Izdelki za palmoví kosmici (14)

Ekološki Quinoa Flaki

Ekološki Quinoa Flaki

Zgodovina in izvor kvinoje Kvinoja (Chenopodium quinoa) je doma iz Južne Amerike in jo gojijo kot glavno prehransko kulturo že 6000 let. Kvinojo so že uporabljali Inki kot poljščino. Rastlina lahko raste v hladnih, hranilno revnih in suhih pogojih. Rastna doba traja približno 5-6 mesecev. S križanjem so bile ustvarjene sorte kvinoje, ki lahko rastejo v evropskih in severnoameriških pogojih. V prvi polovici aprila se kvinoja seje v Evropi, obiranje pa poteka od sredine septembra. Proizvodni proces kvinojinih kosmičev Po obiranju se kvinoja najprej očisti. Nato se kvinoja opere, da se odstrani saponin. Potem se posuši in ročno izberejo najboljši kosi. Ti kosi se namočijo, da se kvinoja sploščijo. Po sušenju se kvinoja preseje in nato predela v kvinojine kosmiče. Zdrave lastnosti kvinojinih kosmičev <Kvinojini kosmiči so bogati z vitamini B2, E, železom, bakrom in magnezijem. Kvino…
BIO Dulse Flakes

BIO Dulse Flakes

Vrsta: Dulse Prijetno začinjen okus Dodatne značilnosti: Izjemno bogat z beljakovinami (do 24 % suhe snovi) Najboljša ekološka kakovost Uporabno v zeliščni medicini in kozmetiki ali kot dietni izdelek Izjemno visoka vsebnost železa
Olibanum guma

Olibanum guma

Aromatična smola, ki se široko uporablja v kadilih, parfumih in tradicionalnih zdravilnih praksah.
Zdrobljena ekološka lanena semena

Zdrobljena ekološka lanena semena

Ekološki zdrobljeni lanena semena Lanena semena so semena rastline lana. Iz tega razloga se lanena semena imenujejo tudi lanena semena. Lanena semena se uporabljajo kot osnova za laneno olje, ki se stiska iz semen s pomočjo oljnega preše.
Česnovi granuli in česnov prah in česnovi rezanci

Česnovi granuli in česnov prah in česnovi rezanci

Česnovi granulati, prah in rezine so osnovne sestavine v svetovni kuhinji. Česen je znan po svojem vsestranskem okusu, ki dopolnjuje širok spekter slanih jedi. Granulati in prah se uporabljajo v omakah za testenine, pri praženju in v indijski kuhinji, medtem ko rezine dodajo edinstven okus pečenim krompirčkom. Da bi ohranili njihovo kakovost, je treba česnove izdelke shranjevati v nepredušnih posodah, stran od svetlobe in vlage.
Česnovi Granuli 1-2 mm BIO - Česnovi Granuli 1-2 mm BIO

Česnovi Granuli 1-2 mm BIO - Česnovi Granuli 1-2 mm BIO

Morda prav tako star kot piramide Česen (Allium sativum) je gomoljnica iz družine narcisov in družine čebule, pora ter drobnjaka. Najstarejši zapisi o uporabi česna segajo v leto 1500 pr. n. št. iz Egipta. Zdravilne lastnosti česna Česen ima dokazano znižanje ravni holesterola in krvnega tlaka. Prav tako deluje baktericidno zaradi prisotnosti alicina v česnu. Česnu pripisujejo še druge učinke, vendar za te manjkajo zadostni dokazi. Česen je bogat z vitaminom B6, vitaminom C ter minerali manganom in fosforjem. Uporaba česna Česen je priljubljena začimba v mediteranskih in srednjeevropskih državah ter se uporablja tako svež kot v prahasti obliki (posušen in mlet). Česnov granulat je odličen za uporabo v solatah. Prav tako ga lahko dodate v olje v ponvi, ko pečete meso, ribe, divjačino ali perutnino. Česen je začimba z d…
Ekološki Panela Sladkor

Ekološki Panela Sladkor

Izvor panela sladkor Panela sladkor izhaja iz Srednje in Južne Amerike. Prijetna sladkost, s svojo svetlo karamelo in rahlo svežino, je dopolnjena s subtilnim okusom sladkega korena. Proizvodni proces panela sladkor Panela sladkor se pridobiva iz čistega soka sladkornega trsa, kar pomeni, da se številne dragocene sestavine, kot so vitamini in minerali, ne izgubijo. Zdravstvene lastnosti izdelka in uporabe Panela ni rafinirana. To pomeni, da so vsi vitamini in minerali še vedno prisotni. Panela sladkor ima zlato rumeno do karamelno rjavo barvo. V Kolumbiji se organski panela sladkor predvsem uporablja v toplih in hladnih pijačah. Glede na želeno sladkost se ustrezna količina zmeša s hladno ali toplo vodo.
Ekološki Panela Sladkor

Ekološki Panela Sladkor

Izvor panela sladkorja. Panela sladkor izhaja iz Srednje in Južne Amerike. Prijetna sladkost, s svojo svetlo karamelo in rahlo svežino, je dopolnjena z diskretnim okusom po lakrici. Postopek proizvodnje panela sladkorja: Panela sladkor se pridobiva iz čistega soka sladkornega trsa, tako da se vrsta dragocenih sestavin, kot so vitamini in minerali, ne izgubi. Zdrave lastnosti in uporabe izdelka Panela niso zahtevne. To pomeni, da so vsi vitamini in minerali še vedno prisotni. Panela sladkor ima zlato rumeno do karamelno rjavo barvo. V Kolumbiji se ekološki panela sladkor večinoma uporablja v toplih in hladnih pijačah. Glede na želeno sladkost se ustrezna količina zmeša s hladno ali vročo vodo.
Srednji Ekološki Kokosovi Kosmiči

Srednji Ekološki Kokosovi Kosmiči

Izvor kokosovega oreha: Kokosov orešek (Cocos nucifera) izvira iz kokosove palme. Kokosove palme rastejo predvsem v tropskih državah. Plod kokosovega oreha se nahaja v zeleni lupini. Po odstranitvi zelenega dela ostane dlakava, rjava in lesena lupina. Rjava kroglica ima premer od 10 do 15 centimetrov in vsebuje belo meso. Kokosovi orehi so bili prvič gojeni v jugovzhodni Aziji, danes pa večina kokosovih oreščkov prihaja iz Indonezije, Filipinov in Indije. Predelava v kokosove kosmiče: Po žetvi se odstrani zelena zunanja lupina kokosovega oreha. Nato se belo meso očisti in odstrani rjava lupina. Meso se nato sterilizira in nareže na koščke, preden pride v pečico na sušenje. Po tem postopku se meso predela v kokosove kosmiče.
Granulat Česna

Granulat Česna

Čas dostave: 3 - 5 delovnih dni Kapaciteta dostave: 6000Kg / mesečno Minimalna količina naročila: 1 x 25Kg karton Pošljite povpraševanje po e-pošti Prikaži telefonsko številko 25Kg karton
Mati biser

Mati biser

Za naravno sijaj ponujamo matere perle Madre Perla in Madre Perla Sbianca (še posebej bela). Na voljo velikosti zrn Madre Perla Madre Perla Sbianca 0,3 – 0,8 mm 0,8 – 1,2 mm 1,2 – 1,8 mm 1,8 – 2,5 mm 1 – 3 mm
Ekološki Palmov Sladkor

Ekološki Palmov Sladkor

palmov sladkor Sladkorni sok se pridobiva iz cvetov palm. Palma Arenga je zelo cenjena zaradi visoke kakovosti svojega sladkornega soka. Obdelava Palmo goji zadruga, v katero je povezanih več kmetov. Palme rastejo na območju, ki je bilo v preteklosti požgano in je zdaj spremenjeno v sodoben trajnostni postopek pridobivanja sladkorja z novim rastjem palm. S kompleksno metodo se gost sok predela v sladkor Arenga. Ta sladkor dobavlja fundacija Masarang. Poleg tega urejene plantaže zagotavljajo novo življenjsko okolje za ogrožene vrste. Palmov sladkor spominja na rjavi sladkor, vendar pa palmov sladkor, za razliko od običajnega namiznega sladkorja in rjavega sladkorja, vsebuje veliko več mineralov, kot so magnezij in kalij. Struktura palmovega sladkorja je podobna strukturi mehkega sladkorja in je zato zelo primerna za peko. Palmov sladkor ima značilen karamelni okus in je idealen za sladkanje hrane in pijač.
Pistacijovi drobtinici - Mljeveni pistaciji, 2/4 mm, poreklo Kalifornija.

Pistacijovi drobtinici - Mljeveni pistaciji, 2/4 mm, poreklo Kalifornija.

Sesekljani pistacije, 2/4 mm, izvor Kalifornija. Briciole di Pistacchio 2/4 mm so pridobljene iz izbranih pistacij, ki izvirajo iz Kalifornije, znanih po svoji kakovosti in izjemnem okusu. Natančno sesekljane za zagotovitev enakomerne velikosti, so te briciole idealne za kulinarične dekoracije, sladke in slane priprave ter kot glavni sestavina za pekovske izdelke in sladolede. Popolne za okrasitev tort, piškotov, sladoledov in gurmanskih jedi, briciole pistacij ponujajo pridih hrustljavosti in avtentičnega okusa. Pakirane v prilagodljivih formatih, se prilagajajo potrebam trgovcev in industrijskih proizvajalcev. Ta izdelek predstavlja izbiro višje kakovosti za vsako prehransko aplikacijo.
INFUZIJA Mama

INFUZIJA Mama

Ne oklevajte, da nas prosite za domače mešanice, da omilite okus v skodelici. TEMPERATURA VODE: 100° C ČAS NAMAKANJA: 10 do 15 minut