Martinik, Rivière-Pilote
...Ta izjemen kis, ki ga je pripravil mojster kisa "Frédéric Chaix", je bil ustvarjen iz cele mango, ingverja in koriandra. Ta kremast in rahlo začinjen kis bo izrazil vso sladkost manga ter vašim jedem dodal kompleksne arome in pridih eksotike. Dober in rahlo začinjen hkrati. Popoln za antilske, azijske in orientalske okuse. ODLIČNO Z: Solatami iz sveže zelenjave, zelenimi solatami, deželnimi solatami, deglaziranjem mesa, divjačine ali rib, račjim mesom, planšami, pa tudi pri pripravi sladic. 100% naravno: brez barvil in umetnih arom.
Francija, Lamothe-Montravel
...Balsamični kis iz Modene, aromatiziran z orehi. Sladek z oreškovim okusom. Popoln za prelive za solate, surovo zelenjavo itd...
Francija, Saint Christol De Rodières
...100% Ekološki vinski kis*, koncentriran in kuhan grozdni mošt. - Naravna aroma BIO * Izdelek iz ekološke pridelave Brez konzervansov, brez alergenov Nepasterizirano Uporabite ga v prelivih, solatah, surovem zelenjavnem prigrizku in marinadah. V kombinaciji z ekstra deviškim oljem praženih lešnikov na solati iz endivij ali mešanih solat, bodo okusi poudarjeni. Ta izdelek je na voljo tudi v steklenicah po 25 litrov, cubih po 3-5-10 litrov, sodih po 220 litrov in v kontejnerjih po 1000 litrov po naročilu.
Španija, Barcelona
Predstavitve različnih podjetij v Evropi in Aziji, ki proizvajajo in dobavljajo prehrambene izdelke. Prav tako lahko dobavimo tudi druge vrste izdelkov: - Prehrambeni sektor - Metali in minerali - Stroji - Avto deli - Zlato Izvoz: prav tako imamo mrežo trgovcev v različnih državah.
Francija, Marseille
... osebah. V tovarni za proizvodnjo se obravnavajo naslednji alergeni: školjke, ribe in rakovice. CROC'ELLA, vaš uvoznik in dobavitelj antipastov (morski izdelki, pečeno zelenjavje), oljk (iz Maroka in Italije). CROC'ELLA je tudi tovarna suhega sadja. Oluščeni, pečeni brez soli, pečeni slani, aromatizirani. CROC'ELLA vam ponuja dostavo z možnostjo FRANCO DE PORT*. Energija: 241 kJ/57 kcal Maščobe: 1,0 g Beljakovine: 12 g Sol: 1,6 g PAKIRANJE: Steklenica 2,9 kg...
Italija, Salerno
...Priprava tipične gastronomije našega območja. Pipice gigas, sepije, totani, kalamari, kuhani v vodi in aromatizirani. Pakirani v mešanici olja, 20% ekstra deviškega oljčnega olja, 80% sončničnega olja z svežimi aromami. Pakirani v vakuumski posodi (v spremenljivih razmerjih) Pipice gigas, sepija, totani, 80% sončničnega olja, 20% ekstra deviškega oljčnega olja, kis, sol, naravne arome...
... starostjo od 36 do 80 mesecev. Tradicionalni balzamični kis iz Modene IGP, staran v lesenih sodih od 12 do 30 let. Pršut iz Parme DOP, Culatello iz Canosse (RE) z minimalno starostjo 24 mesecev, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Predkuhani: Cotechino, Zampone, kuhani salami, tudi aromatizirani s tartufi - Truffle, ciccioli. VINA DOC: Lambrusco, Lambrusco di Sorbara (MO...
Španija, La Roda
... hrane v lončkih, konzervirane divjačine in jedi v konzervah ter pripravljene jedi v konzervah, kot je okusni gazpacho Manchego. Ekstra deviško olje, gurmanski kis, balzamični kis, aromatizirani kis, ekološki kis, sadni kis in posebni kis, kot so nove kreme iz kisov. Ročno pridelan med, naravni med, čisti čebelji med, neposredno od čebelarja, domači med, nepasteriziran med, monoflorni med, kot je...