Izdelki za prodajni proizvod (1)

Rastlinski olje

Rastlinski olje

Specifikacija uporabljenega kuhinjskega olja Proste maščobne kisline:............................. 2,0 % M.i.u (vlaga in nečistoče):...... 0,02 % Saponifikacijska vrednost:...................... 186 Jodna vrednost: ..................................120 Titre c (tališče):.....................13,75" c TFM:.............................................95% Specifična teža pri 25'c:.................0,915 Gostoča (kg/m3)............................920 Tekoča točka po p.-m. (stopinje c) ...... 220 Kalorijska vrednost (kj/kg) ................... 36.000 Kinematična viskoznost (40 deg.c) (mm2/s) Ogljikovi ostanki (mas-%) ............. 0,4 Jodna številka (g/100g) ................ 110) Vsebnost žvepla (mg/kg)................18 Spremenljive lastnosti: Kislinska vrednost (mg Koh)/g).................. 2,0 Stabilnost proti oksidaciji (110 deg.c) (h) .. 5,0 (min) Vsebnost fosforja (mg/kg)...........15 Vsebnost pepela (mas%) ...................0,01 Vsebnost vode (mas%) ............... 0,075