Belgija, Brunehaut
... proizvodnjo piv, gojijo na naši lastni kmetiji v Gaurainu. Modernost, saj sodobno in učinkovito delovno orodje omogoča skrbno upoštevanje higienskih pravil ter proizvodnjo stalne kakovosti in okusa. Modernost tudi v načinu pristopa na trg: številna piva Brunehaut so bila nagrajena na mednarodnih tekmovanjih in so danes prisotna v 25 različnih državah. Odkrijte naše pivo Brunehaut in pivo samostana Saint Martin.
Vse naše craft pivo je kuhano po tradicionalnih metodah, izključno iz slada in hmelja, brez dodajanja začimb, karameliziranega sladkorja, ojačevalcev okusa, barvil, konzervansov ali kakršnih koli drugih aditivov. Piva so ponovno fermentirana v steklenicah ali sodih, nefiltrirana in nepasterizirana. Piva: Mistinguett, Lily Blue, Gypsy Rose, Grognarde, Prime, Barley Wine.
Belgija, Roeselare
...RODENBACH je 'flamsko rdeče-rjavo pivo', priznano kot Tradicionalni Regionalni Izdelek. Mešana glavna fermentacija in zorenje v hrastovih sodih (foeder) mu dajejo rahlo kislo okus in kompleksno sadnost, podobno kot pri vinu. RODENBACH je sestavljen iz 3/4 mladega in 1/4 piva, ki je zorelo 2 leti v hrastu. RODENBACH je zelo osvežujoč in spodbuja apetit: popoln aperitiv! RODENBACH Alexander je bil...
Belgija, Beersel
...50 let domače pivovarne-geuzestekerije. Armand Debelder sestavlja avtentični lambik v mehurčasto Oude Geuze in globoko rdečo Oude Kriek. Presenetljive okuse domačega piva, kot so ga tradicionalno varili in starali v hrastovih sodih. Naša piva: Armand'4, Zwet.be, Armand'Spirit, Oude Geuze, Vintage Geuze, Oude Kriek, Oude Schaarbeekse Kriek, Doesjel, Beersel Blond, Beersel Lager.
Belgija, Irchonwelz
Brasserie des Géants združuje tradicijo in tehnologijo za proizvodnjo piva z visoko fermentacijo, bogatega z okusi in v skladu z najstrožjimi standardi kakovosti in higienskimi normami. Piva: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Naša piva so kuhana izključno iz kakovostnih surovin (ječmenov slad, hmelj, čista voda in kvas). So povsem naravna in ne vsebujejo nobenih aditivov. Ponovna fermentacija v steklenicah ali sodih jim daje 100 % naravno mehurčkastost.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo