...Ta izjemen kis, ki ga je pripravil mojster kisa "Frédéric Chaix", je bil ustvarjen z svežim česnom.
Mehak v ustih, bo izrazil svoje močne in sveže note v vaših jedeh. Pustite se presenetiti.
ODLIČNO Z:
Solatami, belim mesom, ribami, carpacciom, tartarjem iz rib ali mesa, deglaziranjem, mariniranjem mesa, plančo, školjkami, ostrigami.
100% naravno: brez barvil in umetnih arom.
...100% naravni jabolčni kis z okusom česna. Ta sestava je močno naravno zdravilo in ima sinergijski učinek, ki izboljšuje lastnosti vsakega sestavine.
Fermentacija alkohola
Fermentacija ocetne kisline
Pravila
Prostor za shranjevanje
Stekleničenje
Kategorije: Kmetijstvo in živilska industrija, Naravni kis
Barva: svetlo rjava
Kislost (ocetna kislina): 5% (+ 0,5%)
Vonj: specifičen
Česen: pH nizek: 2,8
Videza: prozoren
Preostali alkohol: < 0,5%...
...Naš ekološki jabolčni kis, infuziran z divjim česnom, je narejen iz skrbno izbranih in stisnjenih ekoloških jabolk, da dobimo visokokakovosten jabolčni sok. Ta sok se nato naravno fermentira, da dobimo jabolčni kis. Nato ta kis infuziramo z divjim česnom, ki je obran v zrelosti, da ujame vse njegove okuse in značilne arome.
Ta jabolčni kis ima zlato barvo in rahlo sirupasto teksturo. Njegova...
...%100 naravno,
Narejeno iz pravih česnov črnega česna, brez umetnih arom ali esenc,
Na voljo v velikosti 0,47L s posebno zasnovano embalažo,
12 dolgih mesecev trajnosti,
Pripravljeno za uporabo, lahko se uporablja kot nadomestek za sol in druge začimbe v jedeh,
Vsebuje sojino omako, jabolčno kašo, jabolčni kis in še več!