Belgija, Boutersem
... preprečevanje opeklin! Digitalni prikaz napak Z nastavljivim varnostnim vezjem za temperaturo grelne plošče (50 – 360 °C) Magnetni mešalnik s segrevanjem, primeren za delovanje brez nadzora DIN 12878 priključek za kontaktno temperaturno sondo, npr. ETS-D5, za natančen nadzor temperature Zelo varen zahvaljujoč izboljšani tehnologiji nadzora toplote Zaprta ohišja (IP 42) za dolgo življenjsko dobo Aluminijasta grelna plošča za optimalen prenos toplote Izboljšana magnetska privlačnost ...
Belgija, Bruxelles
... storitve, ki vam bodo z veseljem pomagale v pol dneva. Popravila vseh blagovnih znamk. Prodaja kavnih aparatov za sektor horeca, hotelsko industrijo, restavracije po vsej Belgiji. Dobavitelj pomivalnih strojev in aparatov za led.
Belgija, Wijnegem
... piškote, pa tudi na izdelke za vzdrževanje in enkratno uporabo. Vključena je tudi storitev! Skupaj z vami bomo poiskali idealno rešitev za vaše podjetje, gostinski lokal ali lastno blagovno znamko. Naši kavni zrna preidejo skozi celoten postopek kakovosti, preden pridejo k nam na praženje. Zrna so pražena na srednji stopnji, saj tako bolje ohranijo svoj okus. Naša kava je vedno sveža in lokalno pražena...
TORREFACTION DES CAFES BRAZIL je specialist za praženje kave. Vse, kar ločuje zrna od skodelice dobro postrežene kave, ne bi smelo biti več težava za vaše podjetje. V ta namen vam ponujamo predanost našega osebja in zavezanost naše družbe, ki se že skoraj 50 let posveča potrošniku. Od tovarne do pisarne, od bolnišnice do velike kuhinje, od horeca do velike distribucije… TORREFACTION DES CAFES BRAZIL se prilagaja vašim potrebam, s kakovostnimi kavami z nežnimi aromami. Naš distribucijski sistem je prilagojen tako, da vsako leto vse regije v državi prejemajo dobave.
Belgija, Turnhout
Miko Coffee Service se zato osredotoča na belgijski trg Out-Of-Home z celovito rešitvijo za okusne kavne odmore. Vsak dan oskrbujemo tisoče gostinskih obratov, podjetij, pisarn, šol in ustanov s kavnimi in espressosistemi, hladnimi in toplimi avtomati za pijače ter avtomati za prigrizke. Tudi profesionalni HORECA ponudnik lahko pri Miko najde izbrano paleto visokokakovostnih espressokav in vrhunsko izbiro espressomachine.
Belgija, Dinant
... počasnega praženja (kuhanje kave) poteka pod vodstvom strokovnjaka na tem področju, ki ni žrtvoval kakovosti na oltarju produktivnosti za vsako ceno. Podjetje ponuja različne vrste kave: espresso, brez kofeina, sladica, moka, excelence, zlati Java, supremo in maragogype. Podjetje nudi storitve dostave, prodajo kavnih aparatov in tehnično podporo v povezavi z njimi.
Belgija, Roeselare
... v celotnem proizvodnem procesu. Strogo izbrana zrna se pražijo 12 do 14 minut pri temperaturi od 180 do 220°C, odvisno od sestave. Pri tem se nenehno izvajajo kontrole, dokler ne dosežemo prave arome. Z drugimi besedami, dokler nismo sami zadovoljni z rezultatom in ga ne smatramo za vrednega, da ga ponudimo vam. Želimo namreč, da uživate v kavi enako kot mi.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo