Izdelki za pulver izoprotein (10)

Glukozni sirup 45°

Glukozni sirup 45°

Glukozni sirup je pomembna surovina za industrijo sladkarij in marmelad, pa tudi za fino pekarstvo in konfekcijo. 45° glukozni sirup se lahko oblikuje v kroglo z golimi rokami, saj je zaradi višjega deleža suhe snovi trši. Tako ga lahko dobro uporabimo za glazure za torte, praline, modelirno čokolado, bonbone in sladoled.
Fepa - Liposomalni Kurkumin

Fepa - Liposomalni Kurkumin

Prehransko dopolnilo na osnovi kurkume Kurkuma ima antioksidativne lastnosti. Pomaga ohranjati zdravje jeter, zdravje pljuč, imunski sistem in normalno delovanje živčnega sistema. Prav tako podpira srčno funkcijo in krvni obtok. SESTAVINE: Liposomirana kurkuma (Curcuma Longa) standardizirana >95%, liposom NAČIN UPORABE: jemljite 1 ali 2 kapsuli na dan z velikim kozarcem vode. POGOJI SHRANJEVANJA: hraniti na hladnem in suhem mestu.
Askorbinska kislina

Askorbinska kislina

Ponujamo askorbinsko kislino v zagotovljeni kakovosti, po stabilnih cenah in ustrezno pakirano za transport. Potrebujete nasvet pri izbiri vašega izdelka ali iščete ustrezno zamenjavo? Naši strokovnjaki za aplikacije in izdelke vam z veseljem pomagajo! Naše izkušnje in globoko znanje na področju specialnih kemikalij in sestavin zagotavljajo, da smo dobro pripravljeni, da učinkovito podpiramo tako naše stranke kot naše dobavitelje z znanjem o izdelkih in aplikacijah. Prosimo, kontaktirajte nas za več informacij!
Kalijev sorbat

Kalijev sorbat

Kalijev sorbat je visoko učinkovit, varen in netoksičen konzervans za živila. Čeprav je kalijev sorbat eden izmed mnogih konzervansov na trgu, je eden najboljših, saj je brez škodljivih učinkov in vsestranski. Kalijev sorbat se večinoma proizvaja sintetično. Je brez okusa in vonja v prahu. Po podatkih FDA velja za varen za uporabo, saj se v telesu razgradi na vodo in ogljikov dioksid. Na seznamu konzervansov, ki se lahko uporabljajo v kozmetičnih izdelkih, je z omejitvami. Njegova največja dovoljena koncentracija v končnem izdelku znaša 0,6 %, izračunano kot sorbinska kislina. Najbolje deluje v kislem okolju, sicer so njegove lastnosti veliko šibkejše.
Pennthiol - Organski Žveplovi

Pennthiol - Organski Žveplovi

Pennthiol Nº AMM: 9800245 Sestava: Vlažna žveplova 80% WG
Gozdni med

Gozdni med

Med iz gozda ni proizvedena s strani čebel iz nektarja cvetov, temveč iz medene rose, ki jo izločajo hrasti, korkovci in hrasti. Njena barva je veliko temnejša od ostalih vrst medu, njen vonj je pražen, njen okus pa je manj sladek od ostalih medov, z rahlimi slanimi notami. Ročno se pakira v formate za maloprodajo ali v večje kapacitete za industrijo.
Natrijev klorid

Natrijev klorid

Natrijev klorid je anorganska kemijska spojina iz skupine kloridov, sol klorovodikove kisline in natrija. Je glavni sestavni del namizne soli, soli za kuhanje in soli za ceste. Tehnološki postopek pridobivanja soli z vrenjem vključuje toplotno zgostitev slane vode in kristalizacijo soli iz te vode. V naravi se pojavlja kot mineralna komponenta in tvori nahajališča kamene soli, imenovane halit. Natrijev klorid se pojavlja v obliki finega belega kristaliničnega prahu, ki ima značilen slan vonj in okus. Ima močne higroskopične lastnosti. Izdelek, ki ga ponuja Foodcom, ni gensko spremenjen. Foodcom prav tako ponuja sol za pivo, ki je primerna za prehrano, brez sredstev proti aglomeraciji.
Monokalcijev fosfat (MCP)

Monokalcijev fosfat (MCP)

Monokalcijev fosfat se pridobiva z reakcijo fosforne kisline in kalcijevega karbonata. Kot sestavni del kosti je fosfor vključen v številne pomembne biokemične transformacije. Monokalcijev fosfat 25 kg je na voljo v obliki tekočega prahu ali majhnih granulatov bele ali sivo-bele barve. Enostavno se meša z drugimi surovinami. Izdelek je odgovoren za pravilno rast kosti in tkiv, za pravilno delovanje presnove in živčnega sistema ter za povečanje produktivnosti in imunskega sistema.
Gentamicin sulfat natrij

Gentamicin sulfat natrij

za laboratorno uporabo.