Izdelki za kosmiči iz palm (1)

Kokosovi kosmiči - HoReCa

Kokosovi kosmiči - HoReCa

V kuhanju se kokosovi kosmiči uporabljajo predvsem v slaščičarski industriji. Dodajajo se različnim tortam, sladkim zvitkom in pecivom, tako kot nežna dišeča polnitev kot tudi kot okusna dekoracija končnega izdelka. Kokosovi kosmiči se prav tako uporabljajo pri oblogah čokoladnih dobrot, prehranskih ploščic, prelivih za sladoled, krekerjih, hrustljavih piškotih, musliju, sladkarijah in mnogih drugih sladicah. Uporaba za Sladice, peciva, piškote, vse pekovske izdelke, omake, mesne in ribje jedi. Okus Nežen, sladek z vonjem po kokosu Prehranska vrednost na 100 g. Beljakovine (g / 100g)… 5,0 Maščobe (g / 100g)… 50 Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 12 Energijska vrednost (kcal / 100g)…520