...Miel de Naranjo.
Značilnosti
Barva: svetlo ali zelo svetlo jantarna.
Aroma: spominja na cvet pomaranče, intenzivno in vztrajno.
Okus: z prevladujočo sladko noto, a z jasnim kislim komponentom.
Območje pridelave: Sredozemski pas in jug polotoka.
Barva: svetlo ali zelo svetlo jantarna.
Aroma: spominja na cvet pomaranče, intenzivno in vztrajno.
Okus: z prevladujočo sladko noto.
Območje pridelave: Sredozemski pas in jug polotoka.
V AESTAS-u delamo rame ob rame z kmetijami in obrtniškimi čebelarji, skrbno izbiramo najboljše izdelke iz zemlje, da pridejo neposredno v vaš dom. Cenimo izkušnje in znanje tistih, ki gojijo in proizvajajo vsak od naravnih zakladov, ki jih ponujamo, ter zagotavljamo kakovost in avtentičnost v vsakem procesu. Naša strast do bogastva in kulture naših ljudstev nas motivira, da sodelujemo z lokalnimi ...
... rožmarina, timijana, pomarančnega cveta, sivke, kostanja, hrasta,...
IZBIRA MEDOV Z VEČ VRSTAMI CVEK
Temnejši ali svetlejši, medovi z več vrstami cvetov so medovi, pridelani iz različnih nektarjev ali medenih ros, ki jih čebele postavijo na voljo z okusi in aromami, značilnimi za vsako območje izvora.
...Nerafiniran med, s prevladujočo cvetlico pomaranče (limonovec in pomarančevec), zbran od naših čebel, iz selitvenih naselij, ki so se preselila v ekološke kraje v južnem delu Kordobe med cvetenjem pomarančevca.
Naselja se nahajajo na plantažah imunoloških pomarančevcev in limoncev.
Zbran je bil predvsem v mesecih marcu in aprilu. Ima izjemno svetlo belkasto barvo in blag, a močan sladek okus...
...Španska med. Cvetni mediz enega cveta (timijan, rožmarin, cvetovi pomaranče, sivka, limona in še več) ali iz več cvetov.
Posebne vrste medu, kot so ekološki gozdni med ali ekološki kostanjev med.
Pollen je prav tako na voljo.
... lastnih nasadov, vključujejo med drugim hidrolat rožmarina, hidrolat timijana, hidrolat žajblja, hidrolat sivke, hidrolat limone, hidrolat sladke pomaranče, hidrolat grenkih pomaranč, hidrolat grenivke, hidrolat bergamotke in hidrolat limete. Prav tako izdelujemo olja ognjiča in hiperikuma z maceracijo cvetov v rastlinskem olju ter kasnejšim filtriranjem za odstranitev bakterijske obremenitve. Druge...