Izdelki za curry develey grah (11)

Ekološka Dijon gorčica - z Espelette poprom La Cigale Provençale

Ekološka Dijon gorčica - z Espelette poprom La Cigale Provençale

Sestavine: - Gorčična semena - Alkoholni kis - Nerafinirana sol - 2,5 % prah pimenta d'Espelette - Voda Nasveti za uporabo: Idealna za začinjanje omak in prelivov. Odlično bo začinila meso in ribe. Ta izdelek je na voljo tudi v kozarcu 100 g.
GOVEJI BOURGUIGNON IN KROMPIR - BISTRONOMSKI

GOVEJI BOURGUIGNON IN KROMPIR - BISTRONOMSKI

Vsebino pločevinke prelijte v lonec in segrevajte nekaj minut na nizkem ognju, občasno premešajte, ali pa prelijte vsebino pločevinke v ustrezen posod in segrevajte v mikrovalovni pečici 2 do 3 minute pri maksimalni moči. Maščobe: 1,1 g Od tega nasičene maščobne kisline: 0,3 g Ogljikovi hidrati: 8,4 g Od tega sladkorji: 2,4 g Vlaknine: 0,7 g Beljakovine: 7,7 g Sol: 0,70 g
Konfit iz race 2 stegna 400g - Naši Konfiti

Konfit iz race 2 stegna 400g - Naši Konfiti

Konfitirane račje stegna v svojem maščobi, sol. Meso iz Francije. NASVET KUHARSKEGA MAJSTRA: Odprite konzervo in jo postavite v vodno kopel, da se maščoba stopi. Stegna specite v pečici ali na ponvi ter uživajte z jurčki ali krompirjem, praženim v maščobi. Konfit je jed iz jugozahodne Francije! Dobro pečeno konfitirano račje stegna postanejo hrustljava. To je visoka gastronomija, dostopna vsakomur. Za ta konfit posebej vzgajam račke pri gospodu Martyu v Plaigneu, majhni vasici, izgubljeni med hribi okoli Castelnaudaryja.
Tajine s Piščancem in Konservirano Limono ter Krompirjem - Gurmanski Kozarci

Tajine s Piščancem in Konservirano Limono ter Krompirjem - Gurmanski Kozarci

Jed lahko segrejete neposredno v kozarcu v mikrovalovni pečici 2 minuti pri največji moči in jo je treba zaužiti v kozarcu. Maščobe: 3,1 g Od tega nasičene maščobne kisline: 0,8 g Ogljikovi hidrati: 5,2 g Od tega sladkorji: 1,5 g Beljakovine: 5,8 g Sol: 0,56 g
Dijonska gorčica z črnimi olivami - LEONY

Dijonska gorčica z črnimi olivami - LEONY

Sestavine: - Gorčična semena* - Alkoholni kis* - Sol - 4 % črne olive* - Voda * izdelki iz ekološke pridelave Nasveti za uporabo: Ta gorčica se uporablja v prelivu za solato iz paradižnika ali za meso na žaru in belo meso. Preprosto namažite na kos kruha kot aperitiv... Ta izdelek je na voljo tudi v kozarcu po 100 g in 200 g.
Ekološka Dijon gorčica - z medom in začimbami La Cigale Provençale

Ekološka Dijon gorčica - z medom in začimbami La Cigale Provençale

Sestavine: - Gorčična semena - Alkoholni kis - Nerafinirana morska sol - 10 % medu - 0,5 % začimb - Sladkor - Voda Nasveti za uporabo: Idealno se poda k belim mesom in ribam. Doda izvirno in rafinirano noto vsem vašim omakam. Ta izdelek je na voljo tudi v kozarcu 100 g.
Kasulet s Svinjskim Mesom in Svežim Zelenjavami - Gurmanski Kozarci

Kasulet s Svinjskim Mesom in Svežim Zelenjavami - Gurmanski Kozarci

Jed je treba segreti neposredno v kozarcu v mikrovalovni pečici 2 minute pri največji moči in jo zaužiti iz kozarca. Maščobe: 8,9 g Od tega nasičene maščobne kisline: 3,6 g Ogljikovi hidrati: 6,2 g Od tega sladkorji: 0,6 g Beljakovine: 12 g Sol: 0,63 g
Baskovski Piščanec z Rdečo in Zeleno Papriko - Bistronomski

Baskovski Piščanec z Rdečo in Zeleno Papriko - Bistronomski

Vsebino pločevinke prelijte v lonec in segrevajte nekaj minut na nizkem ognju, občasno premešajte, ali pa prelijte vsebino pločevinke v ustrezen posod in segrevajte v mikrovalovni pečici 2 do 3 minute pri maksimalni moči. Maščobe: 4,1 g Od tega nasičene maščobne kisline: 1,1 g Ogljikovi hidrati: 7,2 g Od tega sladkorji: 4,5 g Vlaknine: 1,3 g Beljakovine: 6,1 g Sol: 0,90 g
Ekološka dijonska gorčica La Cigale Provençale

Ekološka dijonska gorčica La Cigale Provençale

Sestavine: - Gorčična semena - Alkoholni kis - Nerafinirana morska sol - Voda Nasveti za uporabo: Njegov izrazit okus bo razveselil ljubitelje začinjenih jedi. Idealno se bo podalo k mesu, žarom in bo popolno za pripravo vinaigrette ali majoneze. Ta izdelek je na voljo tudi v kozarcih po 100 g, 370 g, 750 g ter vedrih po 800 g in 4 kg.
Pikantna Klobasa Rougail - Pivovarna

Pikantna Klobasa Rougail - Pivovarna

Uživajte v tem okusnem Rougailu z Montbéliard klobasami in čilijem L’Oiseau iz Réunion-a skupaj. Navdihnjena z najboljšimi pivovarji, ta recept ne vsebuje barvil, umetnih arom in konzervansov.
Kislo zelje - Bistronomski

Kislo zelje - Bistronomski

Vsebino pločevinke prelijte v lonec in segrevajte nekaj minut na nizkem ognju, občasno premešajte, ali pa prelijte vsebino pločevinke v ustrezen posod in segrevajte v mikrovalovni pečici 2 do 3 minute pri maksimalni moči. Maščobe: 6,2 g Od tega nasičene maščobne kisline: 2,5 g Ogljikovi hidrati: 3,6 g Od tega sladkorji: 1,9 g Vlaknine: 1,1 g Beljakovine: 6,9 g Sol: 1,1 g