Antioksidacija
RoxFox®
Zaščita izdelkov z rožmarinom
Klobasni izdelki, preliv za solate, delikatesni izdelki ali pripravljene jedi - karkoli že je, potrošniki cenijo svežo, vizualno popolno hrano. Optimizirajte kakovost in svežino svojih izdelkov z RoxFox® izdelki. Hkrati zagotovite stabilnost barv in izberite maksimalno zaščito izdelkov.
RoxFox® je na voljo v vodotopnih ali oljotopnih različicah, prav tako pa tudi v različici brez E številk "N".
N za naravno
Izdelki RoxFox® W-N in O-N imata harmoničen okus, hkrati pa ponujata tudi antioksidativni potencial. Poleg navedbe začimb ali izvlečka začimb ni potrebno dodatno deklarirati pri uporabi RoxFox® W-N in RoxFox® O-N. Tako ni potrebno deklarirati E številke v skladu z nemškim zakonom o prehranskih dodatkih (ZZulV).
Prednosti RoxFox®:
Optimizacija kakovosti izdelkov
Optimalna stabilizacija barv
Optimalna porazdelitev aktivnih snovi
Uporaba v slanih aplikacijah
Uporaba v izdelkih z visoko vsebnostjo olj in maščob
Preprečuje avtooksidacijo maščob