Portugalska, Celorico De Basto, Braga
...ŽELITE RAZVITI SVOJO LASTNO BLAGOVNO ZNAMKO? Glede na nenehne inovacije in iskanje zadovoljstva vsakega kupca, ponujamo možnost razvoja izdelkov glede na njihove specifične potrebe. V Destilariji de Basto razvijamo paleto izdelkov zasebne blagovne znamke s storitvijo, ki vključuje 360º vizijo, od zasnove izdelka do formulacije in zakonitosti na vsakem trgu. Razvijamo prilagojene formulacije in proizvajamo naslednje izdelke za distributerje ali trgovce na drobno z njihovimi lastnimi blagovnimi znamkami: GIN / RUM / VODKA / LIKERJI...
Poljska, Cracow
...Ne glede na to, ali ste domači pivovar ali profesionalni destilar, lahko prava mešalna lopatica močno olajša vaš postopek maceracije. Ta nerjaveči mešalnik nam pomaga zračiti in mešati pivo, vino ali katero koli drugo tekočino. Mešalne lopatice se lahko uporabljajo za različne vrste piva. Najpogosteje se uporabljajo kot mešalniki za pivo ali vino. Pivovarska lopatica olajša dosego dna sodčka in...
Italija, Canelli
... vibracij. Vključuje centralno podporo, motorje in zobnike, ki nadzorujejo gibanje steklenic. Izobarična posoda je nastavljiva po višini in sprejema polnilne ventile. Vključena je tudi kontrolna plošča z gumbi nizke napetosti in termičnimi releji. Proizvodna kapaciteta: od 1.000 do 15.000 steklenic na uro.
Francija, Monteux
...Referenca: 006232 TEHNIČNE LASTNOSTI - Rezervoar iz nerjavnega jekla 304 - Model SCL1000 - Rezervoar iz hladno valjanega nerjavnega jekla - Zunanja obdelava brušena - BA notranja obdelava - Varjenje je odstranjeno in pasivizirano - Dno hladno oblikovano z optimizirano debelino profila 2 mm - Avtomatiziran TIG postopek varjenja DIMENZIJE - Višina: 1630 mm - Premer: 1084 mm...
...Vsebina Poznavanje na lokaciji destilarne in njenih sestavnih delov. Analiza po CPG vsakega rezervoarja, degustacija vin in mikrodestilacija. Preventivni nasveti za destilacijo z navajanjem različnih parametrov, ki usklajujejo segrevanje glede na pričakovanja glede vrste žganja, ki ga iščete. Redne degustacije in analize dobrih segrevanj. Potrditev poteka segrevanja z zbiranjem informacij o destilaciji. 2 formule vzorci, ki jih prinesete sami v laboratorij. redni obiski (1-krat/teden) v destilarni.