Izdelki za ibermodulo (4)

Morcillol 027

Morcillol 027

Mešanica aditivov, začimbov in zelišč, za uporabo v mesni industriji, za pripravo toplotno obdelanega mesnega izdelka, imenovanega "Morcilla". Oblika: 5 kg vreča
Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Izdelek je sok iz oljk in listov, pridobljen iz oljk, ki vsebujejo visoko koncentracijo organskih polifenolov. Nastane iz oljčnih delcev, ki so topni v vodi, pridobljenih med procesom mletja. Nato se izvede postopek pasterizacije in koncentracije, da se zagotovi stabilnost izdelka, njegove lastnosti in mikrobiologija. Procesi potekajo mehansko in v kratkem času, da se polifenoli ne poškodujejo. Oljke sorte Arróniz imajo visoko koncentracijo polifenolov v listih in sadežih. Pobirajo se v optimalni zrelosti, da se ohranijo vsi vonji in okusi.
Terraje 2018

Terraje 2018

Čistost, Tekstura, Izraz Terroir-a sveže vino z veliko čistostjo in teksturo, z aromami po boru in gori Jumilla 13 ºC Temperatura postrežbe STAROST VINOGRADA: Več kot 30 let PRIPRAVA: Fermentirano in zrelo v fudru SORTA GROZDJA: Monastrell na lastni korenini
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Mešanica aditivov, začimb in začimb, za mesno predelavo, za izdelavo mesnega izdelka, ki ni obdelan s toploto in se imenuje "Lomo embuchado" ali "Caña de lomo", izdelanega s postopkom zorenja-sušitve, ki traja več kot 45 dni. Format: škatla 200g, vreča 5kg