4% vol. Država: Italija Regija: Veneto Sorta: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
...Sorta: 100% Arneis. Vinifikacija: fermentacija v francoskih hrastovih in akacijevih tonneaux. Zorenje: zorenje „sur lies“ v tonneaux do naslednje trgatve. Barva: intenzivna slamnato rumena. Aroma: eleganten in kompleksen, z notami zrelega sadja, dobro prepletenimi z vonjem akacijevega medu in sladkimi začimbami. Okus: slan in poln, z dolgim in vztrajnim koncem. Alkoholna stopnja: ±13,5%. Kulinarična kombinacija: priporočljivo za predjedi, nežne prve jedi, jedi iz rib in belega mesa. Postrežemo pri temperaturi okoli 8°C.
Francija, Issy-Les-Moulineaux
...Ta izvrstna Riesling vino iz kraja Holderhurst izvira iz zelo glinenega tal, ki se meša s kredo. Ta terroir prispeva k opredelitvi te cuvée, ki se ponaša z lepo mineralnostjo in hrustljavim ter bogatim sadjem (rumena limona, grenivka), ki se prepleta z notami hruške in marelice. Vse skupaj je v zelo pravi ravnotežju in obkroženo z lepo sončno strukturo. Steklenica, ki ponuja veliko užitka z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Vsebnost: 75cl Tip: Belo vino Sorta: 100% Riesling AOC: Alsace Zorenje: Za uživanje takoj in za shranjevanje do leta 2030 Temperatura postrežbe: 8-10°C...
Francija, Auxerre
...Skladnost z vinom: siri, divjačina, jedi v omaki, začinjene jedi, rdeče meso (polnjena fazan, kokoš, file govejega mesa v testu) Vinifikacija: Trgatev poteka ročno v zabojevih s dvojno selekcijo. Vinifikacija se izvaja v majhnih inox posodah s termoregulacijo. Malolaktična fermentacija poteka v posodah v ločeni sobi. Zorenje traja 18 mesecev v hrastovih sodih (20 do 30% novih). Oko: globoka...
...Halal chorizo iz govejega mesa, ročno izdelano v Andaluziji. Sušenje in zorenje pod vplivom gorskih vetrov. Prodaja po kosih ali narezano v premium embalaži. Prodaja po kosih / škatla / paleta...
Francija, Saint Pal De Mons
... biološko življenje z mikro in makro fauno tal. Tla so tako bogatejša s humusom in trajno hranijo rastline (ekosistem gozdov je tako posneta) Predkompost lahko tudi pustimo v kupu (na varnem) za popolno zorenje in postane klasičen, bolj fin kompost. Ta kompost bo idealen za setev ali za sobne rastline. Lahko ga tudi lombrikompostiramo tako, da ga damo v škatlo, zaščiteno pred toploto, mrazom, dežjem... in pustimo nekaj tednov po dodajanju 200 g. deževnikov. Sestava...
Italija, Langhirano
...Kot specialisti za velike suhe pršute smo izbrali tudi tistega, za katerega menimo, da je najboljši Pršut San Daniele. Izdelan na omejenem območju Furlanije, se odlikuje po tipični podolgovati obliki in prisotnosti nogice. Pripravljen je izključno iz mesa prašičev, rojenih in vzgojenih v Italiji, ter morske soli, v bolj radodarni količini v primerjavi s Parmo, kar mu daje bolj izrazit okus. Zorenje: 14/18 mesecev Povprečna teža: kg. 9.5/11.5 Kosi na vrat: 2...
Italija, Dorgali
...višnje in myrte, ki jih spremlja pridih začimb, ki jih daje zorenje v francoskih hrastovih sodih. V ustih je topel vtis, ki mu sledi pomembna svežina, izrazita slanost in elegantna taninastost, ki se lepo povezujejo v mehki in svilnati strukturi. Dobra intenzivnost in obstojnost. Atha Ruja se odlično poda k poltrdim sirom srednje intenzivnosti, okusnim mesninam in jedem iz rdečega mesa srednje strukture, pečenim jedem in divjačini.
