Izdelki za sicilna lončenina (1)

Panatella

Panatella

V prehodu na ekološko kmetijstvo. Ročno in mehansko trganje. Popolno odstranjevanje pecljev, fermentacija v termoreguliranih inox posodah, pogosto premešavanje, redno battonage. Zorenje v hrastovih sodih, zorenje v inox posodah, mešanje, tradicionalni plutevi. Glinene in apnenčaste prsti. Oko Vijolična barva, sijoča, granatni odtenki. Nos Lesen, eleganten, sadni. Usta Harmonična, nežna, svilnata, subtilne note črnega tartufa, note robid, note pečenega kruha, bogate lesene note, fine tanine, natančni tanini, okrogla, rahlo mineralna, strukturirano telo, dolga obstojnost. Ujemanje jedi in vina Rdeče meso v omaki, kasoulet Temperatura postrežbe: 8° - 10° Barva: Rdeča Sorta: Grenache, Syrah Alkohol: 14,5% Volumen: 75 cl (Steklenica)