Priprava bakalara zahteva skrbno izbiro najboljših delov, da zagotovimo najvišjo kakovost. S to recepturo smo poskrbeli za vse bolj zapletene korake, ...
Oboževalci ančkov vedo, da fileti ančkov v oljčnem olju ponujajo neskončno užitek in se odlično ujemajo v številnih receptih, kjer prinašajo svoj moča...
Narejeno iz belega vina (AOP) in maceracije sadja in zelišč.
V rafinirani in elegantni 50cl steklenici.
Rahlo sladko in zelo osvežujoče, idealno za už...
Ročno vložene sardine v Provansi. Izdelek brez barvil, konzervansov, brez GSO in brez ioniziranih izdelkov. Sestavine: sardine (Sardina pilchardus wal...
Domaine Terre de Ghaya, 30 hektarov velika posest, se nahaja v Bédoinu ob vznožju Mont Ventoux v južni dolini Rone. Gre za družinsko vinogradništvo, k...
Ardeni, ta staro gorstvo, plato gozdov, travnikov in dolin, je svoje ime dobilo po gozdu, Ardenna Silva. Da bi doživeli pravo potovanje v srce narave,...
V CBC & Business Usposabljanju je naša naloga, da vas opremimo z najučinkovitejšimi orodji in učenji, da prebudite svojo ustvarjalnost in se usmerite ...
Knjiga La Crème des Pâtissiers avtorja Christophe Michalaka je namenjena vsem ljubiteljem slaščičarstva. Ta publikacija predstavlja 35 talentiranih sl...
Mikse za pecivo, primerne za takojšnjo uporabo v slaščičarstvu.
Izdelek: Miksi za pecivo
Izvor: Turčija
Oblika: prašek
Pakiranje: 10 kg vreče
VRSTE: ...
Osnovni materiali CONDETTA vašemu produktu dajejo posebnost. Naša strokovnost sega od sočnih tort in mafinev do kremastih polnil in hladnih krem ter p...
Ta knjiga receptov za kozarce in majhne torte avtorjev Stéphane Glacier in Gaëtan Paris, dveh najboljših delavcev Francije, ponuja zbirko receptov za ...