Izdelki za lončnica iz gline (9)

Rženo moko 400g

Rženo moko 400g

Jedilne izdelke iz ržene moke imajo manj kalorij kot tiste iz pšenične moke. Tudi ljudje, ki sledijo različnim dietam za hujšanje, lahko uporabljajo rženo moko za peko. Ne le tradicionalni črni kruh lahko pečemo iz ržene moke. Ta moka služi tudi kot osnova za mnoge okusne in zdrave pekovske izdelke, kot so ploščati kolački, mafini, medenjaki, piškoti in keksi. Ržena moka vsebuje vitamine skupine B, PP ter vitamin E, ki je vir mladosti in lepote. Mletje z kamni nam omogoča, da ohranimo naravno uravnoteženo sestavo zrn, kar omogoča znižanje glikemičnega indeksa, kar je pomemben kazalnik za tiste, ki skrbijo za svoje zdravje. Teža: 400 g
Ovsena Semolina 400g

Ovsena Semolina 400g

Ovsen griz je speltov griz, ki se giblje v velikosti od 300 do 800 mikronov (velikost semoline). Tehnologija hladnega mletja (t < 40 °C) omogoča ohranjanje večine vitaminov in mineralov. Teža: 400 g
Moka iz graha 400g

Moka iz graha 400g

Moka iz graška se pogosto uporablja pri peki kruha in tortilj, pripravi testenin ter nekaterih peciv, kot so krofi in piškoti. Zadostuje, da dodate le 10-20 % grašične moke pšenični moki, in ti jedi bodo pridobile edinstven grašičast vonj ter postale nekoliko bolj zdrave. Grašek je bogat z vitamini C, B in PP ter minerali, kot so kalcij, magnezij, kalij, fosfor in cink. Mletje na kamnitih mlinčkih omogoča ohranjanje uravnotežene naravne sestave zrnja, kar omogoča dosego zmanjšanja glikemičnega indeksa. Teža: 400 g
Koruzna semolina 450g

Koruzna semolina 450g

Koruzna semolina so koruzni zdrob, ki se giblje v velikosti od 300 do 800 mikronov (velikost semoline). Ta izdelek ne vsebuje glutena. Tehnologija hladnega mletja (t < 40°C) omogoča ohranjanje večine vitaminov in mineralov. Teža: 450 g
posebna moka za palačinke

posebna moka za palačinke

Ta mešanica omogoča hitro in enostavno pripravo pšeničnih palačink. Potrebno je le, da zmešate moko z vodo. Tehnologija hladnega mletja (t < 40°C) omogoča ohranjanje večine vitaminov in mineralov. Teža: 500 g
Ovsena Moka 350g

Ovsena Moka 350g

Ovsena moka je dobra izbira za peko. Najbolj priljubljene jedi so ovseni piškoti in palačinke. Nutricionisti menijo, da so ovseni kosmiči bolj zdravi od drugih žit. Ko se ovsena moka doda pekovskim izdelkom, postanejo bolj puhasti in drobljivi, zato lahko ta moka služi kot nadomestek za pšenično moko. Mletje z kamni nam omogoča, da ohranimo naravno uravnoteženo sestavo žit, kar omogoča znižanje glikemičnega indeksa, kar je pomemben kazalnik za tiste, ki skrbijo za svoje zdravje. Teža: 350 g
Moka iz lanenih semen 350g

Moka iz lanenih semen 350g

Moka iz lanenih semen se predvsem uporablja pri peki (na primer, tortice, piškoti, torte, palačinke, mafini, cupcakes, muffini itd.), prav tako pa tudi za pripravo nekaterih omak. Moka iz lanenih semen je dragocen prehranski izdelek in ima številne zdravilne lastnosti. Vsebuje veliko vitaminov (B1, B2, B6, B9 itd.) in mikroelementov (kalcij, kalij, magnezij, cink itd.). Mletje na kamnitih mlinčkih omogoča ohranjanje uravnotežene naravne sestave zrnja, kar omogoča dosego zmanjšanja glikemičnega indeksa. Teža: 350 g
Tapiokin škrob 300g

Tapiokin škrob 300g

Tapiokin škrob se odlikuje po tem, da povečuje viskoznost izdelka, ne da bi ga obarval. Lastnosti tapiokinega škroba so zelo podobne lastnostim krompirjevega škroba. Uporablja se v mnogih receptih za peko brez glutena, da jed izgleda bolje ali da doseže zlato skorjo. Mletje z kamni nam omogoča, da ohranimo naravno uravnoteženo sestavo zrn, kar omogoča znižanje glikemičnega indeksa, kar je pomemben kazalnik za tiste, ki skrbijo za svoje zdravje. Teža: 300 g
Moka iz ptičje češnje

Moka iz ptičje češnje

Moka iz ptičje češnje ima grenak okus in spominja na mandlje, hkrati pa ima sladek okus, podoben borovnicam. Zaradi svojega izjemnega in rafiniranega okusa se moka iz ptičje češnje pogosto uporablja za pripravo palačink, pit, mafini, sirovih tort, kruha in, seveda, za peko znamenite torte iz ptičje češnje. Ta izdelek ne vsebuje glutena. Izdelek je testiran na gluten v vsaki fazi proizvodnje. Garnec je bil prvi v Rusiji, ki je prejel pravico, da svoje izdelke označuje s trgovskim znakom "Prečrtana zrna". Ta blagovna znamka je varnostna oznaka za brezglutenske izdelke Združenja evropskih celiakij, priznana v večini razvitih držav. Teža: 400 g