Italija, San Donaci
...Vino, pridobljeno iz mešanice grozdja Negroamaro (50 %), Cabernet (25 %) in Syrah (25 %), gojenega v obliki grma. Območje pridelave: Salento, med provincama Brindisi in Lecce. Po šestih mesecih zorenja v barrique se zorenje nadaljuje v steklenici. V vonju se pojavljajo sadni vonji borovnic, rdečega ribez in višnje v alkoholu, začinjeni s cimetom, nageljni in poprom, z izrazito balzamično noto. Zaradi elegance svojih taninov se odlično poda k jedem iz mesa, kot so straccetti z govejim ragujem, meso na žaru, kot je govedina in jagnječje rebrice.
...Z KUSTEC zrelim prostorom se optimizira proces zorenja sira, mesa in klobas itd. Z optimalno vlažnostjo zraka za zorenje sira oziroma dehidracijo različnih klobas in mesnih izdelkov ni več ovir za kakovosten končni izdelek. KUSTEC načrtuje in gradi zrele prostore po meri vaših želja in zahtev.
Italija, Cerami
...Naša jagnjetina se vzgaja na naši kmetiji, kjer se prosto pase, njihova prehrana in dobrobit pa sta izjemnega pomena. Nabavljamo jo iz nekaterih najboljših kmetij na Siciliji in zagotavljamo, da je naša jagnjetina naravno vzgajana na prostem, zorenje pa traja najmanj 20 dni za dodatno mehkobo. Vse jagnjetine so popolnoma očiščene od odvečnega maščobe in srebrne kože, pripravljene za kuhanje. Uživajte v naši celotni ponudbi vrhunskih jagnječjih zrezkov in kotletov, jagnječjih pečenic ter kosov za jagnječjo enolončnico, skupaj z našimi jagnječjimi burgerji in mletim jagnjetinom.
Turcia, Maltepe
... prostore • Hladilniki za prikazovanje Poleg naših izjemnih izdelkov nudimo vrsto storitev, prilagojenih vašim specifičnim potrebam: • Hladilno skladiščenje v nadzorovani atmosferi • Hladilno skladiščenje rib in hitro zamrzovanje • Skladiščenje mesa in mesnih izdelkov • Skladiščenje sadja in zelenjave • Prostor za zorenje banan • Spiralni zamrzovalniki Zavedamo se, da je vsako podjetje edinstveno...
Nemčija, Verden
VETEC ANLAGENBAU spada med svetovne vodilne na trgu in v tehnologiji za toplotno obdelavo hrane. Oskrbujemo zahtevne industrijske stranke z visokokakovostnimi in trajnostnimi napravami za sušenje, dimljenje, kuhanje, hlajenje, zorenje in odtajevanje, zlasti mesa in mesnih izdelkov, rib in hrane za živali. Kot srednje veliko, dinamično družinsko podjetje zaposlujemo približno 150 sodelavcev v skupini podjetij in prodajamo naše izdelke v več kot 50 državah, pri čemer izvoz predstavlja več kot 90%.
...Ustanovljeno v Španiji leta 1730, družinsko podjetje Domecq se je specializiralo za izdelavo in proizvodnjo izdelkov iz svinjine 100% iberske pasme Lampiña, hranjenih z žački in vzgojenih na prostem v središču naše posesti. V kleti skrbi "maestro jamonero" za pravilno zorenje vsakega kosa mesa, ki traja 3 leta. Kot rejci in proizvajalci zagotavljamo izdelavo ročno izdelanih, vrhunskih...
Francija, Marmoutier
Podjetje KARL SCHNELL oblikuje in proizvaja stroje ter naprave za industrijsko predelavo izdelkov na osnovi mesa ali stopljenega sira, krmilne hrane, jedi za catering in slaščic. Paleta proizvodnje podjetja KARL SCHNELL ponuja celovit spekter izdelkov za industrijo agroživil, od posameznega stroja do celotne proizvodne linije, od sprejema surovin do njihovega odmerjanja: mešalnik, zorenje, prenos...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play