Izdelki za zažgali so žico (4)

ekstra sveža longaniza 039

ekstra sveža longaniza 039

Mešanica aditivov, začimb in začimb, za mesno predelavo, za pripravo mesne mešanice, imenovane "Longaniza fresca" ali "Salsicha fresca". Izdelek je primeren za vse vrste mesa. Format: vreča 4kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Mešanica aditivov, začimb in začimb, za izdelavo mesnega izdelka, ki ni obdelan s toploto, imenovanega "Salchichón" ali "Chorizo blanco" kakovosti "Extra", izdelanega s tehnikami počasnega zorenja (temperatura od 6 do 12ºC in začetna relativna vlažnost od 78 do 86%). Format: vreča 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Mešanica aditivov, začimbov in zelišč, za uporabo v mesni industriji, za pripravo toplotno obdelanega mesnega izdelka, imenovanega "Morcilla". Oblika: 5 kg vreča
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Mešanica aditivov, začimb in začimb, za mesno predelavo, za izdelavo mesnega izdelka, ki ni obdelan s toploto in se imenuje "Lomo embuchado" ali "Caña de lomo", izdelanega s postopkom zorenja-sušitve, ki traja več kot 45 dni. Format: škatla 200g, vreča 5kg