Izdelki za glitazonski efekt (9)

Prebiotiki in encimi

Prebiotiki in encimi

Prebiotics & Enzymes je prehransko dopolnilo, izdelano v Franciji. Vsebuje 4 encime in 2 prebiotika, izvlečke kamilice in hibiskusa. Klinična študija potrjuje učinkovitost izbrane praškaste oblike kivija na dobro počutje in prebavno udobje. To prehransko dopolnilo zmanjšuje prebavne težave, izboljšuje prebavo in spodbuja razvoj ugodne črevesne flore. Prebiotics & Enzymes je na voljo v obliki topnega praška z naravno aromo jabolka-hibiskus.
Glukoza

Glukoza

Glucosnova se uporablja razredčen v vodi tako pri foliarni aplikaciji kot pri namakanju. Glucosnova se lahko uporablja v kateri koli pridelavi, še posebej v vrtnarskih pridelkih. SKU:n/a Velikost:1 LITER, 5 LITROV
Gotratix - Peptidni izdelki

Gotratix - Peptidni izdelki

Peptidi mišičnega tkiva. Peptidi delujejo selektivno na miocte, normalizirajo njihov metabolizem in povečujejo njihovo funkcionalno aktivnost. Pakiranje: 60 kapsul po 0,215 g. Blagovna znamka: Cytomaxes Katalog: Gotratix Rok trajanja: 30.09.2026 Barkoda: 4603423006244
SPOT CHECK - Hiter test onesnaženja

SPOT CHECK - Hiter test onesnaženja

Motorna olja se lahko med dolgotrajno uporabo onesnažijo z različnimi snovmi, vključno z ostanki zgorevanja. Zato je redno preverjanje stanja olja pomembno za spremljanje trendov v kakovosti olja in pridobivanje informacij o nepravilnostih v motornih oljih. Za odkrivanje onesnaženja s sajami v mazalnem olju in za določitev stopnje onesnaženja se lahko enostaven in hiter test "Tüpfelproben Check" izvede neposredno na terenu. Test ni namenjen kot nadomestilo za analizo olja v laboratoriju, temveč omogoča, da se s primerjavo vzorcev čez daljše obdobje sledi ustrezni ravni onesnaženja olja.
Nadzor blaga

Nadzor blaga

Nadzor blaga
Staranje Eteričnih Olj

Staranje Eteričnih Olj

Peroksidacija in intramolekularne reakcije Olja iz oljk postanejo s časom žarkasta. Žarkost je kemična sprememba molekularnih struktur rastlinskih olj. Enaki kemični mehanizmi delujejo tudi na eterična olja. Prisotnost kisika, ki je naravno raztopljen v oljih, sproži te kemične reakcije. Te se pospešijo v prisotnosti svetlobe, zraka, temperaturnih skokov ali različnih nečistoč. Reakcijski mehanizem tega "staranja" se deli na dve fazi: peroksidacijo in intramolekularne reakcije (ali faza širjenja). Znanstvena literatura opisuje več primerov peroksidacije. Tukaj je primer linalola, ki je obilno prisoten v eteričnih oljih. (Primer: sivka, lavandin, timijan z linalolom, rožnato les, žajbelj, itd). V tem shemu linalol najprej doživi peroksidacijo. Ta proizvede nov spoj: 7-dhidroperoksid-3,7-dimetil-okta-1,5-dien-3-ol.
Antioksidacija

Antioksidacija

RoxFox® Zaščita izdelkov z rožmarinom Klobasni izdelki, preliv za solate, delikatesni izdelki ali pripravljene jedi - karkoli že je, potrošniki cenijo svežo, vizualno popolno hrano. Optimizirajte kakovost in svežino svojih izdelkov z RoxFox® izdelki. Hkrati zagotovite stabilnost barv in izberite maksimalno zaščito izdelkov. RoxFox® je na voljo v vodotopnih ali oljotopnih različicah, prav tako pa tudi v različici brez E številk "N". N za naravno Izdelki RoxFox® W-N in O-N imata harmoničen okus, hkrati pa ponujata tudi antioksidativni potencial. Poleg navedbe začimb ali izvlečka začimb ni potrebno dodatno deklarirati pri uporabi RoxFox® W-N in RoxFox® O-N. Tako ni potrebno deklarirati E številke v skladu z nemškim zakonom o prehranskih dodatkih (ZZulV). Prednosti RoxFox®: Optimizacija kakovosti izdelkov Optimalna stabilizacija barv Optimalna porazdelitev aktivnih snovi Uporaba v slanih aplikacijah Uporaba v izdelkih z visoko vsebnostjo olj in maščob Preprečuje avtooksidacijo maščob
Antioksidacija

Antioksidacija

RoxFox® Zaščita izdelkov z rožmarinom Klobasni izdelki, preliv za solate, delikatesni izdelki ali pripravljene jedi - karkoli že je, potrošniki cenijo svežo, vizualno popolno hrano. Optimizirajte kakovost in svežino svojih izdelkov z RoxFox® izdelki. Hkrati zagotovite stabilnost barv in izberite maksimalno zaščito izdelkov. RoxFox® je na voljo v vodotopnih ali oljotopnih različicah, prav tako pa tudi v različici brez E številk "N". N za naravno Izdelki RoxFox® W-N in O-N imata harmoničen okus, hkrati pa ponujata tudi antioksidativni potencial. Poleg navedbe začimb ali izvlečka začimb ni potrebna dodatna deklaracija pri uporabi RoxFox® W-N in RoxFox® O-N. Tako ni potrebno deklarirati E številke v skladu z nemškim zakonom o prehranskih dodatkih (ZZulV). Prednosti RoxFox®: Optimizacija kakovosti izdelkov Optimalna stabilizacija barv Optimalna porazdelitev aktivnih snovi Uporaba v slanici Uporaba v izdelkih z visoko vsebnostjo olj in maščob Preprečuje avtooksidacijo maščob
Preiskava Ostankov in Onesnaževalcev

Preiskava Ostankov in Onesnaževalcev

Na vaših izdelkih/površinah komponent najdete onesnaženja ali ostanke? Da bi ugotovili njihov izvor, je pomembno poznati sestavo. Za odkrivanje izvora onesnaženj in ostankov na površinah komponent je ključno poznati sestavo motilne snovi. Na podlagi teh informacij lahko nato natančno preiščemo okolje uporabe, transportno pot ali proizvodno okolje za vzrok. Za analizo uporabljamo različne analitične metode, odvisno od velikosti in vrste onesnaženja.