Samolepilne etikete ali etikete brez lepila za vse področja v industriji. Proizvajamo prazne etikete po meri ali tiskane etikete z črtno kodo ali logo...
Označevanje, skladiščenje in pretok vaših izdelkov - z našimi etiketi vam pomagamo ohranjati red. Tudi tukaj lahko zaradi naše visoke fleksibilnosti p...
Od decembra 2016 so vsi termoelementi in senzorji za kisik podjetja thermo-control Körtvélyessy GmbH opremljeni s certifikatom o kalibraciji in ustrez...
Ne glede na to, kakšne vrste etiket iščete, jih boste našli pri nas. Etikete ali samolepilne etikete posamezno, na kolutih, na listih, iz papirja ali ...
Območje uporabe: Notranja uporaba, suho območje
Temperatura: -20° C do +80° C
Embalaža: Steklo, kovina, trda plastika, kanistri ... (nedeforimirane po...
CBS Labels se specializira za oblikovanje in tisk po meri izdelanih samolepilnih etiket, zlasti za kozmetično industrijo, in proizvaja kakovostne etik...
Zgodovina: Grad Grivière obsega 36 hektarjev vinogradov na peščenih tleh v občinah Blaignan, Prignac in Ordonnac. Družina Charloux dinamično upravlja ...
Odkrijte okusni MICHEL LAURENT Sancerre Blanc AOC. Narejen iz vrhunskih grozdov, je ta belo vino skrbno starano, da ustvari edinstven in rafiniran oku...
Zgodovina: Družina Dubois, ki se je naselila na levi obali Dordogne, je prečkala reko in že tri generacije goji vino v Libournais. Upravljajo štiri dv...
Njegova intenzivna črna barva ima temno vijolične odtenke.
Ta kompleksno vino je sestavljeno iz več arom: temno sadje (maline, borovnice), začimbe (p...
Zgodovina: Leta 2011 je Château Francs Magnus prevzel Arnaud Roux-Oulié, ki se ponaša z ugledno vinsko dediščino. Ta Bordeaux Supérieur, ki je odlično...
Od leta 1957 na tradicionalni mešanici, to naravno sladko vino se uvršča med naše najbolje prodajane izdelke, zahvaljujoč svoji lepo jantarni barvi.
T...
Zgodovina: Chateau de Pez, katerega korenine segajo v 15. stoletje, je ena najstarejših posesti v apelaciji Saint-Estèphe. Posest, ki je bila med drug...
Žetev poteka zgodaj zjutraj, da ohranimo sadnost in svežino grozdja. Maceracija s kožico traja 10 do 12 ur v termoregulirani in inertni inox posodi. F...
Obiranje poteka zgodaj zjutraj, da ohranimo sadnost in svežino grozdja. Maceracija s kožico traja od 10 do 12 ur v termoregulirani in inertni inox pos...
Očitna raznolikost izrazov je prekašana z aromami suhih in kandiranih sadežev: pomaranča, lupina, suhe marelice, žele iz kutine.
Appelacija: A.O.C. M...
Aplikacija europages je tu!
Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.