Italija, Salerno
V povojnem obdobju je Pasquale Battista v Cetari ustanovil majhno delavnico za konzerviranje hrane, predvsem sardel, in jo vodil s strastjo in ponosom vse do devetdesetih let. Povezava med predelavo sardel in Cetaro ima zgodovinske korenine in danes, tako kot včeraj, tradicija nadaljuje zahvaljujoč sinovom gospoda Battiste. Sčasoma se okus našega izdelka ni spremenil, prav tako ne faze predelave, ...
Nemčija, Berlin
...Še posebej izstopa njegov blag, oreščkast pookus in velika, svetla zrna. Ta absolutno vrhunski izdelek s približno 3,5 mm velikostjo zrn vam lahko ponudimo po teh neprekosljivih cenah le zato, ker smo SPECIALIST za beluga kaviar v Berlinu in se izkušeni iranski strokovnjak ukvarja z izbiro. Poznavalci dajejo velik pomen svetli barvi z zlatimi odtenki. Prejeli boste vrhunsko kakovost, ki jo dobavljamo tudi našim nagrajenim kuharskim mojstrom. Poleg izjemne barve in zelo lepih, trdnih zrn pa je prav blag intenzivnost njegove arome tista, ki tej redkosti daje posebno noto.
Ujemajoči se izdelki
Kraljevski Premium Kaviar
Kraljevski Premium Kaviar