Izdelki za manuca 5500 (3)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Mešanica aditivov, začimb in začimb, za izdelavo mesnega izdelka, ki ni obdelan s toploto, imenovanega "Salchichón" ali "Chorizo blanco" kakovosti "Extra", izdelanega s tehnikami počasnega zorenja (temperatura od 6 do 12ºC in začetna relativna vlažnost od 78 do 86%). Format: vreča 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Mešanica aditivov, začimbov in zelišč, za uporabo v mesni industriji, za pripravo toplotno obdelanega mesnega izdelka, imenovanega "Morcilla". Oblika: 5 kg vreča
CM400 Rezalnik

CM400 Rezalnik

Tronzadora z glavo z ročnim ali avtomatskim gibanjem rezila navzdol. Rotacijska miza. Nagnjenje glave od 90° do 45° Sx (os Y). Ročna zaklepna naprava v katerem koli vmesnem kotu. Tehnične specifikacije: premer rezila 400 mm, nepnevmatsko mazanje, ročni spust enote, nagib glave (os Y) ročno, ročna rotacija glave, vmesni koti v ročnem načinu, pnevmatski prijemalniki.