Izdelki za apoteka-na-dostava (6)

Staranje Eteričnih Olj

Staranje Eteričnih Olj

Peroksidacija in intramolekularne reakcije Olja iz oljk postanejo s časom žarkasta. Žarkost je kemična sprememba molekularnih struktur rastlinskih olj. Enaki kemični mehanizmi delujejo tudi na eterična olja. Prisotnost kisika, ki je naravno raztopljen v oljih, sproži te kemične reakcije. Te se pospešijo v prisotnosti svetlobe, zraka, temperaturnih skokov ali različnih nečistoč. Reakcijski mehanizem tega "staranja" se deli na dve fazi: peroksidacijo in intramolekularne reakcije (ali faza širjenja). Znanstvena literatura opisuje več primerov peroksidacije. Tukaj je primer linalola, ki je obilno prisoten v eteričnih oljih. (Primer: sivka, lavandin, timijan z linalolom, rožnato les, žajbelj, itd). V tem shemu linalol najprej doživi peroksidacijo. Ta proizvede nov spoj: 7-dhidroperoksid-3,7-dimetil-okta-1,5-dien-3-ol.
Podpora za Nakup Telekomunikacij

Podpora za Nakup Telekomunikacij

Naša strokovnost na trgu telekomunikacij vam omogoča, da vam ponudimo osebno podporo pri optimizaciji vašega nakupnega procesa telekomunikacijskih izdelkov. Razumemo, da je sektor telekomunikacij lahko zapleten in nenehno v razvoju, zato smo tukaj, da vas usmerjamo in svetujemo. Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri izbiri pravega ponudnika, razumevanju različnih razpoložljivih ponudb ali pogajanju o pogodbah, je naša izkušena ekipa tukaj, da vam pomaga sprejemati informirane odločitve in pridobiti najboljše telekomunikacijske izdelke in storitve za vaše podjetje. Zaupajte nam, da vas bomo spremljali v vašem nakupnem procesu telekomunikacij in izkoristite našo strokovnost za optimizacijo vaših naložb na tem področju.
Encimski pripravki: Proteozym® N

Encimski pripravki: Proteozym® N

Proteozym® N kot monoencimski pripravek vsebuje bromelain (encime iz ananasa) ter cink. Proteozym® N podpira normalno sintezo beljakovin ter ohranjanje kosti, las, nohtov in kože. Kdaj in kje encimi? "Kršna kompetenca" encimov leži v regulaciji, podpori in pospeševanju vnetnih reakcij. S tem, ko proteaze in lipaze prispevajo k razgradnji celičnih fragmentov in izboljšanju mikrocirkulacije na mestu vnetja, delujejo protivnetno, anti-edematozno in na koncu tudi analgetično, torej lajšajo bolečine. Ker so večina patofizioloških procesov, od hematomov do bolečin v sklepih in raka, pripisani vnetjem ali pa so vsaj spremljani z vnetnimi procesi, se lahko encimi uporabljajo tudi pri zelo velikem številu bolezni.
Selitev in Prevoz Shranjevalnih Sistemov

Selitev in Prevoz Shranjevalnih Sistemov

Prevoz oziroma selitev vaših skladiščnih sistemov izvajamo zanesljivo in hitro. Ne glede na to, ali se selitev odvija znotraj vašega podjetja ali na drugo lokalno lokacijo. MONTAŽA IN DEMONTAŽA SKLADIŠČNIH SISTEMOV? Ali je potrebno skladiščni sistem prepeljati na drugo lokacijo, pri čemer ga najprej demontiramo in nato ponovno montiramo? Seveda nudimo tudi demontažo in montažo skladiščnih sistemov.
Ocena varnosti izdelkov

Ocena varnosti izdelkov

Ocena varnosti izdelkov je ključna storitev za zagotovitev, da so kozmetični izdelki varni za potrošnike pred njihovo uvedbo na trg. Ta storitev vključuje podrobno analizo sestavin in formulacij za identifikacijo in zmanjšanje morebitnih tveganj. Z izvajanjem teh ocen lahko podjetja zaščitijo svojo reputacijo in se izognejo dragim odpoklicem. Ta storitev je bistvena na trgu, kjer je varnost izdelkov velika skrb potrošnikov. Z vlaganjem v strogo oceno varnosti lahko blagovne znamke pokažejo svojo zavezanost k kakovosti in varnosti, kar lahko okrepi zaupanje potrošnikov in izboljša zvestobo blagovni znamki. Ta storitev je torej dragocena prednost za vsako podjetje, ki si prizadeva za uspeh v kozmetični industriji.
Encim - PEKARSKI ENZIM, MLEČNI ENZIM

Encim - PEKARSKI ENZIM, MLEČNI ENZIM

{"BACKENZYME":{"Amilaze":"EC 3.2.1.1","Lipooksigenaza":"","Oksidaza Glukoze":"","Lipaze":"EC 3.1.1.3","Transglutaminaza":"","Celulaze":"EC 3.2.1.4","Proteaza":"EC 3.4.21.112"},"MILCHENZYME":{"Laktaza":"EC 3.1.1.23","Lipaze":"EC 3.1.1.3","Pepsin":"EC 3.4.23.1","Kimosin":"EC 3.4.23.4"}